Mojemu fantu se nikamor ne ljubi

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 7197
Na forumu od: 10. 8. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Led Zeppelin » 20. Sep. 2012 14:51

^^ saj se noben ne.

Tisti ki ima(m)jo živali, itak nikoli ne razumejo tega...ker je večina itak kupila žival da bi bili skupaj aktivni, ali imeli izgovor za sprehod.

Če mahagoniju ne pašejo sprehodi ali kaj takega, on ni vzvišen ampak pač to ni stil, enemu je to nepotrebno zabijanje lasa pri katerem se premikaš od toče A - B zelo počasi in debatiraš čudne debate.

Po večini ženske niste nikoli zadovoljne, če raje počne druge zadeve kot se sprehaja z vami je lenuh, če je pa bolj aktiven od vas je pa: nikoli ga ni doma, egoističen ker ni z mano, kako bom v prihodnosti ž njim ker meni ne sede tak življenski stil.
Kot da bi vedno mislile, da boste dobile človeka z isto energijo, in potem vidim kakšnega mojega ubogega znanca, ki raje sedi doma igra xbox in gre zvečer na pijačo s kolegi, ko ga ona vleče tečt ali pa na izlet.

Nasprotja my ass da grejo skupaj, kdor bo bolj aktiven bo imel občutek da ga drug zavira in ne bo nikoli razumel zakaj ima drug takšno potrebo po počitku ali ne imeti želje iti kamorkoli. Medtem ko bo tisti bolj zapečkarski hotel da je drugi čimveč z njim, ne bo razumel da on recimo rabi 2-3 ure aktivnosti na dan ali da gre na aktivne počitnice.

In ko gledam kakšne zveze, gresta narazen ker je on len in se mu nikamor ne da...ona si misli "huh, najdimo si aktivnega tipa", si ga najde ker misli da je ona ful aktivna, in na koncu si najde kakšnega športnika, s katerim ne more niti tempa loviti, in potem je spet vsa nesrečna.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2523
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 20. Sep. 2012 15:19

Precej ironicno, sirova, da mi pravis vzvisen in potem v isti sapi postavis svoje lastne lajke za zlati standard, celo za bit clovecnosti (ki je bojda nimam), mene pa degradiras, ces da ne dosegam tega zaradi lastnih pomanjkljivosti ("strah").

Je pa res, da so taksne stvari vsec vecini. A dejansko mislis, da se ne zavedam, da me moja osebnost pelje vzkriz prakticno celotni zenski populaciji? A mislis, da mi je to zur, da sem vesel tega? Mislis, da si ne zelim, da bi mi bila rekreacija v veselje? Mislis, da ne bi rad bil se sposoben na kofetu pogovarjat tri ure o "nicemer" na zanimiv nacin? Imam malo ljudi s katerimi se lahko pogovarjam/delam to kar me zanima.

In pol ti neki o tem, da se bojim, kot da je to izbira, ki bi jo lahko jutri spremeni. Nope, preprosto ne morem bit drugacen (ok lahko sem, samo bi trajal par let cajta vsaj). Ti pa zgleda mislis, da namenoma sabotiram usklajenost z ostalimi ljudmi (zato da sem drugacen al zakaj?).

purple_rain napisal/-a:Men je bla ena bolj zoprnih zadev pri enem bivšem, ko mi je na sprehodih (vedno njegova pobuda; jz jih ne maram, ne vidim smisla) razlagal o stvareh z njegovega področja/njegovih zanimanj, ki jih jz res nisem razumela (niti me iskreno niso brigale preveč)

No sej zato pa ne razlagam.

Led Zeppelin napisal/-a:Vsak dan greva nekam skupaj
Tole bi blo meni precej prevec.

sirova štručka napisal/-a:In da se najde nekdo, ki reče, da to sovraži. Pa tak človek je popolnoma površinski in dokler bo tak, se sigurno ne bo počutil izpopolnjenega.
Povrsinski? To je pa precej neutemeljeno.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 20. Sep. 2012 16:57

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:05, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5285
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 20. Sep. 2012 18:25

Jaz sem tudi že obtičala v družbi, ki se je pogovarjala "o ničemer". Kaj se je prejšnji večer zgodilo v Kmetiji, pa a ste gledali Na zdravje, pa Simona Weiss je rodila,... tudi če bi se hotela spustit v tako debato (pa se nočem, raje si kroglo v koleno pošljem), se ne bi mogla, ker nimam nič za povedat o tem. Itak nimam televizije, kako naj potem komentiram tv spored? In potem mi je v takšnem okolju pač dolgčas in komaj čakam, da bom šla lahko domov.

Pa sprehodov tudi ne maram. Mislim, grem rada kam na izlet in kaj novega vidim, da se bom pa dan za dnem tu po svojem okolišu sprehajala kot en zdolgočasen upokojenec, mi pa na misel ne pride. Zakaj bi? A se to šteje za nekaj ful aktivnega in je prosti čas bolje izkoriščen, kot če se lepo usedeš na vrt in tam pogovarjaš?

Meni gre res že na živce ta obsedenost s tem, da je treba ves čas nekaj počet in nekam hodit. Kao, če doma sedim na kavču in jem sladoled, je to luzersko, če grem pa nekaj sto metrov do prvega šiptarja po kepico, je pa to aktivno in fajn.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 20. Sep. 2012 18:29

Jaz sicer nisem zapečkar , neki aktivnež pa tudi ne.
Mi je pa super fajn, da lahko vzamem oba psa in grem na sprehod ob jezeru in v mestu. Ker že če grem samo v mesto mi to veliko pomeni in se počutim veliko boljše, kot bi bila cel dan v hiši. Je pa res, da mi je za druge vseeno in sem za to, da vsak dela kakor mu paše.
Nič ni narobe s tem, da si v hiši za računalnikom cele dneve, niti to, da ne preživiš niti enega vikenda, ne da bi šel planinarit.
The world is as you are.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 2523
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 21. Sep. 2012 9:13

sirova štručka napisal/-a:Pa dobr, sej nima veze sprehod, ampak kolkrat pa greš na sprehod, da jih sovražiš? To je tko kot bi ena sovražla kuhanje. Če bi bila primorana vsak dan parkrat dnevno kuhat, bi razumela, da bi ji poči in pove, da kuhanje sovraži, medtem ko bi mi prav tko blo nedojemljivo, da bi kuhanje sovražla ena, ki ne bi praktično nikdar ali zelo po redko kuhala.
Men to pove, da se ta oseba noče nič prilagodit, ni pripravljena nekaj spoznat, pogledat z drugačnega vidika, ugotovit, da ni tako slabo, mogoče celo vzljubit.
Ne gre za to, da bi se spremenil, ampak, da bi nehal sovražit, bog ve kolk je še teh sprehodov in poskušal spoznat, da marsikaj od tega pa le ni tako zanič.

Logic... your post has none.
Normalen tok dogodkov je da clovek proba eno stvar parkrat potem pa pac ve mu sede al ne. Kako ti je to nedojemljivo ne vem ali ti pac delas stvari (ki niso obvezne), ki jih ne maras in upas da jih bos vzljubila?
"Ce bi bila primorana vsak dan meso jest, bi razumela, da ji poci in pove, da meso sovrazi, medtem ko bi mi prav tko blo nedojemljivo, da bi meso sovrazila ena, ki prakticno nikdar ali zelo poredko je meso"
Zgleda so (nekateri) vegetarijanci tebi cudni. Jst sm bil dovoljkrat na sprehodih, da vem da so mi komplet brezveze.

Pa za nekatere stvari ne rabim nic probat, da mi je jasno, da mi niso vsec.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1633
Na forumu od: 29. 7. 2009
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objavaNapisal/-a s0nckic4 » 21. Sep. 2012 9:35

opažam, da imam sposobnost se pogovarjat z ogromno različnimi profili ljudi, tudi različno izobraženimi. tako da ne trpim v družbi, ki se pogovarja o ničemer, čeprav mi pa tudi ni višek pogovora. čeprav tudi nisem tako pasivna, da bi samo odgovarjala, ampak poskušam pogovor speljati tako, da je tudi meni zanimiv in da zvem kaj novega. in tudi od nekoga, ki mu je lady sveta revija se da kaj novega zvedet.
sprehod mi je pa tud všeč. mojega probam zvlečt čim večkrat pred spanjem na en kratek giro. se mi zdi kvalitetno preživet skupen čas, da lahko malo podebatiraš, se polupčkaš, zganjaš romantiko... sej lahko vse to tudi na kavču, ampak se takrat vse prehitro znajde kaka distrakcija od telefona, do tv do računalnika. pa paše mi mal okolje menjat.
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 3646
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 21. Sep. 2012 9:49

Led Zeppelin napisal/-a: Po večini ženske niste nikoli zadovoljne, če raje počne druge zadeve kot se sprehaja z vami je lenuh, če je pa bolj aktiven od vas je pa: nikoli ga ni doma, egoističen ker ni z mano, kako bom v prihodnosti ž njim ker meni ne sede tak življenski stil.


ja dajmo bit spet vse ženske krive.
en tam govori, kako baba itak ne razume kaj ji hoče povedat (aka. mahagonij), tule je nekdo pameten kako ma folk žval rato, ker je drugač do amena len, sirova pizdi za prazen nič, emanuela itak z možem potegne, vse kup je pa ena preprosta formula - kakor komu paše. jaz ma lih jutri popizdim, da tipu xbox predstavlja vrhunec zabave in da bi ga bilo treba lepo prosit, če obleče švic majco in vzame lopar. hvala lepa. zdaj pa se priditepizdit kak šport addict smo, da smo čudni. :roll: čuden je samo tisti, ki ne počne reči, ki ga veselijo. sam ali v zvezi. pa naj bo to branje ali ležanje ob čipsu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Sep. 2012 11:45

^^ Se strinjam, nima se smisla silit v stvari ali na silo vztrajat z nekom, ki ima povsem drugačne prefernce. Pač vsak ima svoj okus in tempo, ni nekega univerzalnega pravilnika :D Edino to - Mahagonij ni rekel, da baba nečesa ne razume, temveč da je ne zanima, ni bilo nič slabšalno mišljeno pomoje :wink: Da ne razume, je napisala purple rain, ki je itak sama baba (čeprav, btw, meni bi bilo pa to totalno super in zanimivo, če bi mi razlagal take stvari, tudi tisto o jezu.. a ni fino na sprehodu kaj novega zanimivega izvedet:)).
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Prispevkov: 7041
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Sep. 2012 11:54

Am...Claire, ni se moje življenje začelo z zvezo. Sem bila že prej sama takšna, da pač rada skačem okrog in da sem rada v družbi in grem vsak dan nekam, samo da nisem v hiši (ne štejem lenih dni).
In ne vem, kaj je narobe s tem, da mi dol visi za druge, mi je pa jasno, da na dolgi rok skoraj ni šanse, da zdržita npr zapečkar in nekdo, ki samo okrog luta.
The world is as you are.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Prispevkov: 5990
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Sep. 2012 12:19

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 9:05, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 2076
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 21. Sep. 2012 13:14

^^ Nobenemu se ni treba spreminjat, sploh pa ne, da bi bil enak kot ostale ovčice okoli :) No, drugo je, če to osebo to moti in se želi spremenit in se prilagodit družbi okoli sebe, to pa čist podpiram, če si zada to za cilj... Drugače je pa še kup drugih stvari za počet. Saj je tudi npr. opera cenjena zvrst glasbe / umetnosti in je recimo totalno super za sproščanje, lep ambient, sediš s partnerjem nališpan in poslušaš itd., ampak vsem pa ni všeč, nekateri pač to sovražijo in jim ne prinaša ugodja. S čimer ni nič narobe.. pač tega ne prakticiraš oz. se, če je možno, ne zapleteš z navdušeno obiskovalko opere / operno pevko. :D Ne pomeni pa to, da si zato slab človek ali psihično travmiran še iz otroštva. Še manj, da si vzvišen, če ne deliš preferenc glede zabave in sproščanja z večino drugih (me spominja recimo na banalen primer, ko kakšna ženska ne mara slaščic in na kakšnem praznovanju odkloni torto, pa jo takoj vsi postrani gledajo in začnejo, da kaj se dela fino ali pa da je zihr na shujševalni kuri :P.. večini ljudi je prijeten sladek okus, nekaterim pa pač ni).

Če smo že pri sprehodih, jaz jih obožujem (tako sama, kot s kolegico ali partnerjem), ampak se mi ne zdi čisto nič čudnega, če jih nekdo ne mara, še manj, da bi bilo zato z njim kaj narobe :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Prispevkov: 1325
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 30. Sep. 2012 15:14

Jaztudi ne maram sprehodov. Da jih ravno sovrazim ne motem napisat, ampak mi je pa to ena najbolj dolgocasnih aktivnosti in se jih, ce se le da, izogibam. Mislim da letos nisem sla niti na en sprehod in da bo tako tudi ostalo :) drugace mam zelo rada naravo in redno tecem in hodim v hribe, malo manj redno kolesarim, rolam in tecem na smuceh, ampak na sprehod me je pa zelo tezko spravit.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Prispevkov: 1682
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 27. Apr. 2015 10:09

Imam rada sprehode in se s partnerjem želim sprehodit in uživat v naravi. Ne prenesem partnerja, ki ga pri 30-ih bolijo noge, kolena, ki po kosilo spi kot dojenček in katerem se 10-minutni sprehod zdi kot odhod na Kilimanđžaro :D :lol:

Rada športam in si želim nekoga, ki bo isto to počel, ne pa da mu je edini šport šah :) haha

Škoda zgubljat besede o današnjih moških, ki povečini imejo večje trebuhe kot pa moj oče pri skoraj 60 - ih :rolleyes: :tot:

Da se razumemo, videz ni vse, ampak nekega polha, ki bo celo zimo spal in ne bo nič migal pa tut ne rabim. Partnerka mora bit fit, oni pa ne :evil:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov