Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Eh, nikol se nism delala nedostopne. Al sm dejansko nedostopna al pa padm not. Neke umesne variante se mi ponavad nekak ne izidejo
.
Sej se rada mal igračkam, provociram, bockam, izzivam, ampak se mi zdi, da se me (večinoma) kr da prebrat
.
Use kar počnem, počnem bl s srcem kt z glavo (in ja, na ta način tut najebem večkrat kt bi drgač
), igrce pa se mi u ljubezen (in odnose na splošno) nekak ne uklaplajo.

Sej se rada mal igračkam, provociram, bockam, izzivam, ampak se mi zdi, da se me (večinoma) kr da prebrat

Use kar počnem, počnem bl s srcem kt z glavo (in ja, na ta način tut najebem večkrat kt bi drgač

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Fantin:
Pa saj imaš različne tipe nedostopnosti...čeprav v zdajšnjih časih če si ženski všeč ne komplicira in zelo očitno pokaže da je odprta in za stvar
Odvisno pač od situacije kako in kaj se vse odvija...ni zdaj nekega pravila.
Pa saj imaš različne tipe nedostopnosti...čeprav v zdajšnjih časih če si ženski všeč ne komplicira in zelo očitno pokaže da je odprta in za stvar

Odvisno pač od situacije kako in kaj se vse odvija...ni zdaj nekega pravila.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- ivancabelanca
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
moras biti v mejah normala, ni dobro ce si prevec hladna pa tudi ni oki ce bi takoj "navalila" nanjga.
predlagam ti, da se sprostis, da si to kar si, seveda mu pokazi da te zanima samo pusti da ON NAREDI PRVI KORAK....pr meni je to zmeraj palilo
predlagam ti, da se sprostis, da si to kar si, seveda mu pokazi da te zanima samo pusti da ON NAREDI PRVI KORAK....pr meni je to zmeraj palilo
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
js sm bla vedno taka, kot sem...če mi je u tistem trenutku pašalo bit nedostopna, sem bila...nisem bila pa nedostopna zato, ker sem mislila, da me bojo tako imeli fantje radi...sej razumete...to je pršlo nagonsko, nism neki preračunavala 

-
BlackLady - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 7. 2004
- Kraj: Ljubljana
jaz se vedno naredim nezainteresirano.. podzavestno.. lahko si mislite, koliko je takih, ki bi to razumeli kot ravno nasprotno..
velikokrat je pa tudi tako, da jaz govorim namige, da mi je tudi on všeč, ampak on tega ne razume.. pa si mislim.. ok, tako ali tako ne bi šlo, če tega ne razume, ker se meni zdijo kar najbolj direktni..
tisti, ki pa to ugotovi pa postane strasno zanimiv in vreden truda..
ja, se strinjam, skrivnostna, ne pa nedostopna, to bi tudi jaz obupala, če bi se tip tako obnašal.. vzvišen bi se mi zdel.. takih pa ne maram..
velikokrat je pa tudi tako, da jaz govorim namige, da mi je tudi on všeč, ampak on tega ne razume.. pa si mislim.. ok, tako ali tako ne bi šlo, če tega ne razume, ker se meni zdijo kar najbolj direktni..

ja, se strinjam, skrivnostna, ne pa nedostopna, to bi tudi jaz obupala, če bi se tip tako obnašal.. vzvišen bi se mi zdel.. takih pa ne maram..
-
ameba - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
Jaz sem že po naravi precej nedostopna in marsikdo je to nedostopnost že zamenjal za vzvišenost, kar ni lih fajn. Je pač tako, da nisem tip punce, ki bi že kar takoj ko spoznam novo osebo(ni važno al je fant al punca), na veliko govorila, se smejala...etc.
Problem je tudi če vem da sem fantu všeč, on pa meni ni, ker takrat se počutim totalno "slabo" in se še bolj zaprem, ker se bojim, da bi drugače dajala kakšna "lažna upanja" in bi bilo fantu zaradi tega bad.
Če mi je pa všeč je pa vse ok, po določenem času tudi jst postanem bolj komunikativna.
Niti slučajno pa ne maram vsiljivih fantov, takih, ki že takoj hočejo vedet vse o meni, mojem življenju...No go.
Problem je tudi če vem da sem fantu všeč, on pa meni ni, ker takrat se počutim totalno "slabo" in se še bolj zaprem, ker se bojim, da bi drugače dajala kakšna "lažna upanja" in bi bilo fantu zaradi tega bad.
Če mi je pa všeč je pa vse ok, po določenem času tudi jst postanem bolj komunikativna.
Niti slučajno pa ne maram vsiljivih fantov, takih, ki že takoj hočejo vedet vse o meni, mojem življenju...No go.

-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
[karamelca] napisal/-a:"Težava ni v splošni dostopnosti. Tisto, kar pri moškem vžge, je selektivna dostopnost ženske. Ženska mora biti zanj (razmeroma) lahko dostopna, težko dostopna ali nedostopna pa za vse druge moške."
No, kaj kej pravite na to?
če je ženska za enega tipa dostopna, si ponavadi on misli, da je taka do vseh.
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
js sm taka kot sem, nikol se nisem delala nedostopne. tud mislm, da se izdajaš za nekaj kar nisi, tipu kasneje neboš všeč. mam pa eno kolegico, staro 23 let, res lepa punca, športnica, športna postava z velikimi joški... velja za najhujšo punco v okolici. in ko je malo pijana pokaže joške za šalo, ampak neboste verjele... je še nedolžna in se vsi borijo kdo bo njen prvi.
- 18-ko
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Morda je ravno zaradi takih izpadov še vedno devica.Nu$k@ napisal/-a:mam pa eno kolegico, staro 23 let, res lepa punca, športnica, športna postava z velikimi joški... velja za najhujšo punco v okolici. in ko je malo pijana pokaže joške za šalo, ampak neboste verjele... je še nedolžna in se vsi borijo kdo bo njen prvi.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
^^hehe sam res
Jaz sem tudi taka...do unih, ki me zanimajo, ne samo, da sem dostopna, celo zelo se potrudim, da se kaj zgodi...do unih, ki me ne zanimajo, sem v ibr nedostopna.
Izkušnje? Najbolj zagreti so potem tisti, ki mene ne zanimajo... in sklep? Moške privlači nedostopnost...hehe

Jaz sem tudi taka...do unih, ki me zanimajo, ne samo, da sem dostopna, celo zelo se potrudim, da se kaj zgodi...do unih, ki me ne zanimajo, sem v ibr nedostopna.
Izkušnje? Najbolj zagreti so potem tisti, ki mene ne zanimajo... in sklep? Moške privlači nedostopnost...hehe

- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
če si se prvič mal preveč zagrela zanj in sprašuješ kako se potem obnašat naslednji kot ga vidiš, bi rekla da definitivno ne tako vroče, kot si se obnašala prvič. Bodi malce bolj hladna, ne pokaži nekega ful interesa za tisto kar govori, ne pokaži mu da te zanima vse kar je povezano z njim, kar govori...tako sem bila jaz..ponavadi če sva se videla drugič, sem želela samo pozdravit, kako si in sem že šla dalje, zraven pa še dodala da se mi nekam kao ful mudi, da nimam veliko časa, pa da se itak kej vidma,,to sm naredila nalašč, da ne dobi občutka da je on epicenter mojega dogajanja..ko sem ga videla slednjič sem si vzla zanjga enmalček več časa amak ne prevč
Always look on the bright side of your life.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov