Moška obleka
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Ty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 12. 2004
- Kraj: Polhov Gradec
Rabil bi pomoč pri nakupu moške obleke.
Pač za eno svečano priložnost je,pa si moram kupiti obleko.Pa bi rabil nasvete..kaj je sploh IN oziroma OUT.
Kje kupiti,koliko se kej cene gibljejo....pa zanima če je bolje dati šivati obleko ali jo kupiti ?
Pač za eno svečano priložnost je,pa si moram kupiti obleko.Pa bi rabil nasvete..kaj je sploh IN oziroma OUT.
Kje kupiti,koliko se kej cene gibljejo....pa zanima če je bolje dati šivati obleko ali jo kupiti ?
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
jaz sem vedno kupoval od mure, zadnjo sem si pa dal po meri narediti pri muri in tudi v prihodnje bodo po meri...obleka slabih 400€ srajca 50€...
lahko zbiraš model, barvo, tkanino, ni da ni...
ampak ker si bolj nov v tem, ti priporočam, da kar kakšno prodajalno obiščeš ter malo pomeriš obleke, pogledaš modele, barve, da sploh vidiš, v čem je fora, kajti ko greš na merjenje in izbiranje, moraš vsaj malo vedeti, za kaj gre...
lahko zbiraš model, barvo, tkanino, ni da ni...
ampak ker si bolj nov v tem, ti priporočam, da kar kakšno prodajalno obiščeš ter malo pomeriš obleke, pogledaš modele, barve, da sploh vidiš, v čem je fora, kajti ko greš na merjenje in izbiranje, moraš vsaj malo vedeti, za kaj gre...
- Ty
- Komunikatorka
No punce katere ste samske,pa mate radi elegantne ljudi zasipajte z sporočili Jo
Hmm...od Mure ne bi kupil,ker imajo predrage stvari.
Iščem neki cenejšega,a ne spre neki prepoceni
No bom upošteval tvoj nasvet in mal obiskal trgovine.
Čeprav prodajalke ponavadi rečejo,joj kako to to paše,pa kot vlito ti je,....itd
Sam sem se bolj specializiral za športna oblačila.

Hmm...od Mure ne bi kupil,ker imajo predrage stvari.
Iščem neki cenejšega,a ne spre neki prepoceni

No bom upošteval tvoj nasvet in mal obiskal trgovine.
Čeprav prodajalke ponavadi rečejo,joj kako to to paše,pa kot vlito ti je,....itd

Sam sem se bolj specializiral za športna oblačila.
- IceIce
- Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 10. 2009
Podganca ne bos verjela, tudi pri klasicnih moskih oblekah, lahko izbiras med strogo klasicnimi ali pa malo bol fashion za mlade gospode
Ty predlagam ti, da gres v Zaro. Glede na to, da to verjetno ne rabis neke stroge klasike in si se mlad, bos tam sigurno nasel kaj elegantnega, a vseeno modernega.

- keksy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 4. 2009
- Kraj: ljubljana
McLarnovc napisal/-a:Sorry ampak da niti za tako svečanost kot je maturantski ples ne more tip oblečt srajce pa kravato dat gor...![]()
Men je pa grdo če majo mladi srajce pa kravate gor,elegantn si lahk tut brez kravate.To nej nosjo uni 30+
-
*zverinica* - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 7. 2007
^^ ker so vsi, ki so 30+ že praktično za na pokopališče?
drugač majo pa lepe moške obleke tud v S'Oliverju

drugač majo pa lepe moške obleke tud v S'Oliverju
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Moj fant je kupil svečano obleko od Mure. Daj je nekaj čaz 300€, ne vem čisto natančno. Obleka je res kvalitetno narejena in ful lepa.
Meni se zdi, da za svečene dogodke lahko vsak fant obleče obleko s srajco in kravato, ne glede na starost in da kravata nikogar ne postara.
Meni se zdi, da za svečene dogodke lahko vsak fant obleče obleko s srajco in kravato, ne glede na starost in da kravata nikogar ne postara.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
Mura je za moje pojme preveč resna, sploh pa za slovenski trg predraga, btw za 400 eur se da najt tud kaka Bossova obleka, tko da jaz neb nikol kupovala od Mure. No, razen zdej, v kriznih časih oz. potopu, al kako naj temu sploh rečem
Dost dostopne cene in mladostne obleke imaš npr v Sens-u, ta trgovina se pa nahaja v shopping centru Diamant (zraven Emporiuma oz. Plestenjakove Playe) , takoj nasprot je pa potem še Zara, tud ok obleke, dostopne cene. Zdej sicer ne vem kako postavo imaš, ampak ožji kroji in nižji pas se npr dostkrat najdejo v Sensu in Zari, medtem ko ima Mura večinoma višje pasove pri oblekah...Odvisno pač od okusa no..

- Ty
- Komunikatorka
Ciljam na spodnjo mejo kar se cekinov tiče...nosil jo bom le 2x letno tako da ne mislim metati denarja v smeti
Mislim da bom kar mal v Zari pogledal.
Zanima me če je poleg Massa kakšna trgovina v BTC,da si čevlje kupim?

Zanima me če je poleg Massa kakšna trgovina v BTC,da si čevlje kupim?
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Moj si je pa za poroko kupil v H&M trgovini,črne elegantne hlače,sralco črno z belimi tankimi črtami,pa en črn reklc,čevlje pa v Massu....In prov fajn zgleda 

***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]