Mlajši moški?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste imele razmerje z moškim,ki je bil mlajši od vas?

da
123
70%
ne
52
30%
Skupaj glasov : 175

Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 01. Jan. 2007 17:59

ma, sam lohka je 50 let starejši, pa bo še zmer razmišlou neodraslo.. od primera do primera :)
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Applebitecc » 01. Jan. 2007 19:12

Men so všeč starejši moški, tut fantje mojih let mi niso bli nikol. Mogoče mi bodo pri 30-ih + všeč tipi moje starosti.
Pa ne zato k so bolj resni al pa kej... Moški so, no. Fant po moje ni dec do ene 30. leta, pa če je še tok mačističen. :wink:
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 30. 12. 2006
Kraj: heaven,tretji oblaček na južni strani

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 02. Jan. 2007 22:07

se strinjam..eni so pri 30 tako otročji, kot tisti pri 16. so res :lol:
Panasonic
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Panasonic » 02. Jan. 2007 22:13

plesalčica napisal/-a:se strinjam..eni so pri 30 tako otročji, kot tisti pri 16. so res :lol:
Ženske ste pa, ko dopolnete 10 let že super odrasle in gledate na svet s perspektive odraslega razumnega človeka in v vsaki situaciji se super znajdete, nikol ne komplicirate... :D
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 02. Jan. 2007 22:18

Panasonic napisal/-a:
plesalčica napisal/-a:se strinjam..eni so pri 30 tako otročji, kot tisti pri 16. so res :lol:
Ženske ste pa, ko dopolnete 10 let že super odrasle in gledate na svet s perspektive odraslega razumnega človeka in v vsaki situaciji se super znajdete, nikol ne komplicirate... :D

vse pa nismo take :) pa vsi fantje tudi niste otročji :) :lol:
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 03. Jan. 2007 16:44

Poznam nekaj tipov ki so mlajši od mene. Ampak samo eden od njih izstopa in je resnično odrasel in tudi tako izgleda. Ne vem zakaj pa ne mlajši moški, če je dokaj normalno razvit oziroma preveč mentalno razvit za svoja leta :D
Uporabniški avatar
inaa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 11. 2005
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objavaNapisal/-a inaa » 03. Jan. 2007 17:26

uf ja mlajsi moski so mega :lol:
poznam enga (cist cukrck) k je dve leti mlajsi pa zgleda zrel in se tut temi primerno obnasa...
Zivljenje je piskotek!
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 04. Jan. 2007 21:51

lili01 napisal/-a:Zadnje čase se v meni prebujajo čustva do fanta,ki je od mene mlajši 3 leta. Veliko se druživa, sva dobra prijatelja, vendar razmišljam, da bi se lahko razvilo kaj več. Kakšne izkušnje imate s takimi razmerji?

Upam, da tema še ne obstaja. Sem uporabila iskalnik,vendar ni zadetkov. Če obstaja, mi prosim zbrišite tole temo.

Imam 4 leta mlajšega fanta, jest sm stara 24, on 20. Na začetku sva ga en mesec bluzila, pa sem se ta čas čist zaljubila vanj. Pol pa nisem vedla, kaj naj, ko sem bila postavljena pred dejstvo kako naprej, a bi bla par, al greva vsak svojo pot. Po 4-letni zvezi z bivšim nisem bila prepričana...vendar sem se odločila za ja, kljub vsem strahovom, saj vem, da bi mi bilo lahko drugače žal....
Potem je nastal problem...povedati doma...kaj bojo moji "konzervativni" straši rekli...a izteklo se je tako, da mi je mami rekla, da če mislim, da je fant dal dovolj skoz za svoja leta in če mislim da je to to, zakaj ne. Ter, da je to v teh časih čisto normalno in naj se ne oziram na mnenja drugih, če ga imam rada...in takrat mi je bilo jasno...še sedaj ga imam najrajš na svetu in ga ne zamenjam za nobenega starejšega!!! :blume: :bussi:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 04. Jan. 2007 21:58

matty13 napisal/-a:
lili01 napisal/-a:Zadnje čase se v meni prebujajo čustva do fanta,ki je od mene mlajši 3 leta. Veliko se druživa, sva dobra prijatelja, vendar razmišljam, da bi se lahko razvilo kaj več. Kakšne izkušnje imate s takimi razmerji?

Upam, da tema še ne obstaja. Sem uporabila iskalnik,vendar ni zadetkov. Če obstaja, mi prosim zbrišite tole temo.

Imam 4 leta mlajšega fanta, jest sm stara 24, on 20. Na začetku sva ga en mesec bluzila, pa sem se ta čas čist zaljubila vanj. Pol pa nisem vedla, kaj naj, ko sem bila postavljena pred dejstvo kako naprej, a bi bla par, al greva vsak svojo pot. Po 4-letni zvezi z bivšim nisem bila prepričana...vendar sem se odločila za ja, kljub vsem strahovom, saj vem, da bi mi bilo lahko drugače žal....
Potem je nastal problem...povedati doma...kaj bojo moji "konzervativni" straši rekli...a izteklo se je tako, da mi je mami rekla, da če mislim, da je fant dal dovolj skoz za svoja leta in če mislim da je to to, zakaj ne. Ter, da je to v teh časih čisto normalno in naj se ne oziram na mnenja drugih, če ga imam rada...in takrat mi je bilo jasno...še sedaj ga imam najrajš na svetu in ga ne zamenjam za nobenega starejšega!!! :blume: :bussi:

saj to je največji problem...starši in okolica.eni so še vedno tako zakompleksani,da težko sprejmejo dejstvo,da je fant pač mlajši.dobro,da je tvoja mama tako lepo reagirala.poznam par,kjer je ženska 7 let starejša od njega,pa sta že dolgo srečno poročena.
...itak mi vse diši po tebi...
Uporabniški avatar
Shannon
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Shannon » 04. Jan. 2007 22:22

Ne vidim problema v tem, če se drugače ujemata. Dobr, kake ekstremne razlike so druga zgodba, par let pa - gor al pa dol, saj sta konec koncev še vedno vrstnika.
Men je trenutno simpatičen en dečko, ki je dobri dve leti mlajši od mene. Sicer tega ne bo nikoli vedel, ampak najbrž bi funkcioniralo (hipotetično). Starost se mi ne zdi problem, sploh pa ne zaradi reakcij butaste okolice.
Uporabniški avatar
plesalčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a plesalčica » 04. Jan. 2007 22:32

Shannon napisal/-a:Ne vidim problema v tem, če se drugače ujemata. Dobr, kake ekstremne razlike so druga zgodba, par let pa - gor al pa dol, saj sta konec koncev še vedno vrstnika.
Men je trenutno simpatičen en dečko, ki je dobri dve leti mlajši od mene. Sicer tega ne bo nikoli vedel, ampak najbrž bi funkcioniralo (hipotetično). Starost se mi ne zdi problem, sploh pa ne zaradi reakcij butaste okolice.

maš prav.okolica je velikokrat najbolj pametna,ko se gre za druge..ko pa ti padeš v isti šmorn pa kar naenkrat postaneš razumevajoč.SLOVENCELJNI ne bit zakompleksani...nas je premalo,bodmo fajni :)
...itak mi vse diši po tebi...
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2005
Kraj: Koper

Neprebrana objavaNapisal/-a trapa » 05. Jan. 2007 23:21

Z mojim sva skupaj več kot dve leti, pa je mlajši od mene tri leta. Nič nama ne fali. :D
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 06. Jan. 2007 9:40

Pred leti sem bila skupaj z leto mlajšim, pa je bilo prvič in zadnjič, ker je bil neresen. Saj če pogledaš v povprečju moški oz. takrat še fantje, kasneje postanejo zreli in jaz sem si izbrala napačnega. Zdaj imam kar nekaj let starejšega, ampak se dopolnjujeva kot jing jang. :D :wink:
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)
Uporabniški avatar
matty13
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a matty13 » 07. Jan. 2007 16:55

*BelaLilija* napisal/-a:Pred leti sem bila skupaj z leto mlajšim, pa je bilo prvič in zadnjič, ker je bil neresen. Saj če pogledaš v povprečju moški oz. takrat še fantje, kasneje postanejo zreli in jaz sem si izbrala napačnega. Zdaj imam kar nekaj let starejšega, ampak se dopolnjujeva kot jing jang. :D :wink:

to je pač od tipa odvisn, jest poznam dost tipov, k so pr tridesetih še tolk neresni, da ga neb hotla nikol met...
...sej veš, kokr se s kom ujameš...pol pa ni važn, starejši/mlajši/isti letnik...sam, da se mamo radi :love:
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
Uporabniški avatar
*BelaLilija*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *BelaLilija* » 07. Jan. 2007 19:34

matty13 napisal/-a:
*BelaLilija* napisal/-a:Pred leti sem bila skupaj z leto mlajšim, pa je bilo prvič in zadnjič, ker je bil neresen. Saj če pogledaš v povprečju moški oz. takrat še fantje, kasneje postanejo zreli in jaz sem si izbrala napačnega. Zdaj imam kar nekaj let starejšega, ampak se dopolnjujeva kot jing jang. :D :wink:

to je pač od tipa odvisn, jest poznam dost tipov, k so pr tridesetih še tolk neresni, da ga neb hotla nikol met...
...sej veš, kokr se s kom ujameš...pol pa ni važn, starejši/mlajši/isti letnik...sam, da se mamo radi :love:

to je pa tudi res, ja. en moj kolega je še pri 31ih dokaj neresen... :D
Samo bedak je v vse trdno prepričan. (Montaigne)

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov