Moški in alkohol
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Amandine - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 1. 2007
MsN napisal/-a:chiqqa in njen tip sta popoln par. Grem stavit, da bosta večno skupaj. In s tem zadnjim se sploh ne hecam, ker je v realnosti tako - destruktivne zveze se ohranjajo dlje časa kot zdrave. Sam bog ve zakaj.
to je za diskutirat, ne moreš posploševat. preveč odvisno od človeka do človeka. jaz točno vem, katera od kolegic bi take stvari požirala, katere bi pa tipa ob prvih takih pripetljajih tako sčevljirale, da bi se kar kadilo. tudi če bi bile zaljubljene...ampak eni se lahko oddaljijo od svoje situacije in jo pogledaj z drugega zornega kota, drugim je pač težje in te čustva vlečejo za nos in naprej v zvezi. tudi če je še tako bedna.
jaz res upam, da tvojega dečka-chiqqa-sreča pamet, drugače naj pa tebe. enega bo mogla.
- MsN
^^ no, ampak dejstvo je, da najverjetneje ne bo nikogar od njiju srečala pamet. On je tak tip človeka in četudi neha z alkoholom, ostaja ljubosumnež in posesivnež, ona pa je ženska, ki ljubi 'smešne' in jebać tipe s trdo roko in ji podzavestno tak odnos pač ugaja. In taki ostanejo skupaj.
Nisem prerok, torej zgolj predpostavljam, a žal je psihologija človeka na trenutke obupno preprosta in omogoča neko stopnjo predikabilnosti.
Nisem prerok, torej zgolj predpostavljam, a žal je psihologija človeka na trenutke obupno preprosta in omogoča neko stopnjo predikabilnosti.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
js ob sebi definitivno ne bi prenašala tipa, ki ne bi imel meje z alkoholom. sm pač zrasla u taki familiji, kjer noben ne pije (če odštejem sm pa ke kak pirčk, borovničke za nazdravt) in tut js sm mela pivske izpade sam ene 2 let v gimnaziji, zdej pa pomoje že kak let nism alkohola niti probala. pač za mene so komiranja in podobne seanse neki, v kar se spuščajo pubertetniki, ki se še iščejo in med drugim želijo izpast hudi, ker ga pijejo. v bistvu je še mene kdaj sram, k pomislm, kake smo zganal na maturancu pod vplivom alkota, sam dobr. na srečo sm si našla fanta, ki so ga pijanski izpadi minil do začetka faxa, tko d zdej bolj redko slišm, da kej alkoholnga spije, nikol odkar sva skup (bo kmal 1 let) pa mi ni pravu o tem, da bi biu nalit na polno, v moji bližini pa ga takega tudi nism vidla. js pač enostavno takoj, ko vidim osebe, ki se še pri max 25-ih nalivajo, kokr d bodo od tega kj mel, odobravam kot potencialne alkoholike. takoj pomislim na to, da bo mogoče čez 10 let hodu po gostilnah s svojimi pivskimi kolegi in pršu domou nalit do daske. sej ne rečm, če se nekdo napije na fantovščini/poroki/kakemu rd-ju ali kaj podobnega al pa če neki spije v mejah normale, sam d bi se pa to vsak mesc dogajal še pr 20+ letih pa - groza!
- my_self
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2008
- Kraj: Daleč...
MsN napisal/-a:^^ no, ampak dejstvo je, da najverjetneje ne bo nikogar od njiju srečala pamet. On je tak tip človeka in četudi neha z alkoholom, ostaja ljubosumnež in posesivnež, ona pa je ženska, ki ljubi 'smešne' in jebać tipe s trdo roko in ji podzavestno tak odnos pač ugaja. In taki ostanejo skupaj.
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
Dvojna osebnost je posledica čustvene nestabilnosti in problemov, ki jih ima sam s sabo (lahko povzroči tudi travma). Odvisnost od česa se kaže v tem, da oseba spremeni svoj odnos do okolico, ko pride do te stvari (pogosto) in tudi drugače razmišlja o tej stvari jo podoživlja. Spremenil se ne bo za eno lepo, če bosta šla pa skupaj čez to, se pa pripravi na pekel (ampak kaj maš pa zdej? hell & heaven).
Preberi zgodbo iz vidika, da bi to napisala tvoja sestra/prijateljica.
Ne si življenja uničit zaradi ene osebe,ki te ni vredna in si te lasti...
Preberi zgodbo iz vidika, da bi to napisala tvoja sestra/prijateljica.
Ne si življenja uničit zaradi ene osebe,ki te ni vredna in si te lasti...
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Trnovcan napisal/-a:Jebiga za dobro žurko je alko potreben.
to je pa čist zgrešeno mišljenje. ne rečem, d sm dožvela velik zabavnih alkoholiziranih dni kak let nazaj, sam še več je blo pa hudih žurk, ko sm spila v mejah normale ali celo nič. če je dobra družba, dobra muska in če si sam oseba, ki se lahko zabava brez alkota, le-ta ni potreben!
- afna8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
hihihihi...tole pa morm objavt...smešno in resnično!
http://www.genspot.com/video-192865/zak ... -pivo.aspx
men so tipi smešni k so pol čist pocukrani k mal spijejo pa na čustva jim udar po pa dobiš lekcijo izpovedi
men so tipi smešni k so pol čist pocukrani k mal spijejo pa na čustva jim udar po pa dobiš lekcijo izpovedi
- afna8
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 6. 2009
hihihihi...tole pa morm objavt...smešno in resnično!
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*mala* napisal/-a:^^ Mal v tole temo pokukaj, kam je šla:KLIK
Ste smešne k da je cosmo forum use.
sicer me pa ni blo, smo bli z družbo na morju, blo zakon noro hudooo, spet sami smehi in zajebancija, as always:D
ammm pa je blo usak dan pijano, moj nabasan, jz še bl, al usi iste mambe, pa je blo use ql. Mogoče je pa res fora, da je sam tok lubosumn če se kdo hoče pog. z mano pa da ni njegou kolega, ker pač misl da se jz z usakim še preveč dobr ujamem in dam unmuvedt da sm kao zainteresirana lol, človk prjazn pa sue anrobe. No zdj ni blo tko, vrjamem da bojo še scene, bomo pol ukrepal Zaenkrt use pohvale njemu, pa še pridn je biu k je pomagu k so usi drugi tipi ležl pa žrl k krave lol moj mojjj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov