Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 28. Jun. 2009 19:00

katastrofa... :(
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 28. Jun. 2009 19:40

Mimi_M napisal/-a:katastrofa... :(

In, da je še huje - ne obstaja samo eden, chiqqin tip. Tukaj so še njegovi kolegi - še večje mambe in pijane krave. Hvala za take tipe :schaf:
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 29. Jun. 2009 22:38

Ja, zdaj je bil v redu, kako bo pa pol pa že zdaj veš. S tem tipom bodo sami problemi pomoje. :?
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 29. Jun. 2009 22:44

Že sama ljubosumnost, posesivnost tipa bi me odvrnila, kaj šele tolk pijančevanja :flop:
Že veš kaj delaš, dost si stara :)
Uporabniški avatar
Geena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 2. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Geena » 29. Jun. 2009 23:13

Moj fant je pa tako neodporen na alkohol, da je dokaj hitro pijan in zato ne pije drugega kot pivo :D
Mi je kar všeč to :P
And I'd give up forever to touch you
Cause I know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Jul. 2009 9:45

chiqqa napisal/-a:ammm pa je blo usak dan pijano, moj nabasan, jz še bl, al usi iste mambe, pa je blo use ql. Mogoče je pa res fora, da je sam tok lubosumn če se kdo hoče pog. z mano pa da ni njegou kolega, ker pač misl da se jz z usakim še preveč dobr ujamem in dam unmuvedt da sm kao zainteresirana lol, človk prjazn pa sue anrobe. No zdj ni blo tko, vrjamem da bojo še scene, bomo pol ukrepal :) Zaenkrt use pohvale njemu, pa še pridn je biu k je pomagu k so usi drugi tipi ležl pa žrl k krave lol :) moj mojjj :D

:yau:

pa ti nisi normalna. OGABNO! :tot: :tot:
Zadnjič spremenil claire, dne 01. Jul. 2009 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Jul. 2009 9:51

loooool sej nevem kaj da rečm :)

če se jz ne sekiram, se tut ve nerabte namest mene :)

Enkrat me bo že izučil, zaenkrat je mirno stanje, k bo pa vojna bo pa vojna.

In res nevem kaj je tle OGABNGA? A to da je lubosumen, k se pogovarjam s kom pa smejim, k ni njegov kolega (s tem da je pijano)? Nevem..razsvetli me :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 01. Jul. 2009 10:05

js mislim da je misla to, da ste non-stop pijani...kaj si sploh mela od dopusta? :gruebel:
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 01. Jul. 2009 10:17

^^ točno to. chiqqa evo ti razsvetljenje- ti pa res ne potegne. đizs.
drugo leto lahko kar klet najamete. prišparate na kešu- pa menda kako gajbo, dve, tri lahko več spijete.

glej. meni je ravno. in brez skrbi- me se ne sekiramo za tebe/namesto tebe ali kakrkoli si hotla povedat (smo ti hotle samo svetovati in te "razsvetliti").
ampak glej. najprej jokcaš tu gor, opisuješ bizarne dogodke, maltretiranje, izživljanje, obupno pijančevanje, letanje nagih ljudi, vlečenje tebe ne vem kam vstran v diliriju pijanosti, celo to, da ti grozi, da te bo ubil, da si boga boga boga. ja si. ampak še bolj si pa nora.

saj pravim meni mi je vseeno. in mi bo tudi čez 5, 10 let. tebi pa žal ne. :bia:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Jul. 2009 10:18

Pa ne non stop. Pač zvečer, pa greš vn, odžuraš in to je to.

Na morju pa je tko ja (več al mn se nekak čez dan postopoma pije,razn če se gre kšne 4kolesce pa skuterje sposodit), sej men to čist sede, pač po svojih zmožnostih, sam men zamorijo te scene, ostalo je use super =) Upam da letos ne bo tko, ker gre celo ena kolegica zraven in ne bom sama - predstavljejte si 5 tipou pa ENA ŽENSKA-jz, k da mam tm pol kej besede (kar mi je predlani moril,letos bojo usaj normalni ''kolegi'' od mojga zravn, uni k so tut men ok :)).

@clar in drugim- ja vem, vem jz to use, se dela rezervni načrt in k mi bo prekipel naslednič, že vem kaj bom nardila, nekje se more nehat. Sicr sm si pa tut same izbrala tko 'žvet' in so mi usi dopusti, kamrkol gremo,žurke itd. z njimi nore,ker je skos neki, skos dogaja in men to ustreza, žou pa zravn 'paše' tut alkohol, ki se ga pije v potokih-še posebi pikniki,poletje,morje,lokalčki ki kr vabjo in to je to.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 01. Jul. 2009 10:35

Upam da ti bo pasalo tudi ko te bo prvič udaril (če te že ni)... No, seveda se ti bo opravičil, ti mu boš odpustila, itd....

Ene iščete sam izgovore za svoje debilne fante. In naivna si, če misliš da se bo izboljšala situacija- prej poslabšala

Lahko se vama "dogaja" v razmerju tud ko ti ne dela takih scen in ni večinoma pijan.

Mah ja, ti že veš...

Aja, še ena čist "neumestna" zgodba:
Moj dedek je mojo babico prvič udaril po 2 letih zakona, potem pa na vsake tolk časa. Potem se je celo življenje znašal nad vsemi- nad staro mamo, nad otroki. Pa se je tud pri njem tak začelo, da so se ga s kolegi napil (pa ne pravim, da bo zdej pri vseh isto) , pri 40ih letih je pa že "moral" bit vsak dan pijan. Stara mama ga pa kar prenašala, ker ga imela rada.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 01. Jul. 2009 12:05

Takih zgodbic je res velik, iz nekje se morjo razvit usi te nasilneži pa pijanci. Upam, da pač iz mojga ne. Mogoče tut zato,ker kot družina so res usi super, njegov brat je uspešen, fotr spije kšno pivo tko po kosilu pa je tak karakter da se mu vid da mu je življenje preveč pomembno da bi ga zafuru za to-in isto moj tko misl-sta si po mišljenju ful podobna, zdej ko delajo neko garažo še kšnga več za ''odžejat'' in moj tut, in pač mislm, da se nima po kom vržt da bi bil pijanc.
Tut načrtujeva da bova tle živela in da samo pouzdignm besedo če sm kej besna, prav da se nej umirim in jz isto njemu,ker se nama ni za kregat (nevem a je to zarad prisotnosti staršeu pa ker je v bajti dost ljudi-pač ločeni s stenami)... nevem.Jz tut nasploh k me prime norim,loputam,tepm,toučm,preklinjam,kričim,pač nagle jeze smo vsi. Mislm da sploh to nau hotu ratat, ker ma ambicije, njegovi kolegi furajo fax, pa so pridni pa delavni, majo svoje hobije,plezajo,hokej...in se ga pač ko so priložnosti, ''ubijajo' (morje,pikiniki,vikendi,tekmovanja,praznovanja).in mislm da nekak ne oni ne moj nimajo potenciala se razvit v tiste pijance, k visijo na vogalu usak večer in se prmajajo. Ampak sedaj govorit v naprej je čist brezpredmetno.
Bom vidla kaj bo čas prnesu, ampk nasploh sm po karakterju dost odločna (napravm drugim) in trmasta, da če bi me sam enkrt udaru da ne bi mela pri njem več kej iskat, tko pa use ostalo štejem pod nakakšne 'nedoužne' igrce, ki sicer niso nedoužne, pak useen..mau si zatiskam resnico pred očmi jap, true,priznam. Ni pa zdej kr razlog da bi kr odšla, dala sm mu šanso, zaenkrat je še ni zapravu, vem pa da mene udarju ne bo noben-ker mam dost kakršnihkoli udarceu še iz otroštva-pač nedoužnih,po riti,okol ušes,itd.-ja to zdej ni več in (lol) , ker tok slabo mi pa tut ne gre, si loh prec kšnga novga najdem če hočm haha.
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 01. Jul. 2009 14:44

Js vseeno mislim, da ostale malo pretiravat s chiqqino "zgodbo". Naj se ubada sama s sabo, če ji paše pit in če ji paše med takega fanta, da ga pije usak dan (ne vidim ničesar narobe u tem, da greš na morju usak dan žurat in se ga napiješ). Če jima je to všeč, prav. Konec pametovanja :D
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 1. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *skokica* » 01. Jul. 2009 15:29

^Po moje s(m)o se bolj vtaknile v posledice pijančevanja, ne pijančevanja kot takega. :wink:
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 01. Jul. 2009 15:35

MilkyWay napisal/-a:Js vseeno mislim, da ostale malo pretiravat s chiqqino "zgodbo". Naj se ubada sama s sabo, če ji paše pit in če ji paše med takega fanta, da ga pije usak dan (ne vidim ničesar narobe u tem, da greš na morju usak dan žurat in se ga napiješ). Če jima je to všeč, prav. Konec pametovanja :D

Pa tudi tebe baje moti vsakodnevno pivo tvojega fanta, kajne? Torej ... iste ptice skupaj letijo in logično je, da jo zagovarjaš.

Dejstvo pa je, da to, da te tip vleče stran od družbe in obrača na glavo in stresa iz hlač, ko je pijan, ni normalno in če kdo pretirava, je to on. In seveda ona - s svojo blazno slepoto do njega.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov