Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
merisima
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a merisima » 07. Nov. 2008 22:00

kaj se tiče moje izkušnje je res,da moraš bit nedostopna,da se bo začel zate zanimat,ker se mu drugač zdiš kot prelahke plen.jaz šele ko sem ga začela odbijat(kar je blo ful težko)je začel skakt za mano kot bikec pa ko se parkrat "nisem hotela"dobit z njim,saj sem mu s tem pokazala,da me ne more dobit kadar hoče.Ker sva se dobivala 4 leta...pa včasih je kr poniknil pa se mi ful cajta ni javu,pa ko se mu je sprdnlo spet,pol pa mi je to dokrajčlo in sm vžgala drugo taktiko,ki je vžgala(kar mi je priznal,da ga je mešalo,ko ni znal na čem je itd)in sva zdaj srečen povprečen par.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Uporabniški avatar
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamarra* » 08. Nov. 2008 16:48

Jaz sem mojemu že kar hitro nakazala, da mi je všeč in da me lahko kadarkoli dobi. In ni se izkazalo za napačno, nisem se mu zdela 'prelahek plen', vedel je pač, da ga imam rada in isto je on čutil do mene :)
Glede tega, da moreš biti čimbolj nedostopna, pa se mi zdi, da je to aktualno v osnovni, srednji šoli, potem pa ne več :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Uporabniški avatar
mary-kate and ashley bigg
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a mary-kate and ashley bigg » 09. Nov. 2008 17:41

mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?

moj odgovor: ja. vsaj po mojih izkušnjah.
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 09. Nov. 2008 18:08

da, ker drugače tip dobi občutek, da je bog.. :roll:
e_m_i
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a e_m_i » 09. Nov. 2008 18:17

pa občutek je boljši, ko osvoji " neosvojljivo trdnjavo ".
Zato pa tipi na splošno ne marajo " lahkih" deklet, razen mogoče za eno noč.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 09. Nov. 2008 19:07

Bedarije.

Nikol mi ni blo u interesu špilat neki, kar nism in glej ga zlomka, nikol nism dobila občutka, da bi me kerkol biuši tretiru kot lahek plen in bi bla kot taka dobra sam za tri noči seksa.

Zdej si bom pa še celo taktiko nardila, kdaj bom kej rakla, kdaj se ga ponesreč dotaknla, kdaj odpisala in kdaj poklicala ... In ko mi bo tip, s kerim se bova super ujela, jasno pokazu, da mu je do mene, se bom js delala hladno k špricer, kr boh ne dej, da slučajno posum, da sm vrgla uč na njega, kr se potemtakem nikol več ne znebim oznake lahkega dekleta in se mi ne obeta več kt par seks seans ... In nezainteresiranost bom žgala tok časa, da bo tipa use skp minil in si bo najdu drugo, tako, k bo poslušala sebe, svoj razum, svoje želje in ne veleumnih nasvetou "česa nikoli ne naredite na prvem zmenku (če ne želite pasti v predalček lahkoživk)" ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 09. Nov. 2008 19:53

Aloha napisal/-a:Bedarije.

Nikol mi ni blo u interesu špilat neki, kar nism in glej ga zlomka, nikol nism dobila občutka, da bi me kerkol biuši tretiru kot lahek plen in bi bla kot taka dobra sam za tri noči seksa.

Zdej si bom pa še celo taktiko nardila, kdaj bom kej rakla, kdaj se ga ponesreč dotaknla, kdaj odpisala in kdaj poklicala ... In ko mi bo tip, s kerim se bova super ujela, jasno pokazu, da mu je do mene, se bom js delala hladno k špricer, kr boh ne dej, da slučajno posum, da sm vrgla uč na njega, kr se potemtakem nikol več ne znebim oznake lahkega dekleta in se mi ne obeta več kt par seks seans ... In nezainteresiranost bom žgala tok časa, da bo tipa use skp minil in si bo najdu drugo, tako, k bo poslušala sebe, svoj razum, svoje želje in ne veleumnih nasvetou "česa nikoli ne naredite na prvem zmenku (če ne želite pasti v predalček lahkoživk)" ...

Se strinjam s tabo :respekt:
e_m_i
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a e_m_i » 09. Nov. 2008 19:58

pa dobr, sej noben ni mislu, da morš zdej past v doživljenjski celibat :D .
Sem za osvajanje, zavito v tančico skrivnosti, ravno toliko da mu dam vedet, da bo moj... "če bo priden" :D
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 11. Nov. 2008 19:49

Jst sm se za mojega srčka na začetku delala malo nedostopno- brez pretiravanja in on se je kr trudu in trudu, že po tem sm vidla da mu ni useeno zame kr vem in tud sam mi je povedu da nebi lih usak tip čakau več ku mesec in pou punco. :)
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*inkica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 26. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *inkica* » 17. Nov. 2008 17:53

lili01 napisal/-a:jaz imam pa kontra problem. nek tip mi je všeč in se obnašam kot da ne maram. krade mi noči, ves čas mislim nanj, komaj čakam da ga vidim...sploh nevem kako naj to spremenim, mislim da se tako zelo bojim zavrnitve, da ga odrivam proč.

jaz tudi mam taki problem :eek:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 3. 2008
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a stevens » 17. Nov. 2008 18:05

ne maramo nekih glumic in fancy nedostopnic.. ni treba se glih takoj metat po dedih ,samo neke glumit nedostopno pa še hujše
Uporabniški avatar
pikica_345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica_345 » 18. Dec. 2008 9:39

po mojih izkušnjah mora biti tudi punca nedostopna, da je zanimiva... jaz vedno pustim, da me on pokliče, da mi on pošlje sms... delam se hladno, ker potem sem zanimiva in skrivnostna... če si bo res želel, da me bo spoznal,se bo potrudil za to... če se pa ne misl potrudt, pa si po mojem mišljenju želi samo avanturo... :o
grešiti je človeško, a občutek je božanski
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 18. Dec. 2008 11:08

Nedostopnost je obrambni sistem deklet, ki se bojite razočaranja. Po svoje to razumem, ker ste bile najbrž že stokrat speljane na led, vendar morate paziti, da ne greste predaleč, ker si s tem zelo škodujete. Sprostite se in začnite živeti. :)
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 18. Dec. 2008 11:32

vse tiste ki ste dobile tipa na taktiko ''nedostopnosti'' - zdej morte bit ves cas ''nedostopne'' drugace vam bo usel k naslednji nedostopnici, ker boste postale prevec navadne in dostopne...taki tipi ves cas rabijo en izziv

srecno :D
jlpktnst
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jlpktnst » 18. Dec. 2008 11:35

Meni recimo je tudi pomembno da se vsaj malo punca zanima zame, ne samo jaz za njo. Ne mislim kot norec skakat za eno kokljo ki me lepo ignorira, da ugotovim če me slučajno na skrivaj obožuje. Seveda ... to je za osnovnošolce :razz:

So pa ta ženska "testiranja" pravi način da se ubije strast in še kaj. Po enem letu na hladnem moraš biti pa že res psiho, da ti ostane kaj čustev.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov