Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Hehe
Moj itak da pije, pijem tudi jaz. Ko je pijan, nikoli nihče ne opazi, da je pijan. Jaz prepoznam njegovo pijanost po njegovem glasu. Kadar je ze pijan, govori z malo nizjim in istim tonom izgovarja vse besede.
Obnaša se isto, le da ko je malo pijan, dosti govori, ko se pa bolj napije, pa sploh več ne govori, ampak samo posluša.
Jaz sem tisti, ki sem drugi človek, ko se napijem. Ali sem ful vesela ali pa čisto zagrenjena in me vse spravi v jok.
Moj itak da pije, pijem tudi jaz. Ko je pijan, nikoli nihče ne opazi, da je pijan. Jaz prepoznam njegovo pijanost po njegovem glasu. Kadar je ze pijan, govori z malo nizjim in istim tonom izgovarja vse besede.
Obnaša se isto, le da ko je malo pijan, dosti govori, ko se pa bolj napije, pa sploh več ne govori, ampak samo posluša.
Jaz sem tisti, ki sem drugi človek, ko se napijem. Ali sem ful vesela ali pa čisto zagrenjena in me vse spravi v jok.
You want me to be something I can never ever be.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
jullia_ napisal/-a:Ogromno ljudi je. Pa mogoče niti ne fizično, tudi psihično nasilje šteje.
Moja kolegica se ga je sposobna napit kot star pijanec in takrat se naravnost brutalno obnaša do svojega fanta. V treznem stanju ga ima pa baje nadvse rada. Bi bila fajn predmet kakšne psihološke analize.
Moj bivši tip(katerga bi najraje zbrislala iz spomina,če bi se la dalo) je bil skos nasilen,ko je bil pijan.spravljal se je na vse folk okoli,ko mu pa je zmanjkalo tarč(doma v sobi)pa se je začel spravljat name.najprej verbalno,sam jaz takoj popizdim,če se kdo dere name in me prekomerno žali in sm se začela repenčit na njega.pol pa sm znala bit tepena in sm folku dolgo laglala,kaj so vzroki za moje modrice in odrghnine(tud po vratu in obrazu),ko pa je bil trezn,se pa ni kao ničesar spomnu.in to sm ful dolgo prenašala,dokler nism pršla do te meje,da sm ga policiji prijavla in je dobil prepoved približevanja.
Ta moj dečko zdaj pa je prava faca,ko je nažgan,sam seveda,mu se ne sme težit,zat,ki bi pa takrat znal popizdit.enkrat sm ga nadrla,ko ga cel dan ni blo in je pršu domov ob 5ih zjutrja nalit ko majka in me je nadrl nazaj,tak da sm dobila poduko.Ker je ful smešn ko se natreska.
pa vse lahk zvlečem iz njega k mava že od 4 leta nazaj pestro zgodovino(sva bla skup,pa nisva...)ga znam kaj vprašat za medobdobja,ko nisva bla skup...ko je znal bit ful ljubosumn ko sm s kakih tipih pršla v gostilno pa take.pa mi vse lepo pove...
pa ćustveni izlivi...am dej,ko sva kje zunaj pa pijemo me skos pelje na kraje,kjer sva se včasih dobivala in tam obnavlja že tisočkrat povedane zgodbe.pa vrtnce mi krade in vsem okoli razglablja,da kak me ma ful ard.npr:"jaz pa merši se mamo ful radi.en brez drugega ne moremo,res da pridejo dani ko sm jaz nadrkan al ko je ona,pa se malo skregava,ampak se mamo ardi...jaz bi brez nje umrl..."simpatično,a včasih me spravljha s tem v zadrego.Pa jokat zna dostkrat,ko ga napedjo neke misli,da če bi ga jaz zapustla itd...
ma kaj zna bit bedast.pa same "pizdarije"zna delat.sam to pa tak al tak...trezn al pijan...rojen komik,sam poklic je zgrešu
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Žalostno, koliko tukaj gor vas hodi s tipi, ki so očitno redno pijani ...
Alkohol se meni gnusi v dno duše in pijanca ne bi gledala NIKOLI, niti 5 sekund ne. Imam razbito družino zaradi tega, tukaj pa berem, kako se vam še fino zdi, da vaši nažgani tipi momljajo neumnosti ...
Alkohol se meni gnusi v dno duše in pijanca ne bi gledala NIKOLI, niti 5 sekund ne. Imam razbito družino zaradi tega, tukaj pa berem, kako se vam še fino zdi, da vaši nažgani tipi momljajo neumnosti ...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
to se pa motiš. jaz sem zelo redko pijana, skoraj nikoli.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Shannon napisal/-a:Žalostno, koliko tukaj gor vas hodi s tipi, ki so očitno redno pijani ...
Po čem pa sklepaš, da so redno pijani? Mogoče punce pišejo o tem, kako se fantje obnašajo na Silvestrovo, Martinovo in še 3x v letu, ko spijejo par pirov.
Alkoholizem je žalostna in čisto preveč razširjena zadeva, ampak hkrati pa ni treba naperit križarske vojne alkoholu, ker je velik razmak med alkoholizmom in občasnim kozarcem ali tremi vina.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Odkar sva skupaj, je bil samo enkrat pijan - ne preveč, ravno toliko, da je bil (zadnji dan dela v bivši službi). Bil je bolj pozoren do mene, bolj nežen, strasten, kar stiskal se je k meni, skos me je obsipal s poljubi... Pač nenavadno za njega.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Moj redko kdaj pije z namenom, da se napije. Pa tudi če se napije, ni pijan, da ne bi mogel stat itd., pač pa je malo bolj zagret za kakšne najine tajne aktivnosti in izusti kakšno filozofsko. Ni pa tak tip človeka, da bi v stanju opitosti non stop govoril, bil tečen ali celo agresiven. Daleč od tega. Drugače pa ne pije dosti oz. ga še pijanega nisem videla.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Moj FUL redko pije. Tudi, ko gremo vn je bolj na nealkoholnih pijačah.
Fino se ga je napil maja letos in ga je itak vrglo (ni navajen na alko) in je v izmenah spal/bruhal, drgač se pa ne spomnim kdaj bi bil pijan.
Edino za novo leto 2005/06 je bil malce okajen, glih tok, da je mal doze blo.
Sem zelo ponosna nanj.
Fino se ga je napil maja letos in ga je itak vrglo (ni navajen na alko) in je v izmenah spal/bruhal, drgač se pa ne spomnim kdaj bi bil pijan.
Edino za novo leto 2005/06 je bil malce okajen, glih tok, da je mal doze blo.
Sem zelo ponosna nanj.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
jullia_ napisal/-a:Shannon napisal/-a:Žalostno, koliko tukaj gor vas hodi s tipi, ki so očitno redno pijani ...
Po čem pa sklepaš, da so redno pijani? Mogoče punce pišejo o tem, kako se fantje obnašajo na Silvestrovo, Martinovo in še 3x v letu, ko spijejo par pirov.
Alkoholizem je žalostna in čisto preveč razširjena zadeva, ampak hkrati pa ni treba naperit križarske vojne alkoholu, ker je velik razmak med alkoholizmom in občasnim kozarcem ali tremi vina.
ker pač nekateri ne znajo ločt alkoholika stran od normalnega občasnega pivca in zmečejo preprosto use kar v en koš.
mislm fak, alkoholizem je bolezen (prou o temu je že bla ena tema podobna in že tam so "tapametne" označevale za alkoholike kar use po vrsti), če ga pa parkrat spiješ in se ga napiješ pa nisi alkoholik.
In nihče, kukr sm izbrala s tukej, ni reku da je njegou partner (v tem primeru dec) usak dan pijan, ampak kukr jst vem govorimo o nasplošni pijanosti.Nekateri se ga pač občasno nacukamo, zakaj pa ne? Usaka stvar je uredu u mejah normale.
In če imaš razbito družino zaradi alkohola in pijance v družini, moraš tud jasno vedet, da drug folk ni enak tvoji družini in da ni kr usak pijanc ki se ga kdaj napije.Moj deda je biu tud pijanc, težke čase s(m)o preživeli, pa ne bom obsojala in označevala drugih kot enaki njemu, če mu s trikratnim pijančevanjem na leto, glede tega tud do mezinca na nogi ne dosežejo.
jst sm ga učas tud kar dost pila, ko so ble žurke pa use.Pa mislm, da nism bla in nism alkoholik.Alkoholizem je odvisnost od alkohola, kar pa za občasne piuce, tega žal ne morš rečt.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Pa ne, da je to začetek novega štrita. Nehite no.
Eni gledajo na alkohol tako, drugi drugače. Tudi pri meni se zgodi, da se dobimo babe, al pa kak r.d., novo leto in ga mam malo v riti. Pa sem daleč od alkoholika.
Eni gledajo na alkohol tako, drugi drugače. Tudi pri meni se zgodi, da se dobimo babe, al pa kak r.d., novo leto in ga mam malo v riti. Pa sem daleč od alkoholika.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
O alkoholizmu govorimo takrat, ko je nekdo ZASVOJEN z alkoholom in brez njega ne zdrži dolgo. Če pa greš kdaj ven in se ga napiješ, pa četudi z namenom, da bo malo bolj dogajalo in ti paše kaj več spit, pa to še ni primer alkoholika.
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
*purple* napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Shannon napisal/-a:Žalostno, koliko tukaj gor vas hodi s tipi, ki so očitno redno pijani ...
ker pač nekateri ne znajo ločt alkoholika stran od normalnega občasnega pivca in zmečejo preprosto use kar v en koš.
mislm fak, alkoholizem je bolezen (prou o temu je že bla ena tema podobna in že tam so "tapametne" označevale za alkoholike kar use po vrsti), če ga pa parkrat spiješ in se ga napiješ pa nisi alkoholik.
In nihče, kukr sm izbrala s tukej, ni reku da je njegou partner (v tem primeru dec) usak dan pijan, ampak kukr jst vem govorimo o nasplošni pijanosti.Nekateri se ga pač občasno nacukamo, zakaj pa ne? Usaka stvar je uredu u mejah normale.
In če imaš razbito družino zaradi alkohola in pijance v družini, moraš tud jasno vedet, da drug folk ni enak tvoji družini in da ni kr usak pijanc ki se ga kdaj napije.Moj deda je biu tud pijanc, težke čase s(m)o preživeli, pa ne bom obsojala in označevala drugih kot enaki njemu, če mu s trikratnim pijančevanjem na leto, glede tega tud do mezinca na nogi ne dosežejo.
jst sm ga učas tud kar dost pila, ko so ble žurke pa use.Pa mislm, da nism bla in nism alkoholik.Alkoholizem je odvisnost od alkohola, kar pa za občasne piuce, tega žal ne morš rečt.
ma tak je.a kaj češ...folk je tak.majo probleme sami s sabo.zame je alkoholik un,ki se ga vsak dan redno nacedi in že na tešče ruka štamprle al pa pir...jaz nism alkoholik.pač narukam se ga vsake tolk cajta,pa kaj...prav zanima me,kolk je takih,ki še niso bli ni enkrat vtrgani.
če pa ma kdo komplekse zarad alkoholizma v družini,je pa to njegov problem,s kerim se mora soočit in naučit ločevat med pijanci in ljudmi ki se vsake tolko naroljajo.kaj,moj fotr si zna tud kr na pogosto kaj zvizn pa zna bit vsakojak,sam zarad tega ne obsojam drugega folka.
sam smešno mi je,kak ljudi kr na lepem odlutajo od dane teme v neke čudne absurde...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Rad bi videl nekoga, ki ni bil še nikoli pijan? Tu me imaš. Še več, alkohola nisem v življenju spila niti za požirek.
Vsi pa, ki mislite, da pretiravam: ste odraz splošnega prepričanja naše družbe, da alkohol povsem sprejemljiva droga. Da je čuden tisti, ki nikoli ne pije in je proti alkoholu.
Pa še nekaj: vsak pijanec je začel z "eh, enkrat na mesec pa ja ne škodi, če se ga nabutam ... enkrat na teden tudi ne ... trikrat na teden je tud kul ... zakaj pa ne kar vsak dan ...".
Vsi pa, ki mislite, da pretiravam: ste odraz splošnega prepričanja naše družbe, da alkohol povsem sprejemljiva droga. Da je čuden tisti, ki nikoli ne pije in je proti alkoholu.
Pa še nekaj: vsak pijanec je začel z "eh, enkrat na mesec pa ja ne škodi, če se ga nabutam ... enkrat na teden tudi ne ... trikrat na teden je tud kul ... zakaj pa ne kar vsak dan ...".
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]