Moški in alkohol

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 12. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Tearjerker » 19. Jun. 2009 14:13

piškotek* napisal/-a:Tudi jaz sem opazila, da vam to sploh ni problem, če se ga skupaj napijeta. Me zanima kako boste razmišljale o tem ko boste malce starejše ali pa boste imele v družini primer alkoholika.

Čuj, 5 let nazaj sem sama mela drugačno mnenje kot ga imam sedaj o alkoholu in konzumaciji le-tega, čez 5 let bom verjetno mela drugačnega. S tem se bom ubadala, če se bom, čez 5 let, al pa 8, 10.... Glede na to da sem bila pred leti verjetno vsak vikend nažgana, ker je blo pač fajn, zdaj pijem občasno, ker mi zapaše. Pa ne gledam nazaj in si mislim kak sn bla blesava, niti za naprej, ker živim zdaj, tu in ne v vzporednem vesolju čez žnjkl let.

Meni je alkohol pokopal očeta, tak da očitanje v smilslu ''bote vidle, ko bote mele v familiji enega alkoholika'' je čisto mimo tu. Ker ko pobližje spoznaš alkoholizem, vidiš kje je meja med normalno konzumno mero in pitjem, ker je pir pač dober, kdaj pa se ta meja preseže in problematika izhaja od globlje.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 19. Jun. 2009 14:18

hmmm, jaaa? wtf?!
chiqqa, bemuboga, stran od tazga desca! resno, daj preberi parkrat kaj si napisala, nevem, naj ti tvoj post kaj sporoči..ker tole je hardcore grozljivka.
kot je aloha napisala: Fuj.
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 19. Jun. 2009 15:10

Chiqqa, tole ni ok. Naj ga enkrat en posname, danes ko mamo kamere na telefonu vedno zraven, je to najmanjši problem. Pa naj pogleda, kak se obnaša. Sram ga bo, sram! Povej mu, da si mora ustvarit eno mejo, ker če se tak obnaša, pol se ga pač ne more v komo nažgat, sorry. Pač ni en tistih, ki vice pokajo al pa zaspijo, ampak si ti njegova žrtev. In se bojim, da ni več daleč, ko te bo res udaro. Kaj, če te v tisti ihti potisne - pod avto?
Jaz bi bla na tvojem mestu pripravljena, če je za dogovor in se strinja, da mu pač začneš gnjavit, ko vidiš, da ma dosti, če se ne zna sam kontrolirat. Če ne bo šlo pa - žal - bo moral opustit alkohol. Ti morš pa tudi sama pr seb vedet, kk se ti obnašaš, ko si mal nažgana: al se s tipi res sam pogovarjaš, al te sogovornik mogoče požira z očmi, bulji v dekolte, pride do nekih sumljivih dotikov (po rokah pobožaš itd) in če tvoj to vidi, ga verjetno podžge.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Jun. 2009 15:17

Brezveze karkoli pisat. Nam, ki smo tvojo zgodbo prebrale, je kristalno jasno, da ga moraš pustit.
Tip je agresiven do tebe, posesiven, pije vedno več, torej je vedno manj tistih obdobij, ko se imata fajn, in vedno več tistih, ko moraš pijani kladi hlače gor vlečt in se izogibat klofutam.

Ampak dokler ne boš sama prišla do tega, da ne hodiš z žurerjem, ki občasno kaj spije, ampak z nasilnim pijancem, ti nobena forumašica ne more pomagat. Samo upam, da bo to dovolj zgodaj, preden bo vajina zgodba končala na prvi strani Novic.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 19. Jun. 2009 15:47

^^ evo tu se še jaz podpišem.
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 19. Jun. 2009 17:43

pa še tole:dokler se mu ostali režijo, ko dela bebca iz sebe, bo seveda to še naprej počel, ker (kljub temu, da bojo ljudje mislili, da je pač še en kreten) je to za vsakega norca še en razlog več, da enako ponovi naslednjič. pomoje, če bi ga takrat al zignorirali al pa poslali nekam, VSISKUPAJ, in mu rekli, naj se že enkrat obnaša- potem bi se mogoče te epizode počas začele redčit.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 19. Jun. 2009 17:47

jullia_ napisal/-a:Brezveze karkoli pisat. Nam, ki smo tvojo zgodbo prebrale, je kristalno jasno, da ga moraš pustit.
Tip je agresiven do tebe, posesiven, pije vedno več, torej je vedno manj tistih obdobij, ko se imata fajn, in vedno več tistih, ko moraš pijani kladi hlače gor vlečt in se izogibat klofutam.

Ampak dokler ne boš sama prišla do tega, da ne hodiš z žurerjem, ki občasno kaj spije, ampak z nasilnim pijancem, ti nobena forumašica ne more pomagat. Samo upam, da bo to dovolj zgodaj, preden bo vajina zgodba končala na prvi strani Novic.

Se podpišem pod tole!
aLLiSSe
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 16. 3. 2006
Kraj: my world

Neprebrana objavaNapisal/-a aLLiSSe » 19. Jun. 2009 17:59

Chiqqa, moja frendica ma cist iste fore, sam da njen tip to pocne tut k je trezn.. drgac res ful uredu tip, zakon, za zajbancijo, sam pol mu pa nekej prekipi in cist popizdi in zacne s tem foram.. sej vem, d ga je tezko pustit, sam ce pogovor vec ne pomaga..
/\/\4t3j
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 12. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a /\/\4t3j » 19. Jun. 2009 18:26

Chiqqa to kar si napisala v postu pokaži svojemu fantu. Opazuj njegovo reakcijo.

Zgleda, da tvoj fant kaže znake alkoholizma. In ja, verjemi, ne bo boljše, temveč le še slabše. Zdaj upaš, da mogoče pa le ne bo delal zgage na morju, vendar si daješ lažno upanje.

Tvoja zgodba spominja na začetek nekega nizko proračunskega filma kjer je zgodba nekako takšna: Mož se napije, žena se jezi in moža nadere, nato mož po***** in prvič udari ženo. Žena je šokirana, ker njen mož še tega ni nikoli prej naredil in zato ne naredi ničesar in še naprej trpi vedno hujše izpade njenega moža. Konec filma pa si sama vizualiziraj pa sebe si predstavljaj kot glavno igralko.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 19. Jun. 2009 19:12

chiqqa napisal/-a:zdej pa, povejte kaj da nardim... // ...da ne bi biu tok nasiln do mene k je pijan (zmer najde neki, da mu ni všeč, da se pol znese name, čeprou drug dan se pa opravičuje in je k drug človk, k da ni bil to on prejšnji večer - je pa res da je po horoskopu dvojček :)

Jaz pa resno ne razumem, kako lahko imaš rad človeka, ki te smatra kot svojo lastnino (kar si sama napisala) in se do tebe obnaša tako ponižujoče.
Jaz bi prekinila, že zdavnaj. Tebi pa lahko tako damo 100 nasvetov, upoštevala pa ne boš nobenega. Tako da nima smisla. :wink:
Uporabniški avatar
Amandine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Amandine » 19. Jun. 2009 22:28

chiqqa napisal/-a:čeprou drug dan se pa opravičuje in je k drug človk, k da ni bil to on prejšnji večer - je pa res da je po horoskopu dvojček :)

ja, ok, če je pa dvojček, pol pa nč hudga....meni se enako konstantno dogaja :roll:
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 19. Jun. 2009 22:49

Ampak dokler ne boš sama prišla do tega, da ne hodiš z žurerjem, ki občasno kaj spije, ampak z nasilnim pijancem, ti nobena forumašica ne more pomagat.

Včasih, ko je biu še srednješolc, so ga baje ful žural in plesal ne pa zdj, k se usi obešajo po šankih in sam pijejo pa nazdravlajo, k pridem pa s kolegicam mim pejmo plesat pa usi ponosni, kao sam še to spijemo pa gremo-in če gremo recmo na zrće čez dan, oni ne bojo mogl migat in jim ne bo dogajal če ne bojo skos neki pil al pa bli pijani-pač pr pijači s epa use neha, pa skos ponosni da ga pijejo..., pol kšnmu na bad udar u trenutku, drug gre spat, moj pa ostane z mano sam zto da ja ne bo kšnih pizdarij-kao nadzor nad mano- in pol sam da pozdravm kšnga znanca, prec, da sm k kurba ker use poznam??wtf??? In kje je tist bubu, k je učas biu taprau komik, vs pjan pa vs za zajebancijo. Sej @ positive vibration – moj stresa fore šezmer, dokler je v tisti meji normale, pa me bjemčka, pa šlata, pa use najlepš :P grize hihi pa poskakuje, pleše, vsm je jackson, za fore, prbija take da se smejiš..ko gre pa nad eno mejo, pa katastrofa od človeka, noben ga nemore pomert, še kolege bi prebutu.

Tole z video pa slikcami,tega je NA TONE, na tone posnetkou k se on opoteka sred dneva k pjanc pa govori bedarije, vs rdeč v obraz, folk se mu smeje, k kr naenkrt pade dol in obleži, 'mrtu'... kšn njegov kolega je pa isti ponavad, če je v duetu lol... in ja, k vidi drug dan filmčke, k ga posnamejo/posnamemo mu je tok bad, da ga je sram, ampak njemu je TO SMEŠN, tko k usm njegovim kolegou, pač SMEŠN in kao hahahaha kere pjane budale smo, a men so to bruke in nč za pohvalt se! Ok, smešn mi je tist k začne igrat harmonko nag s kolegi, pa oni pol pojejo pa nabijajo kšni Ireno Vrčkovnik lol..pa se tuširajo..skačejo..dobr... use lepo in prou, dokler ni druzga folak zravn, k zmer kej najde, da sm kermu odzravla oz. karkol, če hočm pobegnt stran od njega, če recmo hočm s kolegico it plesat in ne sedet pr šanku-me išče,kliče,pošila smsje da kje sm pa u pm men pa k***c pa svašta, k me najde pa ceu halo, a sam plesat sm šla?? Ne delam nobenih dotikou, sploh pogovor z drugimi je bil prejšn tedn na pikniku na minimalno, razn en k mi je reku da je moj fotr astronaut k je naredu tako raketo..pač sm se smejala s kolegico, nč slabga, pol so oni hotl neke debate, pa pač k si pijan greš stran, ker mi ni blo do tega da se kr z enim tm pa pijana pogovarjam osebne stvari in isto enkrt en biuši sošolc se pog. z mano (maturanstki ples-aftr)..sva zun na čikcu, u izi debata, k pride moj po pol ure vs naklan, da me je blo sram, me na silo zgrab pred tem sošolcm in kaj delam sama tuki z njem – z unim pjanskim tonom, k da mi je fotr-pa še enimi,kaj debatiramo, kaj mam to za delat..pa vse je blo čist nedolžno. To me pa res tok razpička. Pomoje je to res, da me ne spoštuje. Nevem pa od kdaj je tak, ker na začetku zveze je blo vse ok, tko kšno leto, potem je pa kr začel bit nasiln in mu je k je bil pijan zmer usekal na bad, če je spil preveč, pa šezmer loh trdim da ni spil več k jz (a on se zmer oklepa izgovora ' več sm spiu k ti'...hmmm, pa sm mela stalno kej v roki.

Chiqqa, moja frendica ma cist iste fore, sam da njen tip to pocne tut k je trezn.. drgac res ful uredu tip, zakon, za zajbancijo, sam pol mu pa nekej prekipi in cist popizdi in zacne s tem foram.. sej vem, d ga je tezko pustit, sam ce pogovor vec ne pomaga.

ja sej, nč jasn, dvojčk?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Jun. 2009 22:55

kako lahko to vse prenasas :? kaj nameravas?
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 19. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a keepsake » 19. Jun. 2009 23:00

joj chiqqa, jez ti lahka stisnem pa samo en velik RESPECT, pa se sploh ne zajebavam! Dejstvo je, da je tip kreten ko se napije in da ga bo treba resno čez kolena dat, drugač lahko kr lepo zaključta vajino pravljico, ker teh stvari ni treba nobeni bejbi prenašat! Ampak svaka ti čast, da ti njegova nabijanja o tem kakšna k* si, kako za drugimi gledaš, blabla, pač njegovo vsesplošno odkrito nezaupanje ni pršlo do živega in še zmeri stojiš tko kokr sama veš da je kul. Men to par let nazaj še ni blo jasno in me je podobna zveza psihično spravla totalno na tla.
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 19. Jun. 2009 23:13

red_rose napisal/-a:kako lahko to vse prenasas :? kaj nameravas?

Spremenit njegov horoskop..
It was forever..but it didnt last long..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov