Moški bolj cenijo razmerja?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
okej, mogoče ne nujno v zvezi.. ampak če imaš nekoga, s katerim preživljaš čas, se ujameš tudi v postelji in ki okupira vsaj en del tvojih misli, je definitivno lažje preboleti.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Ajča - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 1. 6. 2009
*Nea* napisal/-a:Med zvezo nekoga preboliš?
Ena forumašica je enkrat na forumu to napisala .
Če je zveza hojladri že več mesecev in je biti skupaj skoraj samo še navada ali sex, ne vem zakaj bi rabil še prebolevanje. Da ti pa ostane v spominu in bo vedno del tebe je pa jasno, če si v resni zvezi
A goal without a plan is just a wish.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ali pa: ne vem zakaj bi rabil bit še skupaj v takem primeru - namesto čakanja v zvezi, da pride neki novega mimo.Ajča napisal/-a:Če je zveza hojladri že več mesecev in je biti skupaj skoraj samo še navada ali sex, ne vem zakaj bi rabil še prebolevanje.
-
*Nea* - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 12. 2009
purple_rain napisal/-a:Ali pa: ne vem zakaj bi rabil bit še skupaj v takem primeru - namesto čakanja v zvezi, da pride neki novega mimo.Ajča napisal/-a:Če je zveza hojladri že več mesecev in je biti skupaj skoraj samo še navada ali sex, ne vem zakaj bi rabil še prebolevanje.
Točn tak, in nevem zakaj potem takšna zveza, (c-c vmes že preboliš )zaradi dolgega časa ali kaj Verjetno takšen posameznik, nima razčiščenih pojmov zveza in čustva.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ena tema, ki bo zanimala slovenca
ne vem, če je spoštovanje partnerskega odnosa pogojeno s spolom, po mojih dosedanjih opažanjih je to pogojeno predvsem z leti in zrelostjo.
ne vem, če je spoštovanje partnerskega odnosa pogojeno s spolom, po mojih dosedanjih opažanjih je to pogojeno predvsem z leti in zrelostjo.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
ne, samo zdelo se mi je, da bi te uvodni post utegnil zanimati.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov