Moški frajerji in zadeve za frajariti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
To sploh ni res. Takih tipov ni. Ti tipi, ki pravijo da jim je za avto vseeno pravijo to samo zato, ker bi radi bili kao drugačni od večine, potem pa lažejo da jim je vseeno. V resnici bi se pa najrajši zjokali, če bi vrabec posral streho njihovega jeklenega lepotca...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
so so men verjem
je zelo veliko različnih tipov in različnih punc tako da... vsak ma svoje
so tudi taki ki imajo čuden občutek oz. občutek neugodja če bi imeli dober avto in hudo žensko---zakaj?
mislili lahko da je z njim samo zaradi avta-keša... in se zaradi tega slabo počuti
so pa tudi taki ki jim je vseeno če je ženska z njim samo zaradi avta- pa čeprav čustveno in spolno življenje ni najboljše
in še to (hefner,trump) ne razumem teh žensk kako so lahko s takimi ati k so toliko starejši od jih , pa že toliko drugih žensk po.ukal
če jim je lahko denar vse -meni in tudi kateri drugi zagotovo ne more biti
in tudi v tem primeru se lahko tak moški počuti nelagodno ker ve zakaj je z njim , morala pa bi se tudi ženska -ker tudi sama ve da to ni to ampak je samo denar
je zelo veliko različnih tipov in različnih punc tako da... vsak ma svoje
so tudi taki ki imajo čuden občutek oz. občutek neugodja če bi imeli dober avto in hudo žensko---zakaj?
mislili lahko da je z njim samo zaradi avta-keša... in se zaradi tega slabo počuti
so pa tudi taki ki jim je vseeno če je ženska z njim samo zaradi avta- pa čeprav čustveno in spolno življenje ni najboljše
in še to (hefner,trump) ne razumem teh žensk kako so lahko s takimi ati k so toliko starejši od jih , pa že toliko drugih žensk po.ukal
če jim je lahko denar vse -meni in tudi kateri drugi zagotovo ne more biti
in tudi v tem primeru se lahko tak moški počuti nelagodno ker ve zakaj je z njim , morala pa bi se tudi ženska -ker tudi sama ve da to ni to ampak je samo denar
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Meni je pa smešno, ko nekatere razmišljate tako, kot da se ves svet vrti okrog vas...
Večina tipov je nora na avtomobile in tehniko, in si bodo hud avto ali telefon kupili zarad lastnega veselja, in ne zato da pecajo vas.
Sej vem, obstajajo tud taki đeksoni, ki veselo vržejo neko wannabe hudo mešanico telefona in laptopa, ogromno denarnico in ključe od svojega prerihtanga golfa3 na mizo direkt pred vas, in zažgolijo; bejbika, a bi se šla vozit?.. Ampak morate razumet, da si nekateri tipi to kupujejo za dušo.
Tako kot pičimo me vse navdušene v lov za čevlji, oblekami, kozmetiko itd, se marsikater fant rad vozi v dobrem avtomobilu in uporablja "sodoben" telefon.. Če ima občutek za modo in oblačenje, je pa to le še dodaten plus zanj
Jaz nisem materialist; načeloma sem zelo daleč od tega; in tudi ne razumem ljudi ki tako razmišljajo. Razumem pa, da ima vsak človek določene strasti; za nekatere so to motorji, mogoče spodnje perilo, za druge čevlji.
Večina tipov je nora na avtomobile in tehniko, in si bodo hud avto ali telefon kupili zarad lastnega veselja, in ne zato da pecajo vas.
Sej vem, obstajajo tud taki đeksoni, ki veselo vržejo neko wannabe hudo mešanico telefona in laptopa, ogromno denarnico in ključe od svojega prerihtanga golfa3 na mizo direkt pred vas, in zažgolijo; bejbika, a bi se šla vozit?.. Ampak morate razumet, da si nekateri tipi to kupujejo za dušo.
Tako kot pičimo me vse navdušene v lov za čevlji, oblekami, kozmetiko itd, se marsikater fant rad vozi v dobrem avtomobilu in uporablja "sodoben" telefon.. Če ima občutek za modo in oblačenje, je pa to le še dodaten plus zanj
Jaz nisem materialist; načeloma sem zelo daleč od tega; in tudi ne razumem ljudi ki tako razmišljajo. Razumem pa, da ima vsak človek določene strasti; za nekatere so to motorji, mogoče spodnje perilo, za druge čevlji.
Zadnjič spremenil fun, dne 08. Avg. 2009 19:26, skupaj popravljeno 1 krat.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
mislim da te stekam...
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
fun napisal/-a:Meni je pa smešno, ko nekatere razmišljate tako, kot da se ves svet vrti okrog vas...
Svaka čast za tole, končno ena ki razume...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni grejo tipi z ogromnimi vpadljivimi urami, najnovejšimi tehnološkimi igračkami itd. blazno na živce, ampak to taki, ki se prav namenoma v lokalu usedejo tako, da vsak vidi, kaj premore, po možnosti več stika po telefonu kot da bi se posvetil pogovoru s sogovornikom na kavi, ves čas gleda na uro ipd. Takim bi iztaknila beločnice, ker mi res grejo na ženski organ. In pol valda mislijo, da vse punce v lokalu samo čakajo, da jih bo pogledal in jim mogoče še namenil kakšen vzvišen nasmešek. Not!
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Itak da. Ampak nisem par metrov nad zemljo, da bi se s tem bahala - to pač nisem jaz. In tipi, ki so taki, da vse položijo na ogled in mislijo, da to lahko odtehta njihov ne najbolj privlačen videz oz. dolgočasno osebnost, se pošteno motijo (vsaj pri meni to ne pali).
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
tipi se ze tok rihtajo da ni vec to da tekmujemo z zenskami ni vec dost...zdej mormo se s tipi
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
fun napisal/-a:Večina tipov je nora na avtomobile in tehniko, in si bodo hud avto ali telefon kupili zarad lastnega veselja, in ne zato da pecajo vas.
No saj s tem ni nič narobe. In takim, ki si te stvari kupijo zaradi lastnega veselja, se vidi, zakaj so si določeno stvar kupili. Jaz govorim o tistih, ki se mečejo vn in take stvari kupujejo zato, da jih drugi opazijo.
-
Anja ^^ - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 8. 2009
- Kraj: grosuplje
Je pa res tudi to, da veliko tipou, ki se vozi naokrog z nevem kakšnimi avti, mora za njih odplačevati razne kredite ipd, živijo pri mami (torej hotel mama, brez položnic, stroškov za hrano,...) me zanima kaj bo s takimi, ko se bo treba postavit na svoje noge in zaživet samostojno.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Mah...jaz sem sicer mnenja, da si tile dečkoti ne kupijo dober avto ali pa da šmekajo samo zaradi žensk.
Pomoje hočejo svetu pokazati kako so uspešni, itd.
Mač imidž uspešnosti...ponavadi ti to dosti pomeni ko si mlad in iščeš neko mesto in potrditev v družbi.
Tisti, ki v resnici imajo pa ne čutijo potrebe po izpostavljanju in po potrditvi...v bistvu jim je to celo v breme kakor v kakšno veselje.
Poznam kar nekaj dosti premožnih ljudi, ki vozijo popolnoma nevpadljive avtomobile srednjega razreda in na prvi vtis sploh ne bi vedel, da imajo kar dosti pod palcem.
To je pač moje prepričanje...sigurno so pa vmes tudi izjeme
Pomoje hočejo svetu pokazati kako so uspešni, itd.
Mač imidž uspešnosti...ponavadi ti to dosti pomeni ko si mlad in iščeš neko mesto in potrditev v družbi.
Tisti, ki v resnici imajo pa ne čutijo potrebe po izpostavljanju in po potrditvi...v bistvu jim je to celo v breme kakor v kakšno veselje.
Poznam kar nekaj dosti premožnih ljudi, ki vozijo popolnoma nevpadljive avtomobile srednjega razreda in na prvi vtis sploh ne bi vedel, da imajo kar dosti pod palcem.
To je pač moje prepričanje...sigurno so pa vmes tudi izjeme
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov