Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 21. Jun. 2009 15:01

Dobrodošla nazaj :)

To je pa tisto, da girls just love bad boys!
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 21. Jun. 2009 15:21

MsN napisal/-a:chiqqa in njen tip sta popoln par. Grem stavit, da bosta večno skupaj. In s tem zadnjim se sploh ne hecam, ker je v realnosti tako - destruktivne zveze se ohranjajo dlje časa kot zdrave. Sam bog ve zakaj.

to je za diskutirat, ne moreš posploševat. preveč odvisno od človeka do človeka. jaz točno vem, katera od kolegic bi take stvari požirala, katere bi pa tipa ob prvih takih pripetljajih tako sčevljirale, da bi se kar kadilo. tudi če bi bile zaljubljene...ampak eni se lahko oddaljijo od svoje situacije in jo pogledaj z drugega zornega kota, drugim je pač težje in te čustva vlečejo za nos in naprej v zvezi. tudi če je še tako bedna.
jaz res upam, da tvojega dečka-chiqqa-sreča pamet, drugače naj pa tebe. enega bo mogla.
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Jun. 2009 17:07

^^ no, ampak dejstvo je, da najverjetneje ne bo nikogar od njiju srečala pamet. On je tak tip človeka in četudi neha z alkoholom, ostaja ljubosumnež in posesivnež, ona pa je ženska, ki ljubi 'smešne' in jebać tipe s trdo roko in ji podzavestno tak odnos pač ugaja. In taki ostanejo skupaj.

Nisem prerok, torej zgolj predpostavljam, a žal je psihologija človeka na trenutke obupno preprosta in omogoča neko stopnjo predikabilnosti.
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 22. Jun. 2009 18:22

js ob sebi definitivno ne bi prenašala tipa, ki ne bi imel meje z alkoholom. sm pač zrasla u taki familiji, kjer noben ne pije (če odštejem sm pa ke kak pirčk, borovničke za nazdravt) in tut js sm mela pivske izpade sam ene 2 let v gimnaziji, zdej pa pomoje že kak let nism alkohola niti probala. pač za mene so komiranja in podobne seanse neki, v kar se spuščajo pubertetniki, ki se še iščejo in med drugim želijo izpast hudi, ker ga pijejo. v bistvu je še mene kdaj sram, k pomislm, kake smo zganal na maturancu pod vplivom alkota, sam dobr. na srečo sm si našla fanta, ki so ga pijanski izpadi minil do začetka faxa, tko d zdej bolj redko slišm, da kej alkoholnga spije, nikol odkar sva skup (bo kmal 1 let) pa mi ni pravu o tem, da bi biu nalit na polno, v moji bližini pa ga takega tudi nism vidla. js pač enostavno takoj, ko vidim osebe, ki se še pri max 25-ih nalivajo, kokr d bodo od tega kj mel, odobravam kot potencialne alkoholike. takoj pomislim na to, da bo mogoče čez 10 let hodu po gostilnah s svojimi pivskimi kolegi in pršu domou nalit do daske. sej ne rečm, če se nekdo napije na fantovščini/poroki/kakemu rd-ju ali kaj podobnega al pa če neki spije v mejah normale, sam d bi se pa to vsak mesc dogajal še pr 20+ letih pa - groza!
Trnovcan
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovcan » 22. Jun. 2009 20:51

Jebiga za dobro žurko je alko potreben.
my_self
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 6. 2008
Kraj: Daleč...

Neprebrana objavaNapisal/-a my_self » 22. Jun. 2009 21:16

MsN napisal/-a:^^ no, ampak dejstvo je, da najverjetneje ne bo nikogar od njiju srečala pamet. On je tak tip človeka in četudi neha z alkoholom, ostaja ljubosumnež in posesivnež, ona pa je ženska, ki ljubi 'smešne' in jebać tipe s trdo roko in ji podzavestno tak odnos pač ugaja. In taki ostanejo skupaj.

Nisem prerok, torej zgolj predpostavljam, a žal je psihologija človeka na trenutke obupno preprosta in omogoča neko stopnjo predikabilnosti.

:gut:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 22. Jun. 2009 22:20

Dvojna osebnost je posledica čustvene nestabilnosti in problemov, ki jih ima sam s sabo (lahko povzroči tudi travma). Odvisnost od česa se kaže v tem, da oseba spremeni svoj odnos do okolico, ko pride do te stvari (pogosto) in tudi drugače razmišlja o tej stvari jo podoživlja. Spremenil se ne bo za eno lepo, če bosta šla pa skupaj čez to, se pa pripravi na pekel (ampak kaj maš pa zdej? hell & heaven).
Preberi zgodbo iz vidika, da bi to napisala tvoja sestra/prijateljica.
Ne si življenja uničit zaradi ene osebe,ki te ni vredna in si te lasti...
Uporabniški avatar
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a snezinka* » 22. Jun. 2009 22:25

Trnovcan napisal/-a:Jebiga za dobro žurko je alko potreben.

to je pa čist zgrešeno mišljenje. ne rečem, d sm dožvela velik zabavnih alkoholiziranih dni kak let nazaj, sam še več je blo pa hudih žurk, ko sm spila v mejah normale ali celo nič. če je dobra družba, dobra muska in če si sam oseba, ki se lahko zabava brez alkota, le-ta ni potreben!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2009 22:19

mene zanima kam je chiqqa izginila iz te debate?
je očitno fajn ko je trezen.. :roll:
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 23. Jun. 2009 22:35

^^ Mal v tole temo pokukaj, kam je šla:KLIK
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 23. Jun. 2009 22:50

^^ vzamem nazaj.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
afna8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a afna8 » 26. Jun. 2009 12:18

hihihihi...tole pa morm objavt...smešno in resnično! :razz:

http://www.genspot.com/video-192865/zak ... -pivo.aspx

men so tipi smešni k so pol čist pocukrani k mal spijejo pa na čustva jim udar po pa dobiš lekcijo izpovedi :D :roll:
afna8
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a afna8 » 26. Jun. 2009 12:19

hihihihi...tole pa morm objavt...smešno in resnično! :razz:

http://www.genspot.com/video-192865/zak ... -pivo.aspx

men so tipi smešni k so pol čist pocukrani k mal spijejo pa na čustva jim udar po pa dobiš lekcijo izpovedi :D :roll:
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 26. Jun. 2009 18:00

Če smo že pri pivu... pred kratkim me je nasmejala izjava dneva: Dan ima 24 ur. Ni naključje, da en plato usebuje 24 piv :D
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 28. Jun. 2009 13:45

*mala* napisal/-a:^^ Mal v tole temo pokukaj, kam je šla:KLIK

Ste smešne :D k da je cosmo forum use.
sicer me pa ni blo, smo bli z družbo na morju, blo zakon noro hudooo, spet sami smehi in zajebancija, as always:D
ammm pa je blo usak dan pijano, moj nabasan, jz še bl, al usi iste mambe, pa je blo use ql. Mogoče je pa res fora, da je sam tok lubosumn če se kdo hoče pog. z mano pa da ni njegou kolega, ker pač misl da se jz z usakim še preveč dobr ujamem in dam unmuvedt da sm kao zainteresirana lol, človk prjazn pa sue anrobe. No zdj ni blo tko, vrjamem da bojo še scene, bomo pol ukrepal :) Zaenkrt use pohvale njemu, pa še pridn je biu k je pomagu k so usi drugi tipi ležl pa žrl k krave lol :) moj mojjj :D

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov