Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 358 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Ja, obstajajo ljudje, ki še v življenju niso splili več kot požirek- in to pri 23 letih.
Ne more se pa zdaj vsakega, ki se kdaj napije enačiti z alkoholikom. Js se ga napijem maksimalno enkrat na 2 meseca, pa še to ne zadnje čase. Včasih sem pa skoraj vsak teden.
No, kak je moj fant ko se ga napije? Uh, zna ratat ful depresiven, zato mi ni lih fajn ko mal preveč spije. Ni pa nikoli agresiven, prej obratno. Preveč začne razmišljat o slabih dogodkih iz preteklosti in rata prov preveč raznežen. Js za razliko ratam veliko bolj sproščena, če je seveda v mejah normale
Ne more se pa zdaj vsakega, ki se kdaj napije enačiti z alkoholikom. Js se ga napijem maksimalno enkrat na 2 meseca, pa še to ne zadnje čase. Včasih sem pa skoraj vsak teden.
No, kak je moj fant ko se ga napije? Uh, zna ratat ful depresiven, zato mi ni lih fajn ko mal preveč spije. Ni pa nikoli agresiven, prej obratno. Preveč začne razmišljat o slabih dogodkih iz preteklosti in rata prov preveč raznežen. Js za razliko ratam veliko bolj sproščena, če je seveda v mejah normale
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Shannon napisal/-a:Rad bi videl nekoga, ki ni bil še nikoli pijan? Tu me imaš. Še več, alkohola nisem v življenju spila niti za požirek.
A rum kokos si že jedla? Rumove kroglice si že jedla? Navadno domačo potico si že jedla? Dober golaž si že jedla?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ok, brez zamere, ampak tole pa se mi zdi malo absurdno. Nič ne rečem čez tiste, ki jim alkohol ne paše, ampak ne poznam (poleg tebe) človeka, ki v življenju ne bi spil niti požirka alkohola. Če ne drugega, že v oš za kakšen praznik naredi vsak požirek vina ali šampanjca, tudi marsikatera bonboniera ali čokolada vsebuje malo alkohola... Potem sploh ne veš kakšnega okusa je kaj? Tole se mi zdi že pretirano. Celo tisti, ki nikoli na žurkah ne pijejo, ker jim ni do tega (pozdravljam njihovo odločnost, da ne bo pomote), so že kdaj v življenju probali alkohol.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Shannon napisal/-a:Rad bi videl nekoga, ki ni bil še nikoli pijan? Tu me imaš. Še več, alkohola nisem v življenju spila niti za požirek.
Vsi pa, ki mislite, da pretiravam: ste odraz splošnega prepričanja naše družbe, da alkohol povsem sprejemljiva droga. Da je čuden tisti, ki nikoli ne pije in je proti alkoholu.
Pa še nekaj: vsak pijanec je začel z "eh, enkrat na mesec pa ja ne škodi, če se ga nabutam ... enkrat na teden tudi ne ... trikrat na teden je tud kul ... zakaj pa ne kar vsak dan ...".
da nisi mela nkol procent promila v krvi, teg ne verjamem.Kot je MClarnovc povedal obstaja nemalohrane, ki vsebuje tudi alkohol.
In ne draga, nismo mi tisti, ki mislimo da je tisti ki ne pije čuden.Ampak si ti označila za vsakega, ki se ga kdaj pa kdaj napije za alkoholika, kakor označujš tudi zdaj, da kr usak rata iz enkrat na mesec, trikrat na dan.Če bi bilo tako, bi bilo 90% prebivalstva alkoholikov.Pa ni tako kajne?
Preden označuješ spet us epo vrsti za alkoholike, ti svetujem, da najprej preberi kakšno strokovno literaturo, ki ti bo predstavila točen pojem alkoholizma, potem pa obsojaj usepouprek.In kukr sm rekla, če si mela ti doma alkoholike, ne znaša tega na use druge.Sem imela tud jst doma alkoholika, pa razumem in ve kaj točno je alkoholizem!Tebi pa očitno ta pojem ni čist jasen.
Poleg tega pa, je to posploševanje kar si povedala v zadnjem odstavku, ker tudi travo ki spada pod droge, lahko konzumiraš pa nisi ne odvisen in niti ne greš naprej.Seedaobstajajo taki, ki gredo, ampak posplošit takole pa res ne moreš.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Mojga sm do zdej vidla enkrat malo okajenga, biu je še bolj simpatičen kot je ponavadi in sm se mu sam smejala.
Hvala bogu pa ne pije skor nič, ker stalno dela in ne hodi vn, če pa že gre pa niti ne pije, ker vozi.
Meni je tko čist uredu, ker pol usaj nism v skrbeh, da bi se mu kej nardilo.
Hvala bogu pa ne pije skor nič, ker stalno dela in ne hodi vn, če pa že gre pa niti ne pije, ker vozi.
Meni je tko čist uredu, ker pol usaj nism v skrbeh, da bi se mu kej nardilo.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Meni se tisti, ki ne pije ne zdi niti mal čuden. Mu pač ne paše, se je tako odloču,...
Se pa nekako trudim razumet tiste, ki niso/ne probajo niti požirka, da jemljejo vse ostale kot kronike oz. da je neizbežno, da bomo to postali. Neke vrste kompleks vrjetno.
Se pa nekako trudim razumet tiste, ki niso/ne probajo niti požirka, da jemljejo vse ostale kot kronike oz. da je neizbežno, da bomo to postali. Neke vrste kompleks vrjetno.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
renatka_ napisal/-a:Moj FUL redko pije.
Moj tut. Pa še takrat ko se odloči pit, nikoli ne spije tok da bi biu pijan. Ko pa sva se spoznala, pa sploh ni nič piu. Še za moj 18. rojstni dan je komaj spiu en požirek šampanjca, hehe. Sej, takrat sem se zafrkavala da nič noče, zdej pa kr žiučna ratam, ko ga vidim s kakšnim pivom, vodko v roki.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Jaz do danes tudi še nisem bla pijana.
Je pa res, da občasno spijem 2 deci piva ali deci refoška. Ker res zapaše.
Sem pa kot najstnica bla gorzno proti alkoholu. Boženedaj, da bi moj tip kaj spil.
Potem sem ugotovila, da je tudi tu potrebna samo zdrava mera: da ni nič katastrofalnega, če se nekdo občasno napije in da ni vsak človek, ki se občasno napije, pijanec.
Je pa res, da občasno spijem 2 deci piva ali deci refoška. Ker res zapaše.
Sem pa kot najstnica bla gorzno proti alkoholu. Boženedaj, da bi moj tip kaj spil.
Potem sem ugotovila, da je tudi tu potrebna samo zdrava mera: da ni nič katastrofalnega, če se nekdo občasno napije in da ni vsak človek, ki se občasno napije, pijanec.
Imaš, da me vikaš!
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
Moj pije, se tud napije kdaj. Sej jst sej jst se tud, sam majnkrat Me pa moti, da mene ni zravnm, da žur kje z kolegi in da je pijanica na veliko, kr mislim vedno na najslabše.. Čene pa se trudim navadit na to, kr njemu je logičnod če gremo žurat da kej popiješ Sva pa en čas mela mal problemčku glede tega.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
*purple* napisal/-a:Shannon napisal/-a:Rad bi videl nekoga, ki ni bil še nikoli pijan? Tu me imaš. Še več, alkohola nisem v življenju spila niti za požirek.
Vsi pa, ki mislite, da pretiravam: ste odraz splošnega prepričanja naše družbe, da alkohol povsem sprejemljiva droga. Da je čuden tisti, ki nikoli ne pije in je proti alkoholu.
Pa še nekaj: vsak pijanec je začel z "eh, enkrat na mesec pa ja ne škodi, če se ga nabutam ... enkrat na teden tudi ne ... trikrat na teden je tud kul ... zakaj pa ne kar vsak dan ...".
da nisi mela nkol procent promila v krvi, teg ne verjamem.Kot je MClarnovc povedal obstaja nemalohrane, ki vsebuje tudi alkohol.
In ne draga, nismo mi tisti, ki mislimo da je tisti ki ne pije čuden.Ampak si ti označila za vsakega, ki se ga kdaj pa kdaj napije za alkoholika, kakor označujš tudi zdaj, da kr usak rata iz enkrat na mesec, trikrat na dan.Če bi bilo tako, bi bilo 90% prebivalstva alkoholikov.Pa ni tako kajne?
Preden označuješ spet us epo vrsti za alkoholike, ti svetujem, da najprej preberi kakšno strokovno literaturo, ki ti bo predstavila točen pojem alkoholizma, potem pa obsojaj usepouprek.In kukr sm rekla, če si mela ti doma alkoholike, ne znaša tega na use druge.Sem imela tud jst doma alkoholika, pa razumem in ve kaj točno je alkoholizem!Tebi pa očitno ta pojem ni čist jasen.
Poleg tega pa, je to posploševanje kar si povedala v zadnjem odstavku, ker tudi travo ki spada pod droge, lahko konzumiraš pa nisi ne odvisen in niti ne greš naprej.Seedaobstajajo taki, ki gredo, ampak posplošit takole pa res ne moreš.
Purple...obstaja konzervativen folk s svojimi ozkoglednimi prepričanji in predsodki....z razmišljanjem,ki ga ma tud moja stara mama boljšega.
ni noben reku,da je folk,ki ne pije alkota čuden,pač komu ne paše mu pač ne paše in nam,ki si ga občasno ruknemo ne more noben reč da smo kroniki.jao...pol se pa gremo lahk društvo alkoholokov igrat... jaz bom začela... "Živjo,jaz sem Merisima in sem alkoholik,ker se 1x-2x na mesec malo nacugam....
pa kaj se tiče alkota tud valda da nekej kot gostinka znam.pdobre in slabe plati.kozarc vina dnevno ti lahk sm zdravju koristi...sam ne pravim pa litr na dan.
pa kot so že pred mano napsiale tud določena hrana vsebuje alkohol.sam ne da se mi o tem zdaj razglabljat...sam strinjam se s postom od purple.svaka ji čast!
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Moj je pa dobil embargo na alko, tko da ......
Drgač ga je pa kr na agresijo udaril ... sicer ne do domačih, do ostalih pa.
Drgač ga je pa kr na agresijo udaril ... sicer ne do domačih, do ostalih pa.
- alina.hh
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2008
No moj pa ve, da nisem ravno pristašica alkohola in ko že pije zraven mene ne pije veliko .. ker enkrat je malo preveč spil in meni ful ni blo priijetno, ker sem imela občutek, da vsako stvar ki jo naredi (poljub, dotik, objem, karkoli takega), da je zaradi alkohola in pač ni blo fajn.. pa še ful emocionalen je takrat, se kar neki joka (no po resnici povedano, se tudi trezen zjoka če je treba) ... tak da ga z mano ne pije preveč
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Tamala_mrha napisal/-a:Ok, brez zamere, ampak tole pa se mi zdi malo absurdno. Nič ne rečem čez tiste, ki jim alkohol ne paše, ampak ne poznam (poleg tebe) človeka, ki v življenju ne bi spil niti požirka alkohola. Če ne drugega, že v oš za kakšen praznik naredi vsak požirek vina ali šampanjca, tudi marsikatera bonboniera ali čokolada vsebuje malo alkohola... Potem sploh ne veš kakšnega okusa je kaj? Tole se mi zdi že pretirano. Celo tisti, ki nikoli na žurkah ne pijejo, ker jim ni do tega (pozdravljam njihovo odločnost, da ne bo pomote), so že kdaj v življenju probali alkohol.
In zakaj naj bi bilo absurdno ?
Jaz sem stara npr. že dobrih 24 let, pa mi v vsem tem času niti na kraj pameti ni padlo, da bi vase zlivala alkohol, niti ob praznikih niti ob navadnih dneh ... Približno vem, kakšnega okusa je, ampak itak me močno odbija že sam vonj, tako da me kar odnese stran ... Alkohola v tekoči obliki nikakor ne maram, če gre npr. samo za nevsiljivo začimbo v kakšni sladici, me pa ne moti (torej odpadejo tudi kakšni rum-kokos bonboni ali čokolade s tekočimi alkoholnimi polnili ).. Se pravi - namerno še nikoli nisem pila alkohola (iz kozarca), sem pa že kdaj okusila njegovo aromo, če je bil sestavina kakšnega živila..
Tako ali tako pijem samo vodo in nesladkane čaje, tako da razni sokovi, kave, alkoholni in drugi brezvezni zvarki pri meni že v startu odpadejo
Kar se tiče pa alkohola & partnerjev.. Sicer sem samska, ampak če bi imela partnerja, bi me vsekakor zelo motilo, če bi se pogosto opijal z alkoholom..
Prvi neprebran prispevek • 358 prispevkov
• Stran 3 od 24
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov