Mora biti punca res nedostopna, da je zanimiva?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
odgovor na vprašanje je DA.
ampak po določenem času mora nehati!!!
ampak po določenem času mora nehati!!!
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Ni potrebe ... Ne vem komu se da ubadat z usemi temi "pravili" kakšen bit in kako postopat, da bi biu nekomu ušeč ... Men ne.
Če tipu bejba ne potegne (in seveda obratno), se loh špila do konca hard to get al pa mu usakič znova u naročje skače, pa bo oplela tko al pa drgač. Najbrš res tako (in drugačno) obnašanje pripomore k temu, da nekdo postane bolj/manj zainteresiran, ampak če že u osnovi ne grejo zadeve u tapravo smer, se mi zdi, da tut tovrstne igrce ne užgejo.
Če tipu bejba ne potegne (in seveda obratno), se loh špila do konca hard to get al pa mu usakič znova u naročje skače, pa bo oplela tko al pa drgač. Najbrš res tako (in drugačno) obnašanje pripomore k temu, da nekdo postane bolj/manj zainteresiran, ampak če že u osnovi ne grejo zadeve u tapravo smer, se mi zdi, da tut tovrstne igrce ne užgejo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Aloha, se strinjam! Nima se smisla iti nekih igric v smislu I`m high, ker če tipu že v osnovi nisi simpatična, tudi zaradi slovesa "hard to get me" ne bo pokazal interesa zate. Če si tipu všeč takšna kot si, je kul. Potem že pogled pove več kot ne vem koliko besed in govori sam zase, pa "ognjemet" iskric, skratka... kemija.
Zadnjič spremenil Tamala_mrha, dne 27. Okt. 2007 11:19, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
se pardoniram, v drugem smislu sem hotla povedat ja
-
Lady_Violet - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 10. 2007
Tako, kot ste že prej napisali, pomoje mora biti res do neke meje skrivnostna..predvidevam..
Jst sm ponavadi bolj sproščena pa komunikativna, vendar ne preveč (da ne govorim kr neki za brezveze.. )
Jst sm ponavadi bolj sproščena pa komunikativna, vendar ne preveč (da ne govorim kr neki za brezveze.. )
- sabinca:)
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 9. 2007
Tamala_mrha napisal/-a:^^ Že, ampak nekateri ne vedo kje je ta meja.
Ja,jst sm bla izmed takih...nism vedla kje je meja in sm zgubila lepo šanso, d mam resnga tipa Pač, obnašala sm se PREVEČ nedostopno, on je biu že nor na mene, jst sm pa še kr vztrajala pr nedostopnosti in
pol mu je blo enkrat dost...zdaj pa skušam to popravit...in ga dobit nazaj Upam, da mi bo uspelo..no vsaj naučila sem se nekaj iz svoje napake...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
ja sej iz napak se učimo!jaz pa sem ble preveč dostopna do tipa, in sem bla nato razočarana! zaj pa sem se odločla, da bom malo flegma ratala do tipov!:)
kar pa se nedostopnosti tiče...če je kemije, ni potrebna nedostopnost ampak tak gre vse samo od sebe naprej!no malo distance je treba vzpostavit na začetku, da nisi pol razočaran če ni nič iz tega!
kar pa se nedostopnosti tiče...če je kemije, ni potrebna nedostopnost ampak tak gre vse samo od sebe naprej!no malo distance je treba vzpostavit na začetku, da nisi pol razočaran če ni nič iz tega!
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Men se fajn zdi da je ženska na začetku nedostopna,ampak ne sme biti pa preveč osorna do fanta,kateri jo osvaja.
Če mu je punca všeč se bo že potrudil zanjo!!!
Če mu je punca všeč se bo že potrudil zanjo!!!
-
ryu10kyu - Cosmofrik
- Na forumu od: 14. 6. 2005
- Kraj: Sonce
Pa jaz nisem ravno zagovornik raznih igric...žal jih ljudje igrajo...sem po naravi izredno direkten in sem se naučil pri teh stvareh dosti stvari zadržati zase
Drugačepa imajo ljudje radi že iz psihičnega vidika prepovedan sadež ali pa osebo ki je ne morejo dobiti. Tako pač je in tako je bilo...
Včasih sem imel kar probleme ker mi je pgromno deklet reklo da sem izredno nedosegljiv, da dajem vtis nedostopnosti. In to jih je ravno pritegnilo pri meni...morda so dobile tak vtis ker živim bolj svoje življenje in ne dajem toliko pozornosti ženskam...furam svoj life in to je to.
Jah...sigurno je pa tako da me itak bolj pritegnejo dekleta za katero se je potrebno malo potruditi kot da mi v roke pade...malo je fino da me matra...
Drugačepa imajo ljudje radi že iz psihičnega vidika prepovedan sadež ali pa osebo ki je ne morejo dobiti. Tako pač je in tako je bilo...
Včasih sem imel kar probleme ker mi je pgromno deklet reklo da sem izredno nedosegljiv, da dajem vtis nedostopnosti. In to jih je ravno pritegnilo pri meni...morda so dobile tak vtis ker živim bolj svoje življenje in ne dajem toliko pozornosti ženskam...furam svoj life in to je to.
Jah...sigurno je pa tako da me itak bolj pritegnejo dekleta za katero se je potrebno malo potruditi kot da mi v roke pade...malo je fino da me matra...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Prvi neprebran prispevek • 107 prispevkov
• Stran 3 od 8
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov