Moški + Cosmopolitan = gay?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Anelise napisal/-a:jst sm tko na splosno govorila meni osebno so namrec stirje forumasi pisali na ZS prou z direkt namenom dubit...
pr nekaterih sm zvedla prej,pr nekaterih poznej-ampak nikol prepozno hja,tud taki zgleda morjo bit
Kam spadam jaz?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Yujjjj...jaz sem pa mislil, da spadam med une ki iščejo samo seks in si me razkrinkala
Skratka, da ne bomo oftopic...zaenkrat še nismo naleteli na tem forumu na kakšnega gaya...ali pa vsaj ni bil tak, da bi se izpostavil. So pa nekateri bili izredno sumljivi s svojimi komentarji...sploh ko so dejali da so vse vulve grde...da ne govorimo o tem da so imeli blazno veliko povedati čez gaye...baje da je za tiste ki so gayi in si tega ne želijo priznati in imajo zelo veliko za povedati čez njih, sploh da bi jih bilo treba obesiti ali pa zažgati značilno da so gayi, ki se sami sebe bojijo in se zanikajo
Skratka, da ne bomo oftopic...zaenkrat še nismo naleteli na tem forumu na kakšnega gaya...ali pa vsaj ni bil tak, da bi se izpostavil. So pa nekateri bili izredno sumljivi s svojimi komentarji...sploh ko so dejali da so vse vulve grde...da ne govorimo o tem da so imeli blazno veliko povedati čez gaye...baje da je za tiste ki so gayi in si tega ne želijo priznati in imajo zelo veliko za povedati čez njih, sploh da bi jih bilo treba obesiti ali pa zažgati značilno da so gayi, ki se sami sebe bojijo in se zanikajo
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
That's awkward. No kot moški, ki je 100 % heteroseksualen lahko zagotovim, da to ne drži. Prej nasprotno. Čudi me, da nas ni več tipov tu.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
BHawk - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 5. 2005
rancidka napisal/-a:Tipi to iz firbca berejo.l
Ne dejansko tipi berejo zaradi tega, ker se čudijo kdo za vraga je dal dovoljenje tako skropucalo prodajat Sori, ampak revijo sem nazadnje bral pred cca. 3 meseci in je še vedno za
Na forumu sem pa zato ker... rabim nekaj za nasmejat. Resno, brez heca. Odprem 1. in 2. podforum, pa se smejim kot usekan, ko berem z kakimi "težavami" (ki to sploh niso) se nekatere/nekateri srečujejo. Nimam pa nobenih teženj proti istospolnih zadevah. Še vedno so mi všeč joške in pi....
To pa lahk tud garantiram za ryu10kyu, Mahagonija in Jochie-ja
Priznam pa, da je veliko manj prometa in aktivnih uporabnikov na forumu kot pred 5-imi leti. Očitno je ta generacija že odrasla
- wasd
- Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2012
Na forumu sem pa zato ker... rabim nekaj za nasmejat. Resno, brez heca. Odprem 1. in 2. podforum, pa se smejim kot usekan, ko berem z kakimi "težavami" (ki to sploh niso) se nekatere/nekateri srečujejo. Nimam pa nobenih teženj proti istospolnih zadevah. Še vedno so mi všeč joške in pi....
+1
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov