Mlajši moški?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste imele razmerje z moškim,ki je bil mlajši od vas?

da
123
70%
ne
52
30%
Skupaj glasov : 175

Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenna » 17. Avg. 2007 16:26

jullia_ napisal/-a:
Lenna napisal/-a:Hello....
Včasih se edino zalotim pri razmišljanju kako bi to izgledalo, ko bom jaz stara 40 on pa 28 :D

eh, ko boš pa ti 90, on pa 78, se pa sploh poznalo ne bo :)

... :D :D :D jupi.....to pa je res...hvala :wink:

lp,

lenna
...u u u moj mali kakadu...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 20. Avg. 2007 13:13

Lillu, ti si 19 (zdaj, prej si bla mlajša) ... koliko je bil pa on star pol?

Meni mladički niti ne potegnejo. Mi je zdajle všeč en dečko, ampak je samo 2 leti mlajši, nič posebnega. V glavi pa pošlihtan, prav nič otročji. Takih skoraj ne delajo več :D Bomo vidli, kaj bo.

Lenna, go for it. Če je ta tvoj 19-letnik kolikor toliko zrel v glavi, ne vidim problema. Zlobni jeziki bodo vedno opletali, jebeš jih. Važno, da se imata vidva fajn.
Uporabniški avatar
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lolitaa » 20. Avg. 2007 13:39

js pa ne bi nikoli mela mlajšega tipa ( no,nikoli ne reci nikoli :D ).padam na starejše :lol:
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 20. Avg. 2007 14:01

Moj dragi je 2 leti starejši od mene...pa sva lih na nivoju :D . Tko da men paše taka razlika. Mlajši pa...po izkušnjah to ni zame.
Miss_M
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Miss_M » 20. Avg. 2007 17:10

No ja mogoče se bo čudno slisal kar bom napisala pa vendar, sm mela enga mlajšega fanta (9 mesecev mlajši-to spet ni velik :D )sam sem ugotovila da misljensko nisva na istem nivoju.Skratka ni biu se dozorel glede kaksnih stvari. :roll: Tako da upam da v prihodnje vsaj en let starejšga če ne celo več-k so ze mal dozoreli (pa btw ne pravm zdaj da so vsi moski ki so mlajši od zensk taki, sam jaz sem očitno mela tak primer)
Uporabniški avatar
*ka!a*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *ka!a* » 20. Avg. 2007 17:49

Jest sm mela 1 let mlajšega, sicer ja, je treba upoštevat dejstvo, da sem bla že jz tkt 15, on pa 14, in se ni ravn obnesl... Trajal je dokler je trajal. In zj me mlajši ne pritegnejo več, mam nekej let starejšga in se odličn ujameva. Drgač pa mislm k pa enkt oba dozorita ( kolkrtolk ) se pa zveza tud obnese. :)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 20. Avg. 2007 18:20

no..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 23. Avg. 2007 19:36

name pa so se v zadnjem letu in pol (odkar sm z bivsim koncala) sam mlajsi limali.. doklr je tip ok in resen ne vidim problema..

zdaj se dobivam z enim, k je 3 leta mlajsi.. se nikol nism bla tk zaljubljena, tko da.. upam, da bo laufalo :) zaenkrat nama gre vec kot odlicno :wink:
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Avg. 2007 19:54

Jaz z mlajšimi nimam dobrih izkušenj- sem hodla s fantom mlajšim leto dni, 2 leti nazaj pa sem takrat kaj hitro ugotovila, da je med nama generacijski prepad :) Čisto odvisno je od tega, koliko sta stara- če sta npr. +20 potem ta razlika ni tako očitna. Pri 18ih met mlajšega pa zna bit porazno :)
Uporabniški avatar
ancHii..*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 7. 2007
Kraj: slovenijaaa...:)

Neprebrana objavaNapisal/-a ancHii..* » 23. Avg. 2007 20:47

če je tip dobr, če se mata fajn, nej te ne skrbi starost.. poznam enga fanta, ko je star 19 pa ma punco staro 14. pa se mata čist fajn.. tk da, nč skrbet;)
Zadnjič spremenil ancHii..*, dne 23. Avg. 2007 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
betk@
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 8. 2007
Kraj: Sunny side of Mura

Neprebrana objavaNapisal/-a betk@ » 23. Avg. 2007 21:03

name se tudi limajo sami mlajši tipčki, mogoče zato, ker zgledam kakih 5 let mlajša kot v resnici sem :D
mi je pa trenutno všeč en, ki je dve leti mlajši od mene in me to sploh ne moti :razz:
Uporabniški avatar
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 24. 8. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Leann » 23. Avg. 2007 22:10

Ravno sedaj imam razmerje s fantom, ki je dosti mlajši od mene, vendar te starostne razlike sploh ne zaznam... Ful dobro se ujameva, bolj kot sem se kdajkoli prej s kom, sploh se mi ne zdi otročji... Zaenkrat sva skupaj dobra dva meseca in pol, v bistvu se vidiva res skoraj vsak dan in se dejansko nisva niti malo naveličala drug drugega ali kaj sprla... Ful se lahko pogovorim z njem, razume me, za svoja leta je res zrel in odgovoren.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Marilena » 23. Avg. 2007 23:39

To z leti je res prava loterija- nekateri posamezniki (vendar še vedno mislim da večinoma ni tako) so lahko pri 18ih bolj zreli od kakega 30-letnika.. Jaz žal na takega dečka nisem naletela, sem pa že slišala primere ko tudi generation gap ni bil najpomembnejši dejavnik in je izgubil pomen zaradi posam. zrelosti.
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 26. Avg. 2007 13:47

betk@ napisal/-a:name se tudi limajo sami mlajši tipčki, mogoče zato, ker zgledam kakih 5 let mlajša kot v resnici sem :D

tud zame to pravjo..sam tud k zvejo kolk sm stara,jim je kul...
k pac vejo,d nism vec smrklja in d lahk prcakujejo vec resnosti kot od ene mlajse...tk na splosno govorim,nej mi ne nobena zameri :)
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a rebelgirl » 13. Okt. 2009 23:24

mela pet let in pol mlajšega, pustil me je ker sem bila njegova prva (al druga) resnejša punca (skup sva bla dve leti) in se je hotu še znoret. baje. oziroma se me je naveliču.

star je pa trenutno 18 in totalno premlad zame...ne moreš s takim tipom nič...gleda za vsako bejbo, se druži s kolegi več ko s tabo, men se je moj lagal ko je šel žurat, skratka....mlajših res niti povoham ne več. sm tok verjela vanj in se je taka čorba skuhala da adijo. enostavno ne gre, ker so tipi res nezreli, pa kokrkol odrasle se trudijo delat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov