Moške pižame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, moj brat jih nosi, ker se hitro prehladi, če je nima. moj pa ni šans, da jo da gor.
-
lesnik - Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 6. 2007
Moj ne nosi spodnjih majic ko sva se spoznala in nisem nosila spodnjih majic-res da sem mela ledvica ven mi je nonstop težil da naj nosim spodnje majice tak da letos sm začela čeprav sva skupi mal več kot 2leti,on jih ne nosi ko sem se parkrat hecala da nosijo spodnje majice samo 50-letnice,drgač jo je nosu samo kot otrok.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Moj pozimi vedno nosi pižamo za spat. Poleti pa ponavadi samo spodnji del al pa še to ne. Glih dons sem spala v eni njegovi pižami, ki jo ma pr men .
Spodnje majčke pa tud nosi pozimi; zdj ma ene nove črne...uhhh tok mi je hud v njih, njama .
Spodnje majčke pa tud nosi pozimi; zdj ma ene nove črne...uhhh tok mi je hud v njih, njama .
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
moj nosi spodnje majice (občasno). če nima spodnje majice, pa ima pod pulovrom vedno eno majico s kratkimi rokavi.
spalne pa ne nosi. oz. v izjemnih primerih. (ga že jaz dovolj ogrejem! )
sicer pa, ko so ene pisale, da so dobre pižame v benettonu. jaz si nekak ne predstavljam mojega z tisto spalno z miškami in slončki in veveričkami. nekak sem bolj za nevtralne pižame, ker si nočem predstavljati, da poleg mene leži trileten froc. so pa drugače luštkane pižamce
spalne pa ne nosi. oz. v izjemnih primerih. (ga že jaz dovolj ogrejem! )
sicer pa, ko so ene pisale, da so dobre pižame v benettonu. jaz si nekak ne predstavljam mojega z tisto spalno z miškami in slončki in veveričkami. nekak sem bolj za nevtralne pižame, ker si nočem predstavljati, da poleg mene leži trileten froc. so pa drugače luštkane pižamce
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Miške, slončkou in veveričk (in podobnih motivov Benettonovih pižamc) se ponoči itak ne vidi, drugač pa js vseeno ne bi mela občutka da spi zraven mene otrok. Moj ma eno tako mornarsko in je ful luškana, se kr js učasih zagreben za "mornarčka".
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Mahagonij napisal/-a:A sm edini tip v sloveniji ki nosi pizamo?
Pa kaj so to ene bedarije, da je v boksarcah pa majci spat bolj udobno. Pizama je manj oprijeta in mehkejsa.
Moj zaspi v gatah sam takrat, ko se mu ne da do konca slačit oz. je preveč utrujen pa sam pade v postlo... Drugače večinoma spi gol. Ja saj mate prav tiste, ki pravte, da brezveze kupovat pižamo, če je ne bo nosil oz. jo bo nosil sam zarad mene (če sploh)... Sem ga zadnjič vprašala v eni trgovini s pižamami pa to, ker sem si jaz glih zase nekaj tam kupovala, pa je rekel, da mu tako kot je spal do zdaj čist paše. Sem mu pol kupla nekaj bolj koristnega, hehe.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
gaby_ napisal/-a:sicer pa, ko so ene pisale, da so dobre pižame v benettonu. jaz si nekak ne predstavljam mojega z tisto spalno z miškami in slončki in veveričkami. nekak sem bolj za nevtralne pižame, ker si nočem predstavljati, da poleg mene leži trileten froc. so pa drugače luštkane pižamce
Eh, po tej logiki bi se 3/4 tipov počutilo zelo pedofilsko, ker svojim puncam pred seksom slačijo Hello Kitty nogavice, Snoopy gate in medvedkaste majce.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
jullia_ napisal/-a:gaby_ napisal/-a:sicer pa, ko so ene pisale, da so dobre pižame v benettonu. jaz si nekak ne predstavljam mojega z tisto spalno z miškami in slončki in veveričkami. nekak sem bolj za nevtralne pižame, ker si nočem predstavljati, da poleg mene leži trileten froc. so pa drugače luštkane pižamce
Eh, po tej logiki bi se 3/4 tipov počutilo zelo pedofilsko, ker svojim puncam pred seksom slačijo Hello Kitty nogavice, Snoopy gate in medvedkaste majce.
gaby_ saj v Benettonu nimajo sam pižam s takimi in podobnimi vzorci. Meni so od pižam (če je že potrebna) še najboljše tiste črtaste ali kariraste za moške.
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj ne nosi spodnjih majčk nikoli. Ne nosi niti dolgih majc, ampak kratko majco in navrh bundo. Bolj redko ga zebe.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema