Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- MsN
chiqqa napisal/-a:čak, kje piše, da ga moj pije vsak dan?? A to, da spije eno pivo, mogoče 2 (ČE)? To še jz, če mi pač zapaše
Tudi če te enkrat na mesec skoraj udari in sramoti pred ljudmi, ko je pijan, je zame osebno preveč. Zate pač ne ... ker ni VSAK dan
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
MsN napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:Js vseeno mislim, da ostale malo pretiravat s chiqqino "zgodbo". Naj se ubada sama s sabo, če ji paše pit in če ji paše med takega fanta, da ga pije usak dan (ne vidim ničesar narobe u tem, da greš na morju usak dan žurat in se ga napiješ). Če jima je to všeč, prav. Konec pametovanja
Pa tudi tebe baje moti vsakodnevno pivo tvojega fanta, kajne? Torej ... iste ptice skupaj letijo in logično je, da jo zagovarjaš.
No, da smo si na jasnem. Najprej - ni vsakodnevno, mogoče 1x, 2x na teden, ko zapaše tudi meni. Drugo - moj je kot pijan normalen, zabaven, prav nič agresiven, le malo ga je*e maček naslednji dan... In mislim, da to sploh ni primerljivo s tem, da fant punco odmika od družbe in ji ne dovoli druženja z ostalimi, kajne?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
A slabo stran pitja alkohola vidite samo v tem, da lahko privede do nasilja? A če je pa tip simpatično utrgan, zabaven... pa se ga napije 2x tedensko, je pa vse OK ?
Čez par let se zna zgodit, da boste ve doma same z otrokom po cele popoldneve, vaši zabavni fantje pa posedali v gostilnah na pirih...
Čez par let se zna zgodit, da boste ve doma same z otrokom po cele popoldneve, vaši zabavni fantje pa posedali v gostilnah na pirih...
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
dokler nisi ti v takem dreku itak da ni tko črno sam dejansko je tako obnašanje neki najslabšega in najbrž je tudi on začeu s pivom al dva na tedn.. nekje je treba začet
nimam neč proti tipom k se ga napivajo, naj uživajo mladost dokler lahko, sam vse ma neko mejo in tip od chiqqe jo je že zdaunej presegu.
nimam neč proti tipom k se ga napivajo, naj uživajo mladost dokler lahko, sam vse ma neko mejo in tip od chiqqe jo je že zdaunej presegu.
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
Mimi_M napisal/-a:A slabo stran pitja alkohola vidite samo v tem, da lahko privede do nasilja? A če je pa tip simpatično utrgan, zabaven... pa se ga napije 2x tedensko, je pa vse OK ?
se strinjam s tabo, men gre pijača ful na živce, sovražim pjance in morm pohvalt mojga, ki je bil prej (tko kot vsi moški primerki iz njegovga kraja) ena kronca (pač na raznih žurkah), odkar sva skupaj je pil vedno manj, zdej piva že več kot 1 leto sploh ne pije več, mal večje količine alkohola pa spijemo na vsake svete cajte skupaj še s kolegico in njenim možem ob celovečerni debati pri enem ali drugem doma, ob tvju in tortilja čipsu z omakcami
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
[vanessa] napisal/-a:dokler nisi ti v takem dreku itak da ni tko črno sam dejansko je tako obnašanje neki najslabšega in najbrž je tudi on začeu s pivom al dva na tedn.. nekje je treba začet
Ja, OK, use ima svojo mejo, tudi jaz ne pravim, da tip od chiqqe dela pravilno (sploh ne!). Jaz sem samo rekla, da smo šli z našimi negativnimi komentarji malo predaleč. Use se zgražamo, use komentiramo in mislimo, da je njihova zveza najbolj grozna samo zaradi alkohola... Navsezadnje pa je chiqqa ta, ki živi v tej zvezi. In dokler njej ne bo upalilo (ponavadi takemu folku ne pomagajo niti besede prijateljev ali znancev), mi tle ne moremo nič.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
se strinjam z MilkyWay. mislim, tu se ene tak zgražate, kot da je pijančevanje nevemkakšna redkost? ste že bile kdaj zunaj?
ne morem verjet, da tako pretiravate. tako, kot v vsakem popravnem izpitu vidite nesposobneža z uničeno prihodnostjo, tudi v vsakem občasnem pivcu alkohola ali občasnemu kadilcu trave, vidite odvisneža.
skoraj ne verjamem, da ste vse tukaj takšne svetnice.
sama tudi ne podpiram preitranega pitja, ampak svojega tipa pa ne bom linčala, ker 1-2x na mesec spije kakšen pir preveč. aja na morju se tudi zna zgodit, da je večkrat pijan. kako sploh lahko pravilno funkcionira? očitno so njegove lepe ocene v indexu fejk. mogoče bi ga mogla pustit, ker bo čez 10 let itak najhujši pijanec.
ne morem verjet, da tako pretiravate. tako, kot v vsakem popravnem izpitu vidite nesposobneža z uničeno prihodnostjo, tudi v vsakem občasnem pivcu alkohola ali občasnemu kadilcu trave, vidite odvisneža.
skoraj ne verjamem, da ste vse tukaj takšne svetnice.
sama tudi ne podpiram preitranega pitja, ampak svojega tipa pa ne bom linčala, ker 1-2x na mesec spije kakšen pir preveč. aja na morju se tudi zna zgodit, da je večkrat pijan. kako sploh lahko pravilno funkcionira? očitno so njegove lepe ocene v indexu fejk. mogoče bi ga mogla pustit, ker bo čez 10 let itak najhujši pijanec.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Js osebno se ne zgražam nad pitjem npr. 1×-2× na mesec.
Sam te scene, ki jih pa chiqqa prenaša niso pa za nikamor. Da mi tip take traparije počne, ma še adijo mi neb mel časa rečt. Je treba vedt svojo mejo in če veš kaj počneš, ko prestopiš to mejo in če to ni dobr, mal omejiš svoje pitje.
Js bi se bala takšnega fanta, kot je njen.
Sej ga skoraj vsak kdaj kej spije, sam ne počne pa vsak takih traparij. In ne dvomim, da se bodo zadeve le še poslabšale.
rachka_ ti bi pustila, da ti tip omejuje s kom se lahko pogovarjaš in s kom ne, da te žali, da te vleče za sabo? Se mi zdi ja...
Sam te scene, ki jih pa chiqqa prenaša niso pa za nikamor. Da mi tip take traparije počne, ma še adijo mi neb mel časa rečt. Je treba vedt svojo mejo in če veš kaj počneš, ko prestopiš to mejo in če to ni dobr, mal omejiš svoje pitje.
Js bi se bala takšnega fanta, kot je njen.
Sej ga skoraj vsak kdaj kej spije, sam ne počne pa vsak takih traparij. In ne dvomim, da se bodo zadeve le še poslabšale.
rachka_ ti bi pustila, da ti tip omejuje s kom se lahko pogovarjaš in s kom ne, da te žali, da te vleče za sabo? Se mi zdi ja...
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz sem sem govorila oo uživanju alkohola. in to avtomatsko ne pomeni to, da se tip do tebe obnaša nespoštljivo.
če si je ona takšnega tipa izbrala in če ji takšen odnos odgovarja, je njen problem. sem prepričana, da tudi sicer ne more bit kakšen biser od osebnosti, ker dvomim, da se lahko nekomu v stanju opitosti za 100% spremeni osebnost..
če si je ona takšnega tipa izbrala in če ji takšen odnos odgovarja, je njen problem. sem prepričana, da tudi sicer ne more bit kakšen biser od osebnosti, ker dvomim, da se lahko nekomu v stanju opitosti za 100% spremeni osebnost..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
[vanessa] - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 3. 2008
- Kraj: In your worst nightmare near hell :)
rachka_, nvem kaj si pričakovala, da ji bomo vse čestitale in jo podpirale naj bo še naprej s tipom? pač povedle smo naše mnenje, se pa vsaka zase dobro zaveda da je na srečo to samo njej problem in da mi nimamo problemou s tem, kr očitno nas je dosti takih k se zavedamo da to kar dela ni najbolj normalno.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
MilkyWay napisal/-a:rachka_ napisal/-a:sem prepričana, da tudi sicer ne more bit kakšen biser od osebnosti, ker dvomim, da se lahko nekomu v stanju opitosti za 100% spremeni osebnost..
To imaš pa tudi prav .
Mogoče po povedanem res ne zgleda da bi biu kšn biser, ampak je drgač res čist srčk, ker če ne bi bil bi že zdavej ne bi bil več moj. Pač je samostojen, odgovoren, služi svoj denar in obvlada svoj poklic, zmer pripravljen pomagat, zna me nasmejat, zame bi naredu res vse, šu je tut že na konc sveta (ne dobesedno), greva u shopping al pa mene pele v shopping in je pol zmer veseu k mu kej dobr najdem hehe zlo fajn je za družbo pa z usemi se ujame, do mene je res ful pozorn, stalno me kej bjemčka, boža, grize, mislm to je obojestransko, sex je nadnaravno dobr lol, pomaga doma ful, zna kuhat, ni mu težko kej narest pa dat prat perilo,vn zložit, pač delavn je ful..nevem, jz ne vem nobene negativne v 3 letih, pa mi je pokazu že zdavni pravi obraz, razn k je ga napije zna bit naporen, aja pa komot grem vn s kolegicam-mogoče mi prej sam kšne tiste moralne spusti,da nej pazm,pa da ne it,ker bo sam spau in me bo pogrešu-in pol učas če grejo s kolegi v center pridejo še oni in sm pol čist happy hehe. Glede scen, ki jih dela, k je pijan, pa da je lubosumn na koga k se pogovarjam al pa sam da me kdo ogovori - dobr da je to reeeeees redko, ker ne rečem če bi bla usa zainteresirana v sogovornika pa vanjga lezla, tko pa v usakm vidi tekmeca al kaj jz vem in pol ma izpade (če seveda te osebe ne pozna, al pa da človk vela za jebača (ja seveda, kr nastavla mu bom tm sred gozda pa folk okol lol). J
Je pa res, da k smo pijani smo vsi bolj občutljivi, recimo jz sm učasih fulkrat jokala, če mi kej ni blo prau al pa da se mi je zdel da me kšna kolegica nemara (lol) in sm mela čustvena izlive in globoke pogovore in sama seb bla tečna, drug dan pa bohpomagi, krneki, k sploh ni blo nikjer nobenga problema. Pač moj pa vidi pred nevarnost in k je pijan se ne zna tok kontrolirat in kr napade in mi začne jokat, pač isto kukr jz, če bi njega vidla recmo s ktero in bi se mi zdel da je ona napaljena nanjga, MAJKEMI da bi jo napadla, njega pa tut, tok bi bla besna LOL.
Pač, jz vem, on ne bo pijanc, ker ma preveč dobro službo, čist dost denarja, predobro familijo, mene ma rd in mi tega neb šu narest, gledava kje bova skp živela in že dela na tem-nek prizidek se gradi, njegovi kolegi majo pa tut svoje posle in hobije in ga neb zvlekl v to, pa glede na soseda ki je skos pijan in ga skos kritizira cela familija in se dela mau norca nad njem kako visi na vogalu... pač smešn jim je, zajebavajo se, to je pa to, življenja pa ne bi vrgu kr tko stran, ker vidjo kaj nardi alkohol-tem sosedom je celo familijo razdru, nevem kokrat se loču mož, ma lubico k jo tepe..itd....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov