Moške pižame
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
LOL govoris, kot da gre za stvar okusa. Ce bi bla stvar okusa ne bi blo jst sam proti 15im do zdej omenjenim tipom.red_rose napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:A sm edini tip v sloveniji ki nosi pizamo?
Pa kaj so to ene bedarije, da je v boksarcah pa majci spat bolj udobno. Pizama je manj oprijeta in mehkejsa.
men je pa najbolj udobno v oprijetih boksarcah in oprijeti majcki (ne tako da bi zategovala, ampak da se prilega telesu), ne prenesem ohlapnih oblacil med spanjem..
smo razlicni ves?
Pomojem gre za to, da imet pizamo se folku ne zdi mosko oziroma, sirse, ne zdi odraslo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Heh punca je tudi bila presenecena, ko je vidla da nosim pizamo, ona je naprimer ni. Ampak zdej mi pa vsakic, ko je pri meni, uzame in oblece kako mojo pizamo.floribunda napisal/-a:you metro
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Jaz vedno spim gol (v svoji postelji...kje na obiskih pač ne)...in če bi mi ženska kupila pidžamo res ne vem kaj bi naredil...verjetno bi jo nosil po stanovanju pač čez dan, ko bi šel pa v posteljo spati bi jo pa definitivno slekel.
Tako, da pač razmisli ali imaš res željo spreminjati navade svojemu izbrancu.
Tako, da pač razmisli ali imaš res željo spreminjati navade svojemu izbrancu.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
ryu10kyu napisal/-a:in če bi mi ženska kupila pidžamo res ne vem kaj bi naredil...verjetno bi jo nosil po stanovanju pač čez dan, ko bi šel pa v posteljo spati bi jo pa definitivno slekel.
Sem ravno prejšnji dan gledala spalne srajčke, sicer za mene, in si celo dve nagledala kot poletni oblekci.
Moj tudi ni za pižame... ma čudni ste tipi. Škoda da sem mu že kupila božično darilo. Če ne, bi mu kar pižamo - bi bil zanimiv eksperiment.
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
Mahagonij - nisi edini moj ma tud pižamo, jst tud. Obe iz H&M.
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
Mahagonij napisal/-a:Heh punca je tudi bila presenecena, ko je vidla da nosim pizamo, ona je naprimer ni. Ampak zdej mi pa vsakic, ko je pri meni, uzame in oblece kako mojo pizamo.floribunda napisal/-a:you metro
to zato ker pizama disi po tebi. drugace pomojem se vedno zdrzi brez pizame.
aja...moj dragi pizame ne nosi in mu je zato ne bi kupla, tako kot bi jaz njega pisano pogledala, če bi mi kupil neke ultra čipkaste tangice.
js pa tudi bolj v gatah spim pa v spodnji majci, pizame pa za po stanovanju nosim.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov