Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Fantin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 7. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Fantin » 11. Apr. 2008 21:20

En od dejavnikov je tudi čas, koliko časa se nekdo dela nedostopno.
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 11. Apr. 2008 21:24

Eh, nikol se nism delala nedostopne. Al sm dejansko nedostopna al pa padm not. Neke umesne variante se mi ponavad nekak ne izidejo :D .
Sej se rada mal igračkam, provociram, bockam, izzivam, ampak se mi zdi, da se me (večinoma) kr da prebrat :P .

Use kar počnem, počnem bl s srcem kt z glavo (in ja, na ta način tut najebem večkrat kt bi drgač :D :? ), igrce pa se mi u ljubezen (in odnose na splošno) nekak ne uklaplajo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 11. Apr. 2008 21:24

Fantin:
Pa saj imaš različne tipe nedostopnosti...čeprav v zdajšnjih časih če si ženski všeč ne komplicira in zelo očitno pokaže da je odprta in za stvar :)
Odvisno pač od situacije kako in kaj se vse odvija...ni zdaj nekega pravila.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ivancabelanca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 4. 2008
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ivancabelanca » 11. Apr. 2008 23:05

moras biti v mejah normala, ni dobro ce si prevec hladna pa tudi ni oki ce bi takoj "navalila" nanjga.
predlagam ti, da se sprostis, da si to kar si, seveda mu pokazi da te zanima samo pusti da ON NAREDI PRVI KORAK....pr meni je to zmeraj palilo
Uporabniški avatar
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 1. 3. 2007
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objavaNapisal/-a MilkyWay » 11. Apr. 2008 23:09

js sm bla vedno taka, kot sem...če mi je u tistem trenutku pašalo bit nedostopna, sem bila...nisem bila pa nedostopna zato, ker sem mislila, da me bojo tako imeli fantje radi...sej razumete...to je pršlo nagonsko, nism neki preračunavala :wink:
netline
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 10. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a netline » 12. Apr. 2008 11:06

Ne. Mi je pa všeč, če se ne pusti takoj spravit v posteljo.

PS Govorim za žensko.
Zadnjič spremenil netline, dne 13. Apr. 2008 7:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 12. Apr. 2008 21:18

netline napisal/-a:Ne. Mi je pa všeč, če se ne pusti takoj spravit v posteljo.

A to govoriš za žensko ali moškega? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
marypa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 17. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a marypa » 12. Apr. 2008 23:15

ah.. če si zaljubljen.. je mal težko to z nedostopnostjo. si hote/nehote dostopen :D Zna bit mal nerodno.. če nimaš šans pri določenem.. oz. si lahko kasneje, ko se strezniš, v zadregi..
Uporabniški avatar
BlackLady
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a BlackLady » 14. Apr. 2008 11:17

jaz se vedno naredim nezainteresirano.. podzavestno.. lahko si mislite, koliko je takih, ki bi to razumeli kot ravno nasprotno..
velikokrat je pa tudi tako, da jaz govorim namige, da mi je tudi on všeč, ampak on tega ne razume.. pa si mislim.. ok, tako ali tako ne bi šlo, če tega ne razume, ker se meni zdijo kar najbolj direktni.. :) tisti, ki pa to ugotovi pa postane strasno zanimiv in vreden truda..
ja, se strinjam, skrivnostna, ne pa nedostopna, to bi tudi jaz obupala, če bi se tip tako obnašal.. vzvišen bi se mi zdel.. takih pa ne maram..
Uporabniški avatar
ameba
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ameba » 19. Apr. 2008 23:27

Jaz sem že po naravi precej nedostopna in marsikdo je to nedostopnost že zamenjal za vzvišenost, kar ni lih fajn. Je pač tako, da nisem tip punce, ki bi že kar takoj ko spoznam novo osebo(ni važno al je fant al punca), na veliko govorila, se smejala...etc.
Problem je tudi če vem da sem fantu všeč, on pa meni ni, ker takrat se počutim totalno "slabo" in se še bolj zaprem, ker se bojim, da bi drugače dajala kakšna "lažna upanja" in bi bilo fantu zaradi tega bad.
Če mi je pa všeč je pa vse ok, po določenem času tudi jst postanem bolj komunikativna.
Niti slučajno pa ne maram vsiljivih fantov, takih, ki že takoj hočejo vedet vse o meni, mojem življenju...No go. :?
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Apr. 2008 23:48

[karamelca] napisal/-a:"Težava ni v splošni dostopnosti. Tisto, kar pri moškem vžge, je selektivna dostopnost ženske. Ženska mora biti zanj (razmeroma) lahko dostopna, težko dostopna ali nedostopna pa za vse druge moške."

No, kaj kej pravite na to?

če je ženska za enega tipa dostopna, si ponavadi on misli, da je taka do vseh.
Uporabniški avatar
Nu$k@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 4. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nu$k@ » 26. Apr. 2008 14:05

js sm taka kot sem, nikol se nisem delala nedostopne. tud mislm, da se izdajaš za nekaj kar nisi, tipu kasneje neboš všeč. mam pa eno kolegico, staro 23 let, res lepa punca, športnica, športna postava z velikimi joški... velja za najhujšo punco v okolici. in ko je malo pijana pokaže joške za šalo, ampak neboste verjele... je še nedolžna in se vsi borijo kdo bo njen prvi.
18-ko
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a 18-ko » 26. Apr. 2008 20:18

Nu$k@ napisal/-a:mam pa eno kolegico, staro 23 let, res lepa punca, športnica, športna postava z velikimi joški... velja za najhujšo punco v okolici. in ko je malo pijana pokaže joške za šalo, ampak neboste verjele... je še nedolžna in se vsi borijo kdo bo njen prvi.
Morda je ravno zaradi takih izpadov še vedno devica.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 26. Apr. 2008 21:00

^^hehe sam res :D

Jaz sem tudi taka...do unih, ki me zanimajo, ne samo, da sem dostopna, celo zelo se potrudim, da se kaj zgodi...do unih, ki me ne zanimajo, sem v ibr nedostopna.

Izkušnje? Najbolj zagreti so potem tisti, ki mene ne zanimajo... in sklep? Moške privlači nedostopnost...hehe

:lach: ;)
Marcela123
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 4. 2008
Kraj: Štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a Marcela123 » 27. Apr. 2008 9:19

če si se prvič mal preveč zagrela zanj in sprašuješ kako se potem obnašat naslednji kot ga vidiš, bi rekla da definitivno ne tako vroče, kot si se obnašala prvič. Bodi malce bolj hladna, ne pokaži nekega ful interesa za tisto kar govori, ne pokaži mu da te zanima vse kar je povezano z njim, kar govori...tako sem bila jaz..ponavadi če sva se videla drugič, sem želela samo pozdravit, kako si in sem že šla dalje, zraven pa še dodala da se mi nekam kao ful mudi, da nimam veliko časa, pa da se itak kej vidma,,to sm naredila nalašč, da ne dobi občutka da je on epicenter mojega dogajanja..ko sem ga videla slednjič sem si vzla zanjga enmalček več časa amak ne prevč
Always look on the bright side of your life.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov