Mlajši moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Lenna - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 12. 2005
- Kraj: ..tam nekje...
jullia_ napisal/-a:Lenna napisal/-a:Hello....
Včasih se edino zalotim pri razmišljanju kako bi to izgledalo, ko bom jaz stara 40 on pa 28![]()
eh, ko boš pa ti 90, on pa 78, se pa sploh poznalo ne bo
...

lp,
lenna
...u u u moj mali kakadu...
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Lillu, ti si 19 (zdaj, prej si bla mlajša) ... koliko je bil pa on star pol?
Meni mladički niti ne potegnejo. Mi je zdajle všeč en dečko, ampak je samo 2 leti mlajši, nič posebnega. V glavi pa pošlihtan, prav nič otročji. Takih skoraj ne delajo več
Bomo vidli, kaj bo.
Lenna, go for it. Če je ta tvoj 19-letnik kolikor toliko zrel v glavi, ne vidim problema. Zlobni jeziki bodo vedno opletali, jebeš jih. Važno, da se imata vidva fajn.
Meni mladički niti ne potegnejo. Mi je zdajle všeč en dečko, ampak je samo 2 leti mlajši, nič posebnega. V glavi pa pošlihtan, prav nič otročji. Takih skoraj ne delajo več

Lenna, go for it. Če je ta tvoj 19-letnik kolikor toliko zrel v glavi, ne vidim problema. Zlobni jeziki bodo vedno opletali, jebeš jih. Važno, da se imata vidva fajn.
- Miss_M
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 4. 2006
No ja mogoče se bo čudno slisal kar bom napisala pa vendar, sm mela enga mlajšega fanta (9 mesecev mlajši-to spet ni velik
)sam sem ugotovila da misljensko nisva na istem nivoju.Skratka ni biu se dozorel glede kaksnih stvari.
Tako da upam da v prihodnje vsaj en let starejšga če ne celo več-k so ze mal dozoreli (pa btw ne pravm zdaj da so vsi moski ki so mlajši od zensk taki, sam jaz sem očitno mela tak primer)

-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
Jest sm mela 1 let mlajšega, sicer ja, je treba upoštevat dejstvo, da sem bla že jz tkt 15, on pa 14, in se ni ravn obnesl... Trajal je dokler je trajal. In zj me mlajši ne pritegnejo več, mam nekej let starejšga in se odličn ujameva. Drgač pa mislm k pa enkt oba dozorita ( kolkrtolk ) se pa zveza tud obnese. 

- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
name pa so se v zadnjem letu in pol (odkar sm z bivsim koncala) sam mlajsi limali.. doklr je tip ok in resen ne vidim problema..
zdaj se dobivam z enim, k je 3 leta mlajsi.. se nikol nism bla tk zaljubljena, tko da.. upam, da bo laufalo
zaenkrat nama gre vec kot odlicno 
zdaj se dobivam z enim, k je 3 leta mlajsi.. se nikol nism bla tk zaljubljena, tko da.. upam, da bo laufalo

-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
Jaz z mlajšimi nimam dobrih izkušenj- sem hodla s fantom mlajšim leto dni, 2 leti nazaj pa sem takrat kaj hitro ugotovila, da je med nama generacijski prepad
Čisto odvisno je od tega, koliko sta stara- če sta npr. +20 potem ta razlika ni tako očitna. Pri 18ih met mlajšega pa zna bit porazno 

-
ancHii..* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2007
- Kraj: slovenijaaa...:)
če je tip dobr, če se mata fajn, nej te ne skrbi starost.. poznam enga fanta, ko je star 19 pa ma punco staro 14. pa se mata čist fajn.. tk da, nč skrbet;)
Zadnjič spremenil ancHii..*, dne 23. Avg. 2007 21:20, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Leann - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ravno sedaj imam razmerje s fantom, ki je dosti mlajši od mene, vendar te starostne razlike sploh ne zaznam... Ful dobro se ujameva, bolj kot sem se kdajkoli prej s kom, sploh se mi ne zdi otročji... Zaenkrat sva skupaj dobra dva meseca in pol, v bistvu se vidiva res skoraj vsak dan in se dejansko nisva niti malo naveličala drug drugega ali kaj sprla... Ful se lahko pogovorim z njem, razume me, za svoja leta je res zrel in odgovoren.
I know there's no forgiveness for the things I've said and done; at least I know what I am and I'm not the only one
-
Marilena - Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
To z leti je res prava loterija- nekateri posamezniki (vendar še vedno mislim da večinoma ni tako) so lahko pri 18ih bolj zreli od kakega 30-letnika.. Jaz žal na takega dečka nisem naletela, sem pa že slišala primere ko tudi generation gap ni bil najpomembnejši dejavnik in je izgubil pomen zaradi posam. zrelosti.
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
betk@ napisal/-a:name se tudi limajo sami mlajši tipčki, mogoče zato, ker zgledam kakih 5 let mlajša kot v resnici sem![]()
tud zame to pravjo..sam tud k zvejo kolk sm stara,jim je kul...
k pac vejo,d nism vec smrklja in d lahk prcakujejo vec resnosti kot od ene mlajse...tk na splosno govorim,nej mi ne nobena zameri

- rebelgirl
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
mela pet let in pol mlajšega, pustil me je ker sem bila njegova prva (al druga) resnejša punca (skup sva bla dve leti) in se je hotu še znoret. baje. oziroma se me je naveliču.
star je pa trenutno 18 in totalno premlad zame...ne moreš s takim tipom nič...gleda za vsako bejbo, se druži s kolegi več ko s tabo, men se je moj lagal ko je šel žurat, skratka....mlajših res niti povoham ne več. sm tok verjela vanj in se je taka čorba skuhala da adijo. enostavno ne gre, ker so tipi res nezreli, pa kokrkol odrasle se trudijo delat.
star je pa trenutno 18 in totalno premlad zame...ne moreš s takim tipom nič...gleda za vsako bejbo, se druži s kolegi več ko s tabo, men se je moj lagal ko je šel žurat, skratka....mlajših res niti povoham ne več. sm tok verjela vanj in se je taka čorba skuhala da adijo. enostavno ne gre, ker so tipi res nezreli, pa kokrkol odrasle se trudijo delat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov