Moški frajerji in zadeve za frajariti
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
SWEETprinces napisal/-a:hm...eni majo se pit bule zato da so hudi. to je bed...
ma ja jao takih bedakov tut js dosti srecam enkrat sem bla z mojim kuzkom na sprehodu in so bli trije cefurcki, zele v lasih, oprijete majcke, kao macoti, nabiti, ma kr neki uglavnem en od njih je mel pitbulla in je kazal kolegoma ''kako je krvolocn'' đizs... takim bi pa res neki nardila
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
SWEETprinces napisal/-a:hm...eni majo se pit bule zato da so hudi. to je bed...
Prideš ti zdraven z rottweilerjem, pa spizdi najprej tisti tip pol pa še pitbull...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
McLarnovc - Cosmofrik
NaNcY* napisal/-a:^^hahaha pomoje rotvajler stisne rep med noge no... s5 so pitbuli mal hujš....
rottweiler pospravi pitbulla za malico...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Mene tip s hudim avtom prej odvrne, kot da plus točke. To pa zato, ker je večina tipov sa spedenanimi avtomobili zabitih, plehkih in nima niti malo skupnega z mano in mojo osebnostjo. Potem jih avtomatsko vse vržem v isto kategorijo in tukaj se vse konča.
iPodi in touch mobiteli so že nekaj dokaj normalnega, proti hudim znamkam tudi nimam nč proti, važno je kako oseba nosi stvar in ne kaj nosi. Nekdo, ki se meče vn, ker ima čist hud mobitel za 500 evrov in je cel oblečen v RL, se mu že na 10 kilometrov vidi, da je čisti bedak. Če pa nekdo samo nosi znamke in je drugače preprosta oseba, pa s tem ni nič narobe. Kar zmarazijo me razni spedenani "čefurji" (nima ta beseda nič skupnega z južnim poreklom), s pol litrja želeja na glavi, celi v Lacoste in Cavalliu, z ogabnimi ketnami okrog vrazu, novm mobitelom v roki, v kateraga se seveda derejo, da jih ja vsi lahko slišijo. Aja in da ne pozabim, da poleg tega stojijo še zraven spedenanega bemfla in od solarija zažgano žensko pod roko, ki je isto nakičena kot oni. Fuj fej. No pa saj pravijo, da gliha vkp štriha ...
Tega s psi pa sploh ne bom komentirala, ker je škoda besed. Lahko rečem samo to, da je to popolnoma na isti ravni kot razne Paris Hiltonke in njeni majhni podganasti kužki ...
-
McLarnovc - Cosmofrik
lorelaj napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Mene tip s hudim avtom prej odvrne, kot da plus točke. To pa zato, ker je večina tipov sa spedenanimi avtomobili zabitih, plehkih in nima niti malo skupnega z mano in mojo osebnostjo. Potem jih avtomatsko vse vržem v isto kategorijo in tukaj se vse konča.
Sploh ne štekaš v čem je point ter kak je odnos tipov do avtov. Pa ne zdej rečt, da tvoj tip pa že ni tak. Isti je, le da ti tega ne opaziš in ne razumeš, ker si ženska...
- lorelaj
- Kofetarica
McLarnovc napisal/-a:lorelaj napisal/-a:McLarnovc napisal/-a:Itak se največ tipov frajeriša z avtom.... Avto je vedno bil, je in bo nekakšen podaljšek tiča....
Sploh ne štekaš v čem je point ter kak je odnos tipov do avtov. Pa ne zdej rečt, da tvoj tip pa že ni tak. Isti je, le da ti tega ne opaziš in ne razumeš, ker si ženska...
Glavno, da ne razumem zato ker sem ženska in da ti razumeš vse ljudi na svetu. Nikjer nisem napisala, da moj fant ni tak in o njem tudi ne mislim razpravljati po forumu, ker nimam nikomur česarkoli za dokazovat. Je že tak, da mi sede in da se z njim razumem.
Ne mi sedej rečt, da je za vse tipe pleh bistvo življenja, ker še zdaleč ni tako. Lahko imaš denar in hud avto, nimam nič proti tem, drugo je pa, da ta hud (ali nehud) avto spedenaš in se potem z njim postavljaš .... Če bi vsi tipi isto razmišljali o plehu, zakaj potem nimajo vsi spednanih npr. fiatov z zatemnjenimi šipami? O tem jaz govorim.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
lorelaj napisal/-a:Nekdo, ki se meče vn, ker ima čist hud mobitel za 500 evrov in je cel oblečen v RL, se mu že na 10 kilometrov vidi, da je čisti bedak.
Kaj je to RL?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
McLarnovc - Cosmofrik
lorelaj napisal/-a:Glavno, da ne razumem zato ker sem ženska in da ti razumeš vse ljudi na svetu. Nikjer nisem napisala, da moj fant ni tak in o njem tudi ne mislim razpravljati po forumu, ker nimam nikomur česarkoli za dokazovat. Je že tak, da mi sede in da se z njim razumem.
Ne mi sedej rečt, da je za vse tipe pleh bistvo življenja, ker še zdaleč ni tako. Lahko imaš denar in hud avto, nimam nič proti tem, drugo je pa, da ta hud (ali nehud) avto spedenaš in se potem z njim postavljaš .... Če bi vsi tipi isto razmišljali o plehu, zakaj potem nimajo vsi spednanih npr. fiatov z zatemnjenimi šipami? O tem jaz govorim.
Ne, ne razumeš, ker kot ženska ne moreš razumet tega. Jaz sploh ne govorim o tem, da je avto smisel življenja, ampak o tem, kako tipi gledajo na svoje jeklene konjičke. In ta moški pogled je zelo zelo drugačen od ženskega...
- lorelaj
- Kofetarica
^^
Pa saj ravno v tem je fora, da jaz pišem o takih tipih, ki jim je avto smisel življenja.
RL- Ralph Lauren, znamka oblačil.
Pa saj ravno v tem je fora, da jaz pišem o takih tipih, ki jim je avto smisel življenja.
ryu10kyu napisal/-a:lorelaj napisal/-a:Nekdo, ki se meče vn, ker ima čist hud mobitel za 500 evrov in je cel oblečen v RL, se mu že na 10 kilometrov vidi, da je čisti bedak.
Kaj je to RL?
RL- Ralph Lauren, znamka oblačil.
-
McLarnovc - Cosmofrik
lorelaj napisal/-a:^^
Takih tipov je zelo malo. Takih, ki jim je fino oz. važno da je avto dolg, nizek, širok, športnega videza, z dosti konji pod pokrovom, velikimi širokimi kolesi, je pa večina...
- Katarinanizabisere
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 2. 2009
so pa tudi taki ki jim je za avto čist vseeno in se s tem ne obrtemenjujejo
-
McLarnovc - Cosmofrik
Katarinanizabisere napisal/-a:so pa tudi taki ki jim je za avto čist vseeno in se s tem ne obrtemenjujejo
Ne, takih tipov, ki bi jim bilo za avto vseeno, ni.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov