Moške pižame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Lilah
- Debatorica
- Na forumu od: 14. 10. 2007
Ker kupujem za svojega (ja vem, malo pozno že, ampak je še čas ) eno fajno prižamco, me zanima, kakšne nosijo vaši oz. kje imajo kakšne lepe? Jaz njega še nikoli nisem vidla v pižami, zato tudi ne vem kaj bi mu pasalo in kaj bi mu blo všeč (rabi jo pa nujno, ker je zima, on pa spi v gatah ). Limajte slikce z neta in različne modele, ker sem res brez idej. Neke za fotra mu ravno ne bi kupovala...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj nikoli nima pižame, tudi pozimi ne, spi samo v boksarcah, včasih še v kratki majici, velikokrat pa tudi popolnoma gol.
zdaj pomisli, če tvojemu fantu sploh je do pižame, da ne boš potem razočarana, če je ne bo hotel nositi ali pa da se bo on čutil prisiljenega to nositi.
zdaj pomisli, če tvojemu fantu sploh je do pižame, da ne boš potem razočarana, če je ne bo hotel nositi ali pa da se bo on čutil prisiljenega to nositi.
- PIKApolonica15
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 9. 2008
v benetonu majo dobre moške pižame.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Ja, Benetton ma ful dobre pižame. Tam malo poglej... Drugače pa moj bivši tudi ni nikoli spal v pižami. Očitno večina moških raje spi bolj lagodno, v boxarcah pa kakšni majci, ali pa še to ne, kot pa da se mora preobleči v pižamo.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
red_rose napisal/-a:ce ne spi v pizami, nevem ce je dobro da mu jo kupis, ker je ne bo uporabljal njega ne zebe, brez skrbi moj tut nikol nima pizame, in je tut uporabljal nebi ce bi jo dobil (ker jih ma nekaj) tako da res brez veze!
Se strinjam! Škoda denarja oz. škoda pižame, da bo ležala v omari. Moj jo nosi samo pozimi (ko je bol hladno). Ima pa povprečne, nič kaj izstopajoče. Spomladi, poleti in jeseni pa ima le boxarice. Včasih pa si gol.
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Moj ni šanse, da obleče pidžamo. Spi v boksarcah, občasno še z krako majčko gor. Sploh pa njega nikol ne zebe zato mu ni panike spat tud gol zdej pozimi. Super mi je, ko spi zraven mene.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
ma ja darilo naj bi blo nek minimalni odraz poznavanja osebe (sploh fantu) in kaj si bo on mislu ce mu kupis nekaj kar VES da ne uporablja? =)
tk ko da bi on reku: joj moja punca nikol ne igra racunalniskih igric, ji bom eno kupu kr jo nujno rabi k se nima nobene (tebe pa recimo to splooh ne zanima)
tk ko da bi on reku: joj moja punca nikol ne igra racunalniskih igric, ji bom eno kupu kr jo nujno rabi k se nima nobene (tebe pa recimo to splooh ne zanima)
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
ja tud men so lepe v skiniyu in benetonu... Včasih majo tut kej pametenga od pižam v beti...
Moj tut ni nosu pižam, pa sem mu jo kupila za miklavža ( v skiniyu).. Pač klacično; črne "bokserce" - kao spodnji del in zgorej rdeča majca s črnimi črtami.. In zdej jo nosi za zvečer, dokler ga ne slečem
Moj tut ni nosu pižam, pa sem mu jo kupila za miklavža ( v skiniyu).. Pač klacično; črne "bokserce" - kao spodnji del in zgorej rdeča majca s črnimi črtami.. In zdej jo nosi za zvečer, dokler ga ne slečem
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
Mahagonij napisal/-a:A sm edini tip v sloveniji ki nosi pizamo?
Pa kaj so to ene bedarije, da je v boksarcah pa majci spat bolj udobno. Pizama je manj oprijeta in mehkejsa.
men je pa najbolj udobno v oprijetih boksarcah in oprijeti majcki (ne tako da bi zategovala, ampak da se prilega telesu), ne prenesem ohlapnih oblacil med spanjem..
smo razlicni ves?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov