Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Ja, jaz sem popolnoma new age
Nobenega problema ne vidim v tem, da fantu pokažem, da mi je všeč, ga povabim na kavo,... Če me bo on peljal v kino, bom naslednjič verjetno jaz dala pobudo za obisk živalskega vrta.
Hočem povedat, da so fantje na začetku zveze v popolnoma enakem položaju kot me. Saj ne vedo, kam vse skupaj pelje, kakšne imamo me namene, če je punca sploh zainteresirana,...
Res nimam namena revežu še oteževat življenja s tem, da bom vedno čakala, da on prvi pošlje sms, da on mene ven povabi, ker potem pa sploh ne bo vedel, če mi je vsaj rahlo všeč, a mi gre v resnici na živce. Zakaj bi to počela človeku, ki se mi zdi simpatičen? Takšno manipulacijo šparam za svoje sovražnike
Nobenega problema ne vidim v tem, da fantu pokažem, da mi je všeč, ga povabim na kavo,... Če me bo on peljal v kino, bom naslednjič verjetno jaz dala pobudo za obisk živalskega vrta.
Hočem povedat, da so fantje na začetku zveze v popolnoma enakem položaju kot me. Saj ne vedo, kam vse skupaj pelje, kakšne imamo me namene, če je punca sploh zainteresirana,...
Res nimam namena revežu še oteževat življenja s tem, da bom vedno čakala, da on prvi pošlje sms, da on mene ven povabi, ker potem pa sploh ne bo vedel, če mi je vsaj rahlo všeč, a mi gre v resnici na živce. Zakaj bi to počela človeku, ki se mi zdi simpatičen? Takšno manipulacijo šparam za svoje sovražnike
- jlpktnst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2008
Tamala_mrha napisal/-a:Tiste, ki se delajo za tipe nedosegljive, v bistvu s tem vedenjem pritegnejo samo tisti del moške populacije, ki iščejo nekaj neresnega (mogoče še to ne) in jim gre samo za to, da si pridobijo njihovo pozornost. S tem jim postanejo dostopne in hkrati nezanimive in gredo na lov za drugo "ledeno kraljico". Poznam kar nekaj takih primerkov, ki nočejo niti avanture ampak samo občutek, da so zaželjeni samci. Povzetek tega je, da so neumne tako ženske kot moški, ki se lovijo v tem začaranem krogu. Sama sem ponavadi že po nekaj pogovorih ugotovila, kateri fant igra na to karto in do zdaj se še nisem zmotila. Na začetku je sicer vsak malce nedostopen oz. vsaj večina in pri spoznavanju nekoga je to dobrodošlo. Treba pa je znati kdaj je zaželjeno nedostopnost "izklopiti" in se neki osebi približati, ne od nje oddaljiti z nedostopnostjo. No, ampak to pride na vrsto takrat, ko je odnos že na višji stopnji zaupanja in se osebi že bolje poznata.
Na začetku začneš obetavno ... potem pa, eh.
Nekateri imate težave z ločevanjem reči. Recimo nedostopnost je eno, nedostopnost je da ne pokažeš nobenega zanimanja za tipa in ga lepo pustiš da naskakuje tvojo "trdnjavo". Tip pač po nekaj tednih obupa in gre. Edino pravilno, take ženske si ne zaslužijo normalnih tipov. Seveda se bo slejkoprej našel tipo, ki bo dovolj potrpežljiv, samo takšni pa imajo tudi svoje defekte. Noben normalen namreč ne bo čakal pri nedostopni ženski tako dolgo + ko ženska neha bit nedostopna se 100% spremeni in je velika verjetnost da bo že to takemu tipu obrnilo vse.
Seveda pa po drugi strani novemu kandidatu tudi ne "vržeš vseh kart na mizo". Torej ne rabiš vsega o sebi povedat od začetka, se da tudi drugače. Postopoma.
Gre pač zato, da se ne igramo igre mačke in miši ampak da smo vsaj malo človeški in iskreni drug do drugega in sami do sebe. So pa seveda zdrave meje povsod.
Edina izjema torej ostanejo ženske ki so po naravi zelo zaprte in nedostopne. Take pa itak ostanejo podobne od začetka do konca.
Tipi ki se jim zdijo odprte ženske lahkoživke so pa itak tudi razred zase, zakaj bi se sekirale zaradi takih in se delale nekaj kar niste. Zadnjič sem se pogovarjal s kolegom in je tip priznal da mu niso všeč ženske ki so že imele tipa. Najraje bi neomadeževane, samo zanj. Da, očitno takšni ekstremi obstajajo in ne, ne razumem jih. Verjetno ima kaj za opravit s temi starinskimi nagoni po lastnih genih itd. Devica namreč ne bo imela tujega otroka... Samo časi se pač spreminjajo. Vrednote so drugačne.
Navsezadnje lahko vsak počne kar hoče, saj je dosti prostora za vse Tudi če so naša mnenja tako različna - pač.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
jullia_ napisal/-a:Ja, jaz sem popolnoma new age
No, s temle se strinjam. Mogoče sem podala napačno sliko o sebi, ker sem tudi jaz marsikdaj tista, ki da pobudo za kavo ipd. in se mi kaj takega ne zdi nič čudnega. Nisem pa takšna kot nekatere punce, tudi določene moje kolegice, ki so pobudnice pri vsem (že na začetku, kasneje pa se fantje navadijo na to) ali pa silijo v fante.
jlpktnst, ti si pa vse skupaj zakompliciral vsaj toliko kot imaš zakompliciran nick. No, da ne bo nekih nesporazumov... Res je, nedostopnost je, da ne pokažeš zanimanja za nekega tipa in ga pustiš, da se trudi (če se sploh), tako da se že ves čas napačno izražamo. Jaz sem mislila na začetno previdnost in postopno spoznavanje, obenem pa sem mislila tudi na nedostopnost - da fantu, ki ga še spoznavaš in je še vse v fazi sveže zaljubljenosti, nisi vedno in povsod na razpolago. Kasneje ko sta enkrat par, se itak (vsaj pri normalnih parih ) te stvari zaključijo, ko vidiš, da je nekdo vreden tvojega časa.
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
jlpktnst (tvoj nick sem kopiral!) - podpis pod tvoj post. Dodal pa bom še nekaj svojih misli.
Valeria - če so igrice so najstniške, če pa to niso igre, je pa z leti vse resneje.
Prvo vprašanje ki si ga moramo postaviti je naslednje: Kateremu tipu naj bi "ledenost" predstavljala izziv oz. zanimivost?
Štos je v tem, da tipom, katerim se bejbe vsakodnevno mečejo pod noge manjka izzivov in zato imajo punce za katere se morajo potrudit. Tako je vsaj kaj "zanimivega". Na drugi strani pa imamo tipe, ki ga še nobena punca nikoli ni povabila na kavo in v kino (pa to ne pomeni, da je tip kak luzer al kaj).
In sedaj o zanimivosti: tipom, ki so stereotipno "dobri", seveda punce, ki kar same pridejo do njih s ponudbo za kavo (in včasih je takih več v enem večeru) enostanovno ne zanimajo. Takim "ledenost" punc predstavlja skoraj predpogoj za to, da se bojo zanimali za njih. Zveze s takimi tipi velikokrat propadejo in zato imajo takšni tipi "bogato preteklost". Seveda pa to ne pomeni, da ne znajo bit resni, ko za to nastopi čas. Le nikoli ne veste, ali ste že ve tiste s katero bo tip resen, ali bo to šele naslednja
Na drugi strani pa imamo tiste tipe, za katere je praznik desetletja dan, ko bejba stopi do njega in ga povabi na kavo. Če mu je potem ta punca vsaj približno všeč, bo zanjo naredil vse, da bi jo pridobil in potem obdržal. Takšne tipe nedostopne ženske ne zanimajo niti pod razno in jih zanimajo izključno "dostopne" bejbe ...
Torej bi morali naslov nekoliko popraviti: Ali mora bit punca res nedostopna, da je (stereotipno) dobrim moškim všeč?
Valeria - če so igrice so najstniške, če pa to niso igre, je pa z leti vse resneje.
Prvo vprašanje ki si ga moramo postaviti je naslednje: Kateremu tipu naj bi "ledenost" predstavljala izziv oz. zanimivost?
Štos je v tem, da tipom, katerim se bejbe vsakodnevno mečejo pod noge manjka izzivov in zato imajo punce za katere se morajo potrudit. Tako je vsaj kaj "zanimivega". Na drugi strani pa imamo tipe, ki ga še nobena punca nikoli ni povabila na kavo in v kino (pa to ne pomeni, da je tip kak luzer al kaj).
In sedaj o zanimivosti: tipom, ki so stereotipno "dobri", seveda punce, ki kar same pridejo do njih s ponudbo za kavo (in včasih je takih več v enem večeru) enostanovno ne zanimajo. Takim "ledenost" punc predstavlja skoraj predpogoj za to, da se bojo zanimali za njih. Zveze s takimi tipi velikokrat propadejo in zato imajo takšni tipi "bogato preteklost". Seveda pa to ne pomeni, da ne znajo bit resni, ko za to nastopi čas. Le nikoli ne veste, ali ste že ve tiste s katero bo tip resen, ali bo to šele naslednja
Na drugi strani pa imamo tiste tipe, za katere je praznik desetletja dan, ko bejba stopi do njega in ga povabi na kavo. Če mu je potem ta punca vsaj približno všeč, bo zanjo naredil vse, da bi jo pridobil in potem obdržal. Takšne tipe nedostopne ženske ne zanimajo niti pod razno in jih zanimajo izključno "dostopne" bejbe ...
Torej bi morali naslov nekoliko popraviti: Ali mora bit punca res nedostopna, da je (stereotipno) dobrim moškim všeč?
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Odlično napisano. Enako je bilo pri meni, pač je bila punca nedostopna predolgo (3 mesece), meni se ni več ljubilo z njo ukvarjat, in sem prekinil vse stike.jlpktnst napisal/-a:Na začetku začneš obetavno ... potem pa, eh.
Nekateri imate težave z ločevanjem reči. Recimo nedostopnost je eno, nedostopnost je da ne pokažeš nobenega zanimanja za tipa in ga lepo pustiš da naskakuje tvojo "trdnjavo". Tip pač po nekaj tednih obupa in gre. Edino pravilno, take ženske si ne zaslužijo normalnih tipov. Seveda se bo slejkoprej našel tipo, ki bo dovolj potrpežljiv, samo takšni pa imajo tudi svoje defekte. Noben normalen namreč ne bo čakal pri nedostopni ženski tako dolgo + ko ženska neha bit nedostopna se 100% spremeni in je velika verjetnost da bo že to takemu tipu obrnilo vse.
In tudi se strinjam s tem, da normalen tip ne bo čakal v nedogled.
- Mataio
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 9. 2007
Tudi sam sem spoznal punco, ki še nikoli ni seksala, ampak potem ni bilo nič, ker sem imel osebne težave.jlpktnst napisal/-a:Zadnjič sem se pogovarjal s kolegom in je tip priznal da mu niso všeč ženske ki so že imele tipa. Najraje bi neomadeževane, samo zanj. Da, očitno takšni ekstremi obstajajo in ne, ne razumem jih. Verjetno ima kaj za opravit s temi starinskimi nagoni po lastnih genih itd. Devica namreč ne bo imela tujega otroka... Samo časi se pač spreminjajo. Vrednote so drugačne.
-
Tejax - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2009
Verjetno je to povsem odvisno od karakterja osebe. Eni imajo radi takšne (zame otročje) igrice z neko nedostopnostjo. Drugi pa so radi odkriti (npr. jaz) in si direktno pokažejo, tako da takoj vedo, pri čem so.
Verjetno pa punci ne bo najbolj ustrezal tip, ki ima rad "ledene kraljice" in bi se po njegovih pravilih ter željah morala delati nedostopno, medtem ko ima ona rada odkritost in si je že od začetka rada na jasnem, pri čem je...
Verjetno pa punci ne bo najbolj ustrezal tip, ki ima rad "ledene kraljice" in bi se po njegovih pravilih ter željah morala delati nedostopno, medtem ko ima ona rada odkritost in si je že od začetka rada na jasnem, pri čem je...
-
nikaragua - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2008
jez sm bla vedno do useh tipou zelo dostopna in sm velikrat še celo sama dala pobudo.
ampak... moj zdejsn pa pada na nedostopne punce in tut vame se je zalubu sam zato k sm bla kao tok nedostopna. point je pa biu da men on takrat k sva se spoznala sploh usec ni biu + tega da sm letala za enim drugim zakaterim se je pa pol izkazal da zame ni primern! (pac dobr razlog)
NAUK: ce bi bla do njega dostopna ga nikoli nebi imela! prou
ampak... moj zdejsn pa pada na nedostopne punce in tut vame se je zalubu sam zato k sm bla kao tok nedostopna. point je pa biu da men on takrat k sva se spoznala sploh usec ni biu + tega da sm letala za enim drugim zakaterim se je pa pol izkazal da zame ni primern! (pac dobr razlog)
NAUK: ce bi bla do njega dostopna ga nikoli nebi imela! prou
-
lol_iika - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2009
no če se js delam nedostopno enmu tipu, pokaže še večjo zanimanje, vsaj js se delam skrivnostno in nedostopno, in tko vedno osvojim tipa al pa on mene.
men je bz če si preveč direktna in to.. malo shy pa gre
men je bz če si preveč direktna in to.. malo shy pa gre
How to spell ignorance... Y-O-U
-
Atena13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 10. 2007
Bruuuh, mi gre kar na kozlanje ko pomislim da bi se mogla delat nedostopno...ja najbrž da se mi da še s tem ukvarjat in me prav nič ne briga kaj si folk okoli mene misli. Jaz bom vedno povedala direkt če mi je nekdo všeč, mnenja drugih gor al dol. Itak revež šele potem ugotovi da preden me res ''dobi'' prelije kar nekaj krvi pa živcev tud. Zakaj pa mislite da vsi tisti izpadi...če ma trdo kožo, že vem da je pravi. če pa namesto da bo poslušal mene in o najinem odnosu razglabljal z mano, posluša vse naokoli...hvala lepa, tamle so vrata.
Nikoli ne zamudi priložnosti, da nekomu poveš da ga imaš rad...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov