Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

barbika_444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a barbika_444 » 18. Dec. 2008 12:22

Se stjam. Igrati nedostopnost e mi zdi nemno. Meni če jebi fant ušeč, sem mu to tud pokazala. Gre mi pa na živce, da so se moški navadil na te nedostopne igrice, in pol si lohk na čelo napišeš da te ne zanima, pa še kr zmer ustraja, ker misli, da se greš nedostopno......Dons reš rabiš kalašnjika da odženeš nadležneže stran....preprost NE ni več dost jasen....
Uporabniški avatar
pikica_345
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 18. 12. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a pikica_345 » 18. Dec. 2008 12:34

ja je res...sem bila že 100x speljana na led... nedostopnost je moja igra, ki jo igram... po izkušnjah se tip na hitr ohlad, če takoj vid, da ti je všeč...če je pa punca nedostopna in skrivnost mu je pa to izziv... je tudi primerjava, da sem kot mont everest... ampak, ko me osvoji, je že moj... in mu nisem več samo kot izziv, za avanturo se ne trudi tako dolgo... tako lahko dobiš tudi dobrega prijatelja... nisem bila in tudi nočem bit avantura za eno noč... :razz: :razz: :razz:
grešiti je človeško, a občutek je božanski
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 10. 2007
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a obliterator » 18. Dec. 2008 14:01

Bi rekel da je popolnoma odvisno od človeka do človeka. Komu se zdi to popolnoma neumno, drugemu je pomemben lov, kakšen drugi pa je mogoče v mladosti preveč bral kakšnega Don Juana ali nekaj podobnega pa ma zaradi tega v glavi taka dolga zapeljevanja in skrivnosti bla bla bla.... :)
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Dec. 2008 14:55

Tiste, ki se delajo za tipe nedosegljive, v bistvu s tem vedenjem pritegnejo samo tisti del moške populacije, ki iščejo nekaj neresnega (mogoče še to ne) in jim gre samo za to, da si pridobijo njihovo pozornost. S tem jim postanejo dostopne in hkrati nezanimive in gredo na lov za drugo "ledeno kraljico". :roll: Poznam kar nekaj takih primerkov, ki nočejo niti avanture ampak samo občutek, da so zaželjeni samci. Povzetek tega je, da so neumne tako ženske kot moški, ki se lovijo v tem začaranem krogu. Sama sem ponavadi že po nekaj pogovorih ugotovila, kateri fant igra na to karto in do zdaj se še nisem zmotila. Na začetku je sicer vsak malce nedostopen oz. vsaj večina in pri spoznavanju nekoga je to dobrodošlo. Treba pa je znati kdaj je zaželjeno nedostopnost "izklopiti" in se neki osebi približati, ne od nje oddaljiti z nedostopnostjo. No, ampak to pride na vrsto takrat, ko je odnos že na višji stopnji zaupanja in se osebi že bolje poznata. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Dec. 2008 15:14

Meni se zdi smešno, da se po eni strani tako zelo poudarja iskrenost kot temelj uspešne zveze, po drugi strani pa eni zagovarjate igranje igric in pretvarjanje pred osebo, da boste potem lahko z njo gradili iskren, odprt in pošten odnos. Pa veliko sreče s tem :P
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Dec. 2008 15:36

Zagovarjanje kakšnih igric?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Dec. 2008 17:51

Igrice v smislu tega, da pustiš tipa, da se trudi okrog tebe, medtem ko ti špilaš ledeno princeso, čeprav je tudi on tebi všeč.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 18. Dec. 2008 18:42

Jah, tako pač je, da bi se vsi radi delali nekaj nedostopne, ker si mislijo, da bo s tem ostal nek čar. Se pa potem ponavadi določeni tipi naveličajo skakat okrog takšnih punc. Je pa nedostopnost na začetku tista, ki pokaže, koliko se nekdo želi potruditi zate. Če daš takoj vse karte na mizo, se z druge strani ponavadi ohladi oz. se lahko razume takšno odprto obnašanje na začetku kot da je punca lahka. Ta začetna nedostopnost pa je nekaj drugega kot igranje nedosegljive v stilu hard to get...
Steve
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 9. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Steve » 18. Dec. 2008 19:00

te nedostopne igrice so bedne. Malo nedostopnosti ne škoduje, a kaj več kot to pa je odbijajoče vsaj meni.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Dec. 2008 19:13

Tamala_mrha napisal/-a: Je pa nedostopnost na začetku tista, ki pokaže, koliko se nekdo želi potruditi zate.

In seveda je na tipu, da se trudi za žensko, se ji dokazuje, ji nosi rože in piše pesmi. Ker za ženske se trudi, za fante pa ne. Njih je tako ali tako malo morje, zato sploh ni škode, če nekoga s svojim ignorantskim obnašanjem odženeš, bo že nov prišel.
Ženska je pa vsaka zase unikum, zato jo bo valjda tip prenašal in se uklanjal njenim muham, ker se je vredno potrudit zanjo.. Tako nekako?
kikiriki
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a kikiriki » 18. Dec. 2008 21:54

jullia_ pametno in zrelo razmišlja, za nekatere pa bi rekel, da morajo še odrasti.
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Dec. 2008 12:52

jullia_ napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a: Je pa nedostopnost na začetku tista, ki pokaže, koliko se nekdo želi potruditi zate.

In seveda je na tipu, da se trudi za žensko, se ji dokazuje, ji nosi rože in piše pesmi. Ker za ženske se trudi, za fante pa ne. Njih je tako ali tako malo morje, zato sploh ni škode, če nekoga s svojim ignorantskim obnašanjem odženeš, bo že nov prišel.
Ženska je pa vsaka zase unikum, zato jo bo valjda tip prenašal in se uklanjal njenim muham, ker se je vredno potrudit zanjo.. Tako nekako?

Kakšno posploševanje. Če večina žensk misli, da se je treba samo za nežnejši spol potrudit, za moške pa ne, še ne pomeni, da smo vse iste. Ne vem kakšna si ti in me niti ne zanima, ampak jaz pač ne mislim nekomu na začetku, ko ga še ne poznam dobro, skočiti v objem in se mu odpreti kot knjiga. Včasih so slabe izkušnje in zdrav razum tisti, ki ti pravijo, da hiti počasi in se ne odpri nekomu takoj. Sem pač nezaupljiva ko se gre za spoznavanje nasprotnega spola, ker se nočem opeči znova in znova. In kdo govori o rožah, pesmih in podobnem? To si vzela iz filma, kjer so več ali manj moški, ki še premorejo nekaj stare dunajske šole? Nihče ne govori o osladnosti in ritolizništvu oz. za punco je treba narediti vse, če jo hočeš dobiti. In kot sem že napisala: razlika je med igranjem nedosegljive ledene gore in začetno nedostopnostjo. Get it? Pa še nekaj: a zdaj je že slabo, če nekdo meni, da je zanj dobro samo najboljše? Zakaj pa bi se punca morala zadovoljiti z nekom, ki vztraja samo kratek čas, potem pa ga navdušenje mine in ni več duha in sluha o začetni zagretosti? Tole mi pa še najbolj dvigne "pokrovko". Če povzamem na kratko, za tiste, ki med vrsticami ne znate brati: če se nekdo ne potrudi zate že na samem začetku, se tudi kasneje ne bo. In ne, tak ni vreden minute mojega časa. In če sem zaradi tega nezrela, tudi prav. Mislim pa, da je ravno obratno, da je nezrel/a tista/i, ki se bo odločil za nekoga pod pritiskom časa in vizije, da mora z nekom biti skupaj, četudi to ni to. :wink:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 19. Dec. 2008 13:06

Aha, in kje se ti za fanta trudiš, če si pa nedostopna?
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 19. Dec. 2008 13:14

Obojestransko zaupanje pride na vrsto, ko je stvar že resna in ne obstane na mrtvi točki. In ne, jaz se na začetku ne mislim truditi zanj. Kako bi to naj izgledalo? Prideš po njega domov in ga pelješ ven (ne rečem, če nima prevoza, ko sta že skupaj)? Ne vem no, malo mi razloži kako se ti tega poslužuješ. :gruebel: Če se ti ravnaš po bolj new age vzorcu - it`s okay to me. Ampak pridige pa ne rabim. :wink:
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 12. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a red_rose » 19. Dec. 2008 13:18

Tamala_mrha napisal/-a:Če večina žensk misli, da se je treba samo za nežnejši spol potrudit, za moške pa ne, še ne pomeni, da smo vse iste.
ja v nadaljevanju poves da si ista...

Tamala_mrha napisal/-a:Zakaj pa bi se punca morala zadovoljiti z nekom, ki vztraja samo kratek čas, potem pa ga navdušenje mine in ni več duha in sluha o začetni zagretosti?
zakaj bi se fant moral zadovoljit s punco ki ne kaze nobenega interesa ali truda?

Tamala_mrha napisal/-a:Če povzamem na kratko, za tiste, ki med vrsticami ne znate brati: če se nekdo ne potrudi zate že na samem začetku, se tudi kasneje ne bo. In ne, tak ni vreden minute mojega časa.
Torej ti nisi vredna nobenga fanta, ker se morjo samo oni zate trudit in ti nekaj dokazat, ti pa nic (tako si sama povedala)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov