Moški + Cosmopolitan = gay?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- LanaMaxim
- Kofetarica
- Na forumu od: 23. 3. 2008
Itak ste pa fantje na tem forumu malo zapostavljeni. Npr. sramežljivka, komunikatorka...
Očitno šefi še niso opazili, da ste tukaj tudi fantje.
In ja, malo smešno bi mi blo, če bi fant kupil tako revijo zase. Če pa jo malo prečekira pri punci, zakaj pa ne. Bo vsaj kej novga zvedu.
In ja, malo smešno bi mi blo, če bi fant kupil tako revijo zase. Če pa jo malo prečekira pri punci, zakaj pa ne. Bo vsaj kej novga zvedu.
- marypa
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 17. 6. 2007
pomoje kvečjemu obratno oz. pridejo gor nekateri iskat žensko ali pa kar brezplačen sex. Sem imela nekaj ponudb moških tipov, ki so gor sm prjavljeni in niso v skoraj nobeni temi sodelovali, aja mogoče so v kakšni v zvezi s sex-om napisali par resnic.
Zelo dvomim, da bi bil tle kšn peder...
Zelo dvomim, da bi bil tle kšn peder...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
LanaMaxim napisal/-a:Itak ste pa fantje na tem forumu malo zapostavljeni. Npr. sramežljivka, komunikatorka...
Kasneje z napredovanjem se razvijejo v moške z imeni cosmopsiho, cosmofrik...moraš iti čez razne faze razvoja, da kasneje postaneš psiho ali frik
Jaz prisostovanju na tem forumu raje rečem sprostitev in splošna izobrazba
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
ryu10kyu - Cosmofrik
mirella napisal/-a:poznam par osebkov moskega spola kle, ki samo berejo ker hocejo "kao boljse spoznat zenske in njihovo razmisljanje" in niso geji.
Moj namen je točno ta, ki si ga ti navedla...torej je "kao" odveč!
Poleg ostalih dejavnikov, pa sem tu tudi zaradi zabave, sprostitve, druženja in klepetanja...pač tudi kdaj zapaše kakšno lahko branje in pisanje
Cosmota pa ne berem...če slučajno naletim nanj in če imam višek časa, pa ga prelistam...ampak to je že kar kakšno leto od tega ko sem imel cosmo v roki...
Cosmo forum mi pa odgovarja, ker je tukaj nekaj oseb ki so mi res face in sem jih vedno ko jih srečam tudi preko osebnega stika vesel! Ste prav prijetna družba in rad prisustvujem na tem forumu :knuddel:
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
mirella napisal/-a:tista, ki je bila uporabljena namesto "gay"
To ni grda beseda. Beseda "peder" izhaja iz grške besede "pederastija", ki je označevala moško istospolnost. Pri Grkih je bila navada, da je učitelj svojega učenca uvedel (praktično) tudi v spolnost (šlo je za lahko tudi za nekakšno pedofilijo).
Pederastija pa je tudi strokovni izraz - v psihologiji.
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
zelo redko. starejši moški so dvorili mladim fantom, jim kupovali darila, pisali ljubezenske pesmi ipd., mladeniči pa so jih, tako kot se je spodobilo, zavračali ali pa njihovo platonsko ljubezen sprejemali v stilu ice queen. spolnost je bila prej izjema kot pravilo. ni šlo za klasičen istospolni odnos ampak pedofilijo minus spolnost.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Pontifex Maximus napisal/-a:Bojda smo moški (fantki, fantje ---- > za tiste do 13 in tiste po 13-20), ki sodelujemo na forumu Cosmopolitan in sodelujemo na spletnih forumih Cosmopolitan, pedri. Od kje, mislite, bi lahko prišla nekomu na misel takšna ideja in pa ali to drži ali ne?
Ojej - sm mela glih priliko spoznat par dečkov na cosmo meetingu - in ti lahko povem da nobeden od njih ni niti približno gej! + usi so zelo simpatični ljubitelji ženskih telesc
-
ryu10kyu - Cosmofrik
Sweet Princess napisal/-a:Ojej - sm mela glih priliko spoznat par dečkov na cosmo meetingu - in ti lahko povem da nobeden od njih ni niti približno gej! + usi so zelo simpatični ljubitelji ženskih telesc
Ja pa saj bi bil človek težko gay ob takih luštnih dekletih...če je pa že...je pa orenk v skušnjavah da se spreobrne
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Ne vem zakaj bi gej bral Cosmopolitan..ni mi logično, ker sem prepričana da bi se bolj našel v Men's Health in podobnih revijah, ki se več ukvarjajo z moškim telesom.
Pod drugo kar se pa foruma tiče..mi pa eni fantje/moški tukaj delujejo čist fajn...je pa tud ene par "fukfehtarjev" ja..sem tudi ze jaz dobila ZS in to od nickov, ki jih nisem zasledila da bi bili kaj aktivni na forumu.
Pod drugo kar se pa foruma tiče..mi pa eni fantje/moški tukaj delujejo čist fajn...je pa tud ene par "fukfehtarjev" ja..sem tudi ze jaz dobila ZS in to od nickov, ki jih nisem zasledila da bi bili kaj aktivni na forumu.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
O sodelovanju moškega spola na tem forumu nimam nič proti, prav nasprotno - izkušnje in mnenja so zelo dobrodošla. O branju revije Cosmopolitan pa rajš ne bom rekla nič, ker je tudi sama ne berem, zaradi določenih razlogov. Tko da.., men bi blo čudno, da tip bere Cosmopolitan..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
Pontifex Maximus kakorkoli, je zelo grdo slisat. Vsaj meni
ryu10kyu vrjamem da je tvoj tak namen, js sm rekla "kao" za unih par ki vem da niso tu zard tega
ryu10kyu vrjamem da je tvoj tak namen, js sm rekla "kao" za unih par ki vem da niso tu zard tega
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
Kaj pa ma to veze, kaj bereš in na kakih forumih sodeluješ .
Jaz tut furam kamjon, berem revijo Bager, Avto Magazin, Obramba ipd. pa sestavljam makete kamjonu, če se mi da, pa zdj nisem ded zaradi tega...
Tisti ko prbijajo takšne bedaste izjave, da si zdj pa peder če sodeluješ tle ima preprosto preveč prostega časa.
Moje osebno mnenje je tako, da je mnenje moških na forumu več kot dobrodošlo.
Jaz tut furam kamjon, berem revijo Bager, Avto Magazin, Obramba ipd. pa sestavljam makete kamjonu, če se mi da, pa zdj nisem ded zaradi tega...
Tisti ko prbijajo takšne bedaste izjave, da si zdj pa peder če sodeluješ tle ima preprosto preveč prostega časa.
Moje osebno mnenje je tako, da je mnenje moških na forumu več kot dobrodošlo.
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Pontifex Maximus kakorkoli, je zelo grdo slisat. Vsaj meni
No ja kakor koli...imeti malce splošne izobrazbe ne škodi.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov