Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 20. Jun. 2009 6:54

[quote="chiqqa"
Chiqqa, moja frendica ma cist iste fore, sam da njen tip to pocne tut k je trezn.. drgac res ful uredu tip, zakon, za zajbancijo, sam pol mu pa nekej prekipi in cist popizdi in zacne s tem foram.. sej vem, d ga je tezko pustit, sam ce pogovor vec ne pomaga.

ja sej, nč jasn, dvojčk?[/quote]

lej, res nismo tok zlo skicofreni. mislim, ok nas namede, ampak ni to izgovor za njegovo obnašanje.
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 20. Jun. 2009 8:33

Jaz si sploh ne predstavljam, da bi bila v življenju tako omejena, da bi morala pazit, kaj delam veni in s kom se pogovarjam. :eek:
Najhujše je pa itak njegovo nasilje (psihični in fizično). Si predstavljaš sebe v tem položaju čez pet let?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jun. 2009 10:25

Škoda, da sem za par dni zgrešila znamenje dvojčka... bi bilo fajn imet en doživljenjski izgovor za vse, kar bi zajebala.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 20. Jun. 2009 11:33

ma ja dj moj oce je dvojcek, pa ne duha ne sluha o kakih izpadih al pa ''dvojnih osebnostih''

kake fore mate :D
Uporabniški avatar
tanchii
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 16. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a tanchii » 20. Jun. 2009 11:35

Ta z dvojčkom je res krneki, ja :lol:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Jun. 2009 12:27

Kaj ste se zdej use obesle na tega dvojčka, to sm kr tko omenila, ker pr njemu se nasploh vid ta dvojna osebnost. Ker tut na sploh(ne pogosto, sem pa ke), use lepo in prav, že mislš da ga v piko poznaš, potem pa kr naenkrt se obrne, z eno čist mejhno stvarjo vse, k se vprašaš 'a si to sploh ti'?' in isto je tko, k je alkoholiziran, čist tema.
Nasploh mi sploh ne mori met kolege, k je trezn če se s kom drugim pogovarjam mu je čist fajn, pač da se štekam, da pogovor teče, da mam kšne interne fore z njegovimi kolegi, se hecamo itd. Ko pa pride do tega da se ga nabije do ene stopnje (NE vsake! pač uno maximum of maximum-kar je zadnje časa prepogosto) se pa dogajajo take scene, ja, drugač je pa čist ok, edin da hitr zgubi živce - npr. zarad sojinih polpetou k sm nama nardila za jest, pa k je bla solata preveč kisla-a jz kisa še čutla nism pa take malenkosti, k me učas kr mau ubijejo oz. me mine bit z njem, sam dobr, on je mesojedec in mesojedec s coca-colo bo ostau, pa če je men prou al pa ne, jz mu tazga mesa k ga oni jejo ne bom posebi zanjga delala ker je cajt da začne jest normalno hrano, ne pa sam pohanje,cvretje-dobr, sojini polpeti so tut na olju narjeni,sam ni to isto :P Lol zdj sm zašla iz teme, no pač hitr mu poč žiuc za čist bz stvar oz. kukr kdaj, tko da k je pijan pa tok prej.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Jun. 2009 12:39

Prav zanimivo se mi zdi, kako si ga zdaj začela zagovarjat pred nami.
Prvi post je bil pisan v duhu "moj fant vedno več pije in v pijanem stanju me psihično in fizično maltretira". Zdaj smo pa prišli do tega, da je v bistvu večino časa čisto v redu in da smo me svinje, ker pljuvamo po njem.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 20. Jun. 2009 12:51

Ne. Ni res, jz sm samo rekla da nevem kaj ste se tok upičle v dvojčka. Sej je svinja, jz to use priznam in ga ne zagovarjam :D. In mate prou, in nč ne pluvate po njemu, pač tko je.
Mah, k je pa trezn tko sweet in tko klapava in taka faca in res same pozitivne, ujčka me, razvaja me, mava se fajn pa če sva non stop skp, pa skos kej najdeva, za pogovor, za delat, tišine sploh ni..pol pa pride pijan, pa ..kur*c :D
Oblubu je, da bo letos k bo pjan tut name pomislu in ne bo delu teh scen (če ne bojo potrebne hmm? :roll: ).. če se pa ponovi, pa direktiva konc, mam jajca, zato ker vem da ne more žvet brez mene :D ha ha ha
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 20. Jun. 2009 12:52

^^ sej je ona na slabšem, kr brani takega človeka k je več ku očitno da je sploh ne spoštuje.. NIKOLI nbi smeu bit nasiln (alko in to da je "dvojček" ni izgovor) in zguibt živce za najmanjšo stvar ku je npr hrana..

sam ok, če njej paše bit s takim človekom naj bo..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 20. Jun. 2009 12:56

chiqqa napisal/-a:Ne. Ni res, jz sm samo rekla da nevem kaj ste se tok upičle v dvojčka. Sej je svinja, jz to use priznam in ga ne zagovarjam :D. In mate prou, in nč ne pluvate po njemu, pač tko je.
Mah, k je pa trezn tko sweet in tko klapava in taka faca in res same pozitivne, ujčka me, razvaja me, mava se fajn pa če sva non stop skp, pa skos kej najdeva, za pogovor, za delat, tišine sploh ni..pol pa pride pijan, pa ..kur*c :D
Oblubu je, da bo letos k bo pjan tut name pomislu in ne bo delu teh scen (če ne bojo potrebne hmm? :roll: ).. če se pa ponovi, pa direktiva konc, mam jajca, zato ker vem da ne more žvet brez mene :D ha ha ha

tebi so ti lepi trenutki z njim zameglili um.. ne moreš samo lepe stvari gledat, kr če bi blo tko, človestvo sploh nbi poznalo dejanja "prekinitev zveze"
in kaj ma veze to da ne more živet brez tebe? če je konc je konc, nima veze al zna al ne zna živet brez tebe.. s tem si nam dala samo vedet da če bi se človek dau na kolena ku največji cucek bi ga ti sprejela nazaj.. in bi blo prva 2 tedna vse lepo in prou, spet najlepši možni trenutki, pol pa bi šlo spet vse navzdol.. :roll:
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jun. 2009 15:51

^^ točno tako.

chiqqa ti si tipičen primer ženske, ki ne upa pustit svojega agresivnega, posesivnega, diktatornega fanta-pijanca, ki ti vsake toliko pokaže, da on nosi hlače in da ti nimaš kaj da dodaš v solato preveč kisa ker ti bo pa naslednjič zagrozil da te "bo ubou" (kot si se sama izrazla) in potem šel s "prijatelji" na gajbo pa nag tekal naokrog.
tisti lepi tenutki so NIČ proti enemu samemu trenutku groze, ki jo doživljaš on njegovih izbruhih. kaj ne bo znal živet brez tebe??? mislim da on ne more živet brez alkohola.

chiqqa še eno vprašanje. mogoče si že povedala pa se mi ne da za nazaj vse brat. ti njegovi kolegi. koliko pribliđžno jih je, koliko od njih jih ima resne punce, koliko so stari in kako njihove morebitne punce prenašajo vse to. imam namreč občutek, da so ostali samski.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Jun. 2009 16:17

claire napisal/-a:chiqqa še eno vprašanje. mogoče si že povedala pa se mi ne da za nazaj vse brat. ti njegovi kolegi. koliko pribliđžno jih je, koliko od njih jih ima resne punce, koliko so stari in kako njihove morebitne punce prenašajo vse to. imam namreč občutek, da so ostali samski.
Je rekla da so vsi samski.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 20. Jun. 2009 17:08

^^ aha. no to pa situacijo še otežuje.
jaz bi na njenem mestu šla stran od takega kretena. čimprej! zveza se namreč približuje nagnusnemu odnosu, v katerem je ženska njegova last in žrtev.
Noelia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Noelia » 20. Jun. 2009 18:56

chiqqa napisal/-a:Kaj ste se zdej use obesle na tega dvojčka, to sm kr tko omenila, ker pr njemu se nasploh vid ta dvojna osebnost. Ker tut na sploh(ne pogosto, sem pa ke), use lepo in prav, že mislš da ga v piko poznaš, potem pa kr naenkrt se obrne, z eno čist mejhno stvarjo vse, k se vprašaš 'a si to sploh ti'?'

To ni zaradi horoskopa ( :roll: )- takšni so vsi nasilni tipi.
MsN

Neprebrana objavaNapisal/-a MsN » 21. Jun. 2009 12:52

chiqqa in njen tip sta popoln par. Grem stavit, da bosta večno skupaj. In s tem zadnjim se sploh ne hecam, ker je v realnosti tako - destruktivne zveze se ohranjajo dlje časa kot zdrave. Sam bog ve zakaj.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov