Moški frajerji in zadeve za frajariti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
Kako vam sede če vidite moškega ki nosi recimo eno veliko-tako da izstopa uro na roki?
ali da potegne iz žepa velikanski mobitel na touch screen?
Lahko pa se še same kakšne take primere spomnete
ali da potegne iz žepa velikanski mobitel na touch screen?
Lahko pa se še same kakšne take primere spomnete
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
iPhone mi je všeč, tip, ki bi z njim "frajaril", mi pa verjetno ne bi bil
Na splošno so mi tipi z vpadljivimi kosi oblačil, modnimi dodatki, avtomobili,... sicer zanimivi za pogledat, ni pa to stvar, zaradi katere bi hotela bit z nekom.

Na splošno so mi tipi z vpadljivimi kosi oblačil, modnimi dodatki, avtomobili,... sicer zanimivi za pogledat, ni pa to stvar, zaradi katere bi hotela bit z nekom.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
To, kar bom povedala, je sicer čisto mimo, ampak ta tema me je na to spomnila.
Poznam tipa, ki je "mutil" eno punco zaradi njenega iPoda
Upal je, da mu ga bo podarila. Jaz sem umirala, ko sem to slišala 
Poznam tipa, ki je "mutil" eno punco zaradi njenega iPoda

I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
a_pikica_a napisal/-a:To, kar bom povedala, je sicer čisto mimo, ampak ta tema me je na to spomnila.
Poznam tipa, ki je "mutil" eno punco zaradi njenega iPodaUpal je, da mu ga bo podarila. Jaz sem umirala, ko sem to slišala

Let's swim to the moon .....
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
Libido. napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:To, kar bom povedala, je sicer čisto mimo, ampak ta tema me je na to spomnila.
Poznam tipa, ki je "mutil" eno punco zaradi njenega iPodaUpal je, da mu ga bo podarila. Jaz sem umirala, ko sem to slišala
![]()

-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
za nekatere ali pa večino moških...

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
ryu10kyu napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Točno...da tipu kolegi rečejo "ojoj kako kripo pa maš to....." je to za tipa totalen ego gun....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
McLarnovc napisal/-a:ryu10kyu napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Točno...da tipu kolegi rečejo "ojoj kako kripo pa maš to....." je to za tipa totalen ego gun....
Ja...ampak s tem ego gunom so stroški...registracija, benzin, vsakoletna izguba cene le tega, popravila, itd.
Če gre vložiti človek v avto, da kupi spojler, lita platišča, itd. ugotoviš da si stran vrgel denar.
Vsi vidijo na zunaj in ti zavidajo ne vedo pa kaj je resnica in da ni tako sladka kakor izgleda na prvi pogled

-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
hm...eni majo se pit bule zato da so hudi. to je bed... 

-
ryu10kyu - Cosmofrik
Aja..moram pa to povedati, da mi je ful smešno, ker imam tudi jaz eno (meni) hudo uro ki dosti izstopa na videz in tudi mobitel na touch screen
Da nisi ti kje mene videla in šla to napisati potem posledično
Ma zdaj frajariti na tak način je res dosti ceneno in sploh ne vem če še pali kaj na ženske...mislim da boljši vtis narediš z preprostostjo in s skulirano osebnostjo

Da nisi ti kje mene videla in šla to napisati potem posledično

Ma zdaj frajariti na tak način je res dosti ceneno in sploh ne vem če še pali kaj na ženske...mislim da boljši vtis narediš z preprostostjo in s skulirano osebnostjo

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov