Moške pričeske
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ena in dve. V anketi glasujem za enko. Fant je pogosto trojka, dokler ga ne nateram k frizerju
Sicer je pa res, da se v vsaki kategoriji najdejo hudi tipi. Ko sem delala za šankom, sem bila obkrožena z metalci in marsikdo sploh ni bil švoh.
Sicer je pa res, da se v vsaki kategoriji najdejo hudi tipi. Ko sem delala za šankom, sem bila obkrožena z metalci in marsikdo sploh ni bil švoh.
-
Dioniz - Cosmo moderator
- Na forumu od: 21. 1. 2010
- Kraj: Maribor
pa saj ni finta kdo nosi frizuro od teh na sliki ampak nasplošno fantje. Običajni. Ne pa filmski zvezdniki.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
5
Ja pač, dolgi lasje so super hot, vsaj meni. Recimo takšni kot so na zadnji fotki
Aja, moj ma pa nekje kategorijo 1, včasih 2 ko že en lep cajt ni bil pri frizerju... Tak da no, to da babe izbiramo izključno frizure kakršne imajo naši tipi, ni drži - vsaj pri meni (je pa bil kategorija 5 ko sma se spoznala nakar se je spomnu da mu ni več met za dolgih las in se je šišnu ).
Ja pač, dolgi lasje so super hot, vsaj meni. Recimo takšni kot so na zadnji fotki
Aja, moj ma pa nekje kategorijo 1, včasih 2 ko že en lep cajt ni bil pri frizerju... Tak da no, to da babe izbiramo izključno frizure kakršne imajo naši tipi, ni drži - vsaj pri meni (je pa bil kategorija 5 ko sma se spoznala nakar se je spomnu da mu ni več met za dolgih las in se je šišnu ).
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
1. mi načeloma ni ne vem kako všeč
2. mi je najboljša
3. in 4. precej odvisno od tipa, recimo Jared Leto (mislim da je on na sliki) wtf (ženska frizura??), pa tisti blond v 3.kategoriji (ne Heath) mi ma predolge lase ker potem izgleda kot ena punčka
5. - hja, takole na fotkah so mi všeč, predvsem rockerji. ampak v resničnem življenju še nobenga nisem srečala, ki bi mu dolgi lasje pristajali kakor Bradu Pittu recimo
2. mi je najboljša
3. in 4. precej odvisno od tipa, recimo Jared Leto (mislim da je on na sliki) wtf (ženska frizura??), pa tisti blond v 3.kategoriji (ne Heath) mi ma predolge lase ker potem izgleda kot ena punčka
5. - hja, takole na fotkah so mi všeč, predvsem rockerji. ampak v resničnem življenju še nobenga nisem srečala, ki bi mu dolgi lasje pristajali kakor Bradu Pittu recimo
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Bechkam ma najmanj 5cm daljše lase od Deppa zgoraj. Sploh pa je to samo okvirno, da so podobne dolžine pričesk v istem rangu. Gre se samo za dolžino las in niti ne obliko frizure.
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov