Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 02. Jul. 2009 10:36

tudi če bi se sam 1x na leto zgodilo, ne bi blo normalno k tip nima kej bit nasiln do lastne punce! to je pač slab izgovor.. sam ok, če ti vidiš sam dobre lastnosti in ti je uredu prenašat take izpade, dobro zate :top:
Uporabniški avatar
LuvDancin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LuvDancin » 02. Jul. 2009 11:41

red_rose napisal/-a:js mislim da je misla to, da ste non-stop pijani...kaj si sploh mela od dopusta? :gruebel:

Pa dobr no, mal ste že dosadne. Ja tko je ko si mlad in neumn, jebiga, sploh ko je večja družba, najbrš ne igraš šaha.

Pa da se razumemo, nikakor ne zagovarjam tega, kar chiqqin tip počne, ko je pijan sam sej ste povedale svoje, in če se bo kdo zajebu, se bo to ona. Prebolte.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 02. Jul. 2009 13:12

[vanessa] napisal/-a:rachka_, nvem kaj si pričakovala, da ji bomo vse čestitale in jo podpirale naj bo še naprej s tipom? pač povedle smo naše mnenje, se pa vsaka zase dobro zaveda da je na srečo to samo njej problem in da mi nimamo problemou s tem, kr očitno nas je dosti takih k se zavedamo da to kar dela ni najbolj normalno.

sploh nisem ciljala na to, kaj bi njej svetovale.
komentirala sem pač neskončno pretiravanje glede vsega kar se napiše.
to, da chiqqin tip ne reagira normalno in da si nobena tukaj tega nebi dovolila, je menda že 2 strani nazaj postalo jasno.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 02. Jul. 2009 20:56

LuvDancin napisal/-a:
red_rose napisal/-a:js mislim da je misla to, da ste non-stop pijani...kaj si sploh mela od dopusta? :gruebel:

Pa dobr no, mal ste že dosadne. Ja tko je ko si mlad in neumn, jebiga, sploh ko je večja družba, najbrš ne igraš šaha.

Pa da se razumemo, nikakor ne zagovarjam tega, kar chiqqin tip počne, ko je pijan sam sej ste povedale svoje, in če se bo kdo zajebu, se bo to ona. Prebolte.

se tud jst strinjam s temle.marskdo od nas mladih je dal eno tako obdobje ornk pijančevanja skoz, pa to še ne pomeni, da bomo alkoholiki!
jst sm pa v naši družbi ena od tahuj kronc,pa že cerka tri leta ne povoham alkohola sploh in dvomm, da se ga bom kdaj še konkretno napila.
Tud jst sm mela en čas z mojim probleme glede pitja.sicer ni blo neki prekomerno, ampak pivce/dva/tri usak tadrug dan in potem še tak vozt....Pa sva se pogovorila in rešila zadevo in od takrat zlo redko redko zvrne kšnga preveč al pa se u auto tak usede.je tud njega pač minil in ne dvomm, da nebi tud fanta od ciqqe.
Kukr sm uspela razbrat majo pač tako žurersko družbo, tud ona lih neki ne špara alkohola če se ne motm....edin problem je v tem, da mu mal preveč na agresijo useka.In tlele bi blo bolje zanga,da pač neha zlivat vase alkohola do onemoglosti.
je pa to njuna stvar in verjamem, da jo bosta tako ali drugače rešila.Sem tud že s splošnega forumskega pisanja razbrala, da se imata precej rada in se imata skupaj precej fino.jst upam, chiqqa da vama nekak rata no.

In se strinjam tud z rachko..do zadnje pike!
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2009 21:22

nnn ;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 02. Jul. 2009 21:50

~NIA~ napisal/-a:en moj znanc vsak dan spije 5-6 pirov (po gostilnah, sam).
meni se zdi to že precej na robu, sploh kdo ti hodi SAM po gostilnah (z izgovorm da pozna kelnarje...)?

sam njemu kej rečt.. itk je klasa zase.. star je 25 let, njegova punca pa 15, tko da itak nima nobene besede kaj on počne ;)

Pa naj mu rase trebuh, če hoče :) . (toliko se zdi še meni pretirano)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 02. Jul. 2009 21:51

ne,
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 21:03, skupaj popravljeno 1 krat.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 02. Jul. 2009 23:05

*purple* napisal/-a:
LuvDancin napisal/-a:

se tud jst strinjam s temle.marskdo od nas mladih je dal eno tako obdobje ornk pijančevanja skoz, pa to še ne pomeni, da bomo alkoholiki!
jst sm pa v naši družbi ena od tahuj kronc,pa že cerka tri leta ne povoham alkohola sploh in dvomm, da se ga bom kdaj še konkretno napila.
Tud jst sm mela en čas z mojim probleme glede pitja.sicer ni blo neki prekomerno, ampak pivce/dva/tri usak tadrug dan in potem še tak vozt....Pa sva se pogovorila in rešila zadevo in od takrat zlo redko redko zvrne kšnga preveč al pa se u auto tak usede.je tud njega pač minil in ne dvomm, da nebi tud fanta od ciqqe.
Kukr sm uspela razbrat majo pač tako žurersko družbo, tud ona lih neki ne špara alkohola če se ne motm....edin problem je v tem, da mu mal preveč na agresijo useka.In tlele bi blo bolje zanga,da pač neha zlivat vase alkohola do onemoglosti.
je pa to njuna stvar in verjamem, da jo bosta tako ali drugače rešila.Sem tud že s splošnega forumskega pisanja razbrala, da se imata precej rada in se imata skupaj precej fino.jst upam, chiqqa da vama nekak rata no.

In se strinjam tud z rachko..do zadnje pike!

Točno tko pa nikukr drgač :) Si zadela use hehe.

Pa itak,usak ma obdobje pijančevanja,sam da moj ga je k je bil še v SŠ stalno pohu,pa pil so za vikende še bl...zdj je pa to tko,navada,pač ni uno uuu zdj gremo pa pit, woohoo lol

Razmišlam, da mogoče pa rab psihiatra? Al ma kšne potlačene želje koga ubit, koga pretepst s kijm, se dokazat pred kom da je tut on močn, mačo, frajer, ki loh use premaga?? Ker drgač tut uresnic je kdaj pa kdaj uzkipljiv, hitr kej ponori loh tut za mejhno stvar, dela sceno iz banalne stvari in se nemore hitr umirt.... nevem, razmišlam u tej smeri..kšn psiholog,psihiater???
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jul. 2009 6:27

mislm, da nebi lih rabu psihiatra,vse kar bi rabu je da neha pit.
jst, ko sem se ga ornk napila sem usakič tadrugič jokala, pa kr tko zarad brezveze. :D sam pač alkohol mi je mal na bed usekou :D pa nimam nekih potlačenih čustev, da bi mela razlog.Sej ma usak neki.Moj kolega usakič ko je ornk pijan, žveč žive meje (liste od grmouja),ena kolegica pa taka bolj sramežljiva, se je zmeri slačila, kolega drugače tud miren tip je zmeri iskal pretepe in se tepu.... :lach: pač ko si "zadet" ti pač useka kukr ti.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Jul. 2009 8:22

chiqqa napisal/-a: Razmišlam, da mogoče pa rab psihiatra? Al ma kšne potlačene želje koga ubit, koga pretepst s kijm, se dokazat pred kom da je tut on močn, mačo, frajer, ki loh use premaga?? Ker drgač tut uresnic je kdaj pa kdaj uzkipljiv, hitr kej ponori loh tut za mejhno stvar, dela sceno iz banalne stvari in se nemore hitr umirt.... nevem, razmišlam u tej smeri..kšn psiholog,psihiater???

http://www.nebojse.si/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=327&Itemid=51

http://vestnik.szd.si/st5-9/535-537.pdf
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 15. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fun » 03. Jul. 2009 10:10

chiqqa;

jaz te skoraj razumem kako zgleda to vajino "žurersko" obdobje, ker sva bila z bivšim ista, ko sva bila stara 16 in 17. (samo da on ni bil nasilen, ampak se je vedno jokal in izpovedoval ko je bil pijan :lach: )..

samo opozorila bi te, da bodi pozorna na to (oz delaj v to smer), da se to obdobje enkrat konča. Ker moški se kar navadijo tako pirčkat in posedat s kolegi, in s pijačami po večkrat na dan ne nehajo niti takrat ko si ustvarijo družino. Ti se boš pa po vsej verjetnosti naveličala posedanja po lokalčkih. Sej niti ni pomembno to da pije alkohol, ampak ko boš malo starejša te bo pa mogoče motilo, da bo vsak dan naokrog, ko boš ti pazila otroke...

Sej vem da se hecno sliši da opozarjam take stvari, ker si še mlada itd :D in vem da še nimaš namena imeti otrok. samo glede na to da je veza kar resna, bi blo škoda da ta njegova razvada kasneje postane moteča. Moja sestrična je poročena s takim, in se vsak dan tepe po glavi. Ko pride iz službe gre kuhat, on pa na pirček s sosedom. Zvečer pa vedno zaspi sama, ker se on ustavi še na enem pirčku. sej ne rečem da je pijanec, ampak jaz osebno bi se počutila neprijetno, če bi moj fant toliko časa porabu za sedenje in besedičenje o brezveznih stvareh ob pivu s kolegi.

Glede psihiatra pa; če je pripravljen sodelovat naj gre; škodilo še nobenemu ni. Ker pomojem tud njega vsaj malo moti ta lastnost.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 03. Jul. 2009 14:17

A sm jst edina, ki je zadnji chiqqin odstavek jemala kot ironijo?? Ali mogoče preveč sodim po sebi? ;)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 03. Jul. 2009 14:22

prevec sodis po sebi?

mislim da je resno misla, ker je ze enkrat pisala o tem (da je tudi drugace vzkipljiv)
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Jul. 2009 14:52

MilkyWay napisal/-a:A sm jst edina, ki je zadnji chiqqin odstavek jemala kot ironijo?? Ali mogoče preveč sodim po sebi? ;)

jst sm tud najprej na to pomislna, potem se mi je pa nekak zazdelo da je resno mislna :gruebel:
usekakor nevem no, jst tlele ne vidm neke psihične težave za psihiatra in bog nedej človeka še filat z nevemkolkimi tabletami, ki iz njega lohk še kej slabšga nardijo.Itak je jasno, da je 90% ljudi pod vpplivom alkohola čist drugačnih kot v realnosti, pa jst zard tega nebi pošiljala človeka h psihiatru.eni so nasilni, drugi majo pa spet neke svoje, še bolj bolane fore.
če je vzkipljive narave...pač je take narave in to sigurno ni takoj za dohtrja.
nevem no, najprej bi mogu sam pri sebi razčistt kako pa kaj, preden se spušča do kšnih dohtrjou.ker je čist pousod tko, tudi pri odvisnikih od alkohola;dokler sam s sabo ne boš razpucal ti noben dohtr in nobena pilula ne pomaga!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 03. Jul. 2009 15:19

*purple*, zakaj bi hodila h drugemu psihiatru.....se ma(mo) tebe tule na forumu...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov