Moški + Cosmopolitan = gay?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
če se maš za pedra, potem si peder.če se nimaš, potem nisi.Kaj pa drugi govorijo, si pa pomoje že dost star da bi se naučil take uslarije preslišati.
sicer pa zanimivo, kr nekej gejev sem spoznala pa niti eden od njih ni bral cosmopolitana, niti sodeloval na temle forumu oziroma kakem podobnem.
vsi so brali man`s health, ker ta revija pa naj bi bila res njim na kožo pisana.Tud jst ko sm ene parkrat poškilila, me je kr kap skor zadela ob raznih nemoških nasvetih.
tko da za bat se je moških ki berejo Man`s health
-seveda pa po tem kaj kdo bere ne moreš ocenjevat človeka.
sicer pa zanimivo, kr nekej gejev sem spoznala pa niti eden od njih ni bral cosmopolitana, niti sodeloval na temle forumu oziroma kakem podobnem.
vsi so brali man`s health, ker ta revija pa naj bi bila res njim na kožo pisana.Tud jst ko sm ene parkrat poškilila, me je kr kap skor zadela ob raznih nemoških nasvetih.
tko da za bat se je moških ki berejo Man`s health
-seveda pa po tem kaj kdo bere ne moreš ocenjevat človeka.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
DMN napisal/-a:densy napisal/-a:5% jih pa išče žensko
To so pa tisti ki jamrajo v takih temah:
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=12558&start=0
jaaa
al pa: sošolci mi govorijo da sem grd in zato sem tako osamljen, nimam nobenega prijatelja/ice
neumne babe: ja bom šla jest kdaj s tabo na pjačo
al pa: zelo rad bi se ukvarjal s športom, pa nimam nobene osebe ki bi kolesarila z mano. lol no
pa poznam tut eno osebo, ki je zapustila družino zarad moškega (pol leta pred tem se je pa na men's health naroču )- men je to res tok gayevska revija, pa še tok nagih fantov k telovadjo je not
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Pontifex Maximus sram te bodi! odvadi se te grde besede!!
poznam par osebkov moskega spola kle, ki samo berejo ker hocejo "kao boljse spoznat zenske in njihovo razmisljanje" in niso geji.
poznam par osebkov moskega spola kle, ki samo berejo ker hocejo "kao boljse spoznat zenske in njihovo razmisljanje" in niso geji.
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]