Zaenkrat mahagonij ni dal znaka da bi bil gay...za Jochieja vem da ni, Metron tudi ni...
Edino v jošt-a sumim da ima predznake le tega...ali pa se bo lotil gay-avstva iz naveličanosti do Ančke in podobnih plastičnih stvaritev Ostalih pa ne poznam toliko dobro...pa konec koncu tudi če so gayi...so what?
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Pontifex Maximus napisal/-a:Bojda smo moški (fantki, fantje ---- > za tiste do 13 in tiste po 13-20), ki sodelujemo na forumu Cosmopolitan in sodelujemo na spletnih forumih Cosmopolitan, pedri. Od kje, mislite, bi lahko prišla nekomu na misel takšna ideja in pa ali to drži ali ne?
prej bi rekla, da je metroseksualc
"Zivljenje naj ne bo potovanje, v katerem do konca tezimo za privlacnostjo in ohranjanjem vecno mladega telesa. Raje si zazelimo skozenj potovati s kosckom cokolade v eni roki, martinijem v drugi, vpijoc "Wow, kaksna voznja!"
Anelise napisal/-a:Po moje noben gay neb sou na forum poln zensk..Prej obratno
Tle na nasem forumu je pa pa vsaj 50% forumasev (torej vsi tisti,ki niso vezani) takih,ki "provajo" sreco
Jah po moje tudi ne bi gay zašel na cosmo forum prej na kakšen mens health...
Kar se tiče fomurašov se mi zdi da jih je nekaj skuliranih, nekaj jih je malo drugačnih...potem imaš pa par padalcev ki probajo srečo s smešnimi načini, ampak jih ve hitro prepoznate in se poberejo potem iz foruma in jih ni več na spregled
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Anelise napisal/-a:Tle na nasem forumu je pa pa vsaj 50% forumasev (torej vsi tisti,ki niso vezani) takih,ki "provajo" sreco
Js vem za sebe da nikakor nisem eden od tistih. (ceprav nism vezan)
jst sm tko na splosno govorila meni osebno so namrec stirje forumasi pisali na ZS prou z direkt namenom dubit... pr nekaterih sm zvedla prej,pr nekaterih poznej-ampak nikol prepozno hja,tud taki zgleda morjo bit