Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Melani - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 9. 2007
tudi js tako mislim.
js sm se namreč vedno delala nedostopno in zdj vidim da je bil glih to problem, da nikoli ni blo kaj več. zdajšnji fant pa mi je reku, da on si želi, da sm mu naklonjena, ker želi eno ki bi mu blo mar zanj..
tole z nedostopnostjo je mal otročje in po moje spada med srednješolce
js sm se namreč vedno delala nedostopno in zdj vidim da je bil glih to problem, da nikoli ni blo kaj več. zdajšnji fant pa mi je reku, da on si želi, da sm mu naklonjena, ker želi eno ki bi mu blo mar zanj..
tole z nedostopnostjo je mal otročje in po moje spada med srednješolce
-
Precious Blondy - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
Mja no... tole je (bi rekla) že skoraj višja matematika. Odvisno kako si kdo to razlaga oz. razume to. Kar hočem povedat, je to, da je treba čim manj komplicirat. Ko pa si v zvezi s fantom in je resno, valda ženska ne bo dostopna drugim moškim (naj ne bi bila, razen kolega sem pa tja, če me razumete).
-
becky1 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2007
- Kraj: mb
Težava ni v splošni dostopnosti. Tisto, kar pri moškem vžge, je selektivna dostopnost ženske. Ženska mora biti zanj (razmeroma) lahko dostopna, težko dostopna ali nedostopna pa za vse druge moške."
s tem se popolnoma strinjam kar je napisala karamelca...
s tem se popolnoma strinjam kar je napisala karamelca...
Ne joči, ko sonce zaide ob koncu dneva, ker zaradi solz ne boš mogel uživati v lepoti zvezd.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Hudooo.. V kateri knjigi si to prebrala? Čista resnica!
Jaz bom tako rekla, mene niti malo ne privlačijo moški, ki se delajo nedostopne. Naveličam se čakanja! Raje izberem nekoga, ki mi pokaže, da je zainteresiran - gre veliko manj živcev
Jaz bom tako rekla, mene niti malo ne privlačijo moški, ki se delajo nedostopne. Naveličam se čakanja! Raje izberem nekoga, ki mi pokaže, da je zainteresiran - gre veliko manj živcev
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
Sama sploh ne razmišljam o svoji (ne)dostopnosti oz. se s tem načrtno ne ukvarjam, sem pa že od precejšnjega števila moških osebkov slišala, da sem hladna / nedostopna / skrivnostna ...
Mogoče imam to po mami, ki so ji v mojih letih govorili, da je hladna kot hladilnik ( )...
Ampak je rekla, da sem jaz potem zamrzovalnik :rofl: ...
Mogoče imam to po mami, ki so ji v mojih letih govorili, da je hladna kot hladilnik ( )...
Ampak je rekla, da sem jaz potem zamrzovalnik :rofl: ...
-
*kristinca* - Sramežljivka
- Na forumu od: 1. 4. 2007
Pomoje ti ni treba bit nedostopna, da si zanimiva. Taprav recept za to je skrivnostnost, kokr jih je že velik rekl.. Ni treba takoj vsega izblebetat o sebi, ampak se pač mal skrivnostno nasmehneš, lepo pogledaš in eto
Mal morš bit tud sramežljiva, ker se eni tipi preveč samozavestnih pa direktnih žensk kr ustrašjo
Mal morš bit tud sramežljiva, ker se eni tipi preveč samozavestnih pa direktnih žensk kr ustrašjo
Tell me why I can't be there where you are;
there's something missing in my heart.
there's something missing in my heart.
-
*neya* - Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 12. 2006
Osebno mislim, da punca ne sme pokazat takoj tipu, da ji j took všeč, ker je vsakmu na nek način všeč, da jo mora osvojit in se malo potrudit za njeno naklonjenost in pozornost....to pa seveda ne pomeni, da je treba biti nedostopna, le to, da si trdno na tleh, se mu odpreš in si taka kot si, le da mu ne daš vedeš da boš umrla, če te ne povab na drug zmenek...
tud men so skoz tipi govoril, da sem preveč hladna pa da jih ne spustim blizu, ker sem se skoz bala da bom potem razočarana....zdej k se mi je pa pri enem zgodil, da sem se preveč navezala, pa sva bla dost skupi je pa tud to za njega preveč........treba je najdit neko sredino, da ga maš rada in se potrudiš za vezo ter mu daš to vedet, po drugi strani pa ohraniš tiste stvari u življenju, ki te osrečujejo poleg njega, tako da ti on ne postane center sveta......(kar zna biti zelo boleče, če to potem zgubiš.)
tud men so skoz tipi govoril, da sem preveč hladna pa da jih ne spustim blizu, ker sem se skoz bala da bom potem razočarana....zdej k se mi je pa pri enem zgodil, da sem se preveč navezala, pa sva bla dost skupi je pa tud to za njega preveč........treba je najdit neko sredino, da ga maš rada in se potrudiš za vezo ter mu daš to vedet, po drugi strani pa ohraniš tiste stvari u življenju, ki te osrečujejo poleg njega, tako da ti on ne postane center sveta......(kar zna biti zelo boleče, če to potem zgubiš.)
-
nokia_b - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 5. 2007
js tut vstrajam pri : bodi to, kar si.... če tipu to ne paše, pa naj gre iskat srečo drugam... ne splača se sekirat za nekoga, ki samo zato, ker ne deluješ skrivnostna in nedostopna, ker to pač nisi ti, izgubi interes... pač nista za skupi..
mam izkušenj s tem igranjem nedostopnosti in hladnosti : pali... ampak na kratek rok... ker ne morš bit nekaj, kar nisi, dalj časa.. in potem je razočaranje še toliko večje..
ali te sprejme tako kot si... ali pač ni zate.. ne mormo vsem ustrezat... kam bi pa prišli...
mam izkušenj s tem igranjem nedostopnosti in hladnosti : pali... ampak na kratek rok... ker ne morš bit nekaj, kar nisi, dalj časa.. in potem je razočaranje še toliko večje..
ali te sprejme tako kot si... ali pač ni zate.. ne mormo vsem ustrezat... kam bi pa prišli...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
^^ Že, ampak nekateri ne vedo kje je ta meja.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Odgovor na vprasanje je NE.
Vecina zenske "zanimivosti" pride cist od tega kako zgledas, kar to a si nedostopna ne spremeni. Do problemov pride predvsem kadar se zenska mece tipu pod noge.
Moras znat brati interes. Ce je tip bl tko ueasy zainteresiran, potem je to, da ga vabis na 5 razlicnih stvari slaba ideja. Ce je tip ful zainteresiran, potem lahko veselo skaces okol njega brez da bi skodovala svojim sansam. V splosnem je dost vseen, ker je vecinoma od izgleda odvisno. Problem je samo ce se pretirava, in se obesa po tipu, ki ni ravno ful napaljen al pa da zenska ne kaze zanimanja(oziroma ga kaze na nacine, ki jih zaznata samo ona in bog).
Vecina zenske "zanimivosti" pride cist od tega kako zgledas, kar to a si nedostopna ne spremeni. Do problemov pride predvsem kadar se zenska mece tipu pod noge.
Moras znat brati interes. Ce je tip bl tko ueasy zainteresiran, potem je to, da ga vabis na 5 razlicnih stvari slaba ideja. Ce je tip ful zainteresiran, potem lahko veselo skaces okol njega brez da bi skodovala svojim sansam. V splosnem je dost vseen, ker je vecinoma od izgleda odvisno. Problem je samo ce se pretirava, in se obesa po tipu, ki ni ravno ful napaljen al pa da zenska ne kaze zanimanja(oziroma ga kaze na nacine, ki jih zaznata samo ona in bog).
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov