Mlajši moški?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste imele razmerje z moškim,ki je bil mlajši od vas?

da
123
70%
ne
52
30%
Skupaj glasov : 175

Uporabniški avatar
lili01
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 2. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a lili01 » 26. Dec. 2006 22:11

Zadnje čase se v meni prebujajo čustva do fanta,ki je od mene mlajši 3 leta. Veliko se druživa, sva dobra prijatelja, vendar razmišljam, da bi se lahko razvilo kaj več. Kakšne izkušnje imate s takimi razmerji?

Upam, da tema še ne obstaja. Sem uporabila iskalnik,vendar ni zadetkov. Če obstaja, mi prosim zbrišite tole temo.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 26. Dec. 2006 22:29

Tule je bilo nekaj o tem. Ne se sekirat; iskalnik je čisto neuporaben. Jaz iščem kar peš, če se spomnim, da je nekaj že nekoč bilo :wink:

Je pa v tisti temi vse mešano, nasplošno o starostni razliki ... tako da ne vem, mogoče bo tudi to ostalo.

Sicer pa - enkrat sem hodila z eno leto mlajšim, kar je praktično zanemarljivo, trenutno me pa mlajši ne zanimajo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
~Annja~
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~Annja~ » 26. Dec. 2006 22:52

Žiwjo! Tud js se mau oglašam na to temo, mogoče mi je zato najbl padla u oči ker se zadne čase tud sama ukvarjam s tem vprašanjem-imeti ali ne imeti mlajšega :lol: Mogoče sem sama tud ful mlada in d mi zato do zdej ni uspel met neki ful pozitivnih izkušen z mlajšimi. Sm jih pač imela in zdej se neki plete na tem področju,ampak moj občutek mi pravi d se zaenkrat še ni fajn zapletat z mlajšimi :razz: Vedno je pa tko da obstajajo izjeme, ni nujn d so res mlajši tipi zmer bl otročji itd.Eni so pač otročji še pr 30. spet drugi so pa lohka od ženske dost mlajši pa majo pač že kr razčiščen pr seb in je bit z njimi ful fajn :) Tko d verjetn je tko kt zmer tipa fajn zlo dobr spoznat in predvsem ne gledat na starost. Pravjo d če si zalublen ni ovir,tko d nej bi tud starost ne bla :wink: Tko d odloči se na podlagi tega kar čutiš :wink: Pa užiwi! papa
Uporabniški avatar
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a muffin » 26. Dec. 2006 23:27

Js mam tut feeling, da se "limam" sam na mlajše. Pa glede na to, da sm stara 19 let to ne pomen, da na stare 14 let :D ampak tko, do 1 let mlajše. Nkol mi ne pade u oči kšn starejši, usi tipi k sm jih mela do zdej so bli saj kšn mesc mlajši...pa sej al je kej na tem al sam naklučje res ne vem, sam tko pač je... :P
olivia
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: Bela Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a olivia » 26. Dec. 2006 23:45

Jaz glede na izkušnje malo padam na mlajše...
Stvar je tu taka, da prvi, ki sem ga spoznala in je bil mlajši 2 leti me je ornk zvilo in se ravno zaradi tega stvar ni nikamor razvila in smo še vedno tam kjer smo bili in mi je prekleto žal da je temu tako... sedaj pa vidim da leta ne igrajo posebne vloge zato ti svetujem da se na leta ne oziraj in če je fant vredu in zadostuje tvojim merilom poizkusi, zakaj pa ne..
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***PINKYCA*** » 27. Dec. 2006 0:54

v kake ekstreme se glih nebi spuščala :P kaki 2 lleti pa se da tolerirat
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 27. Dec. 2006 1:56

- jest mam en let mlajšga fanta, (mislm en dan mn, on ma en dan pred mano roj dan :lol: )
pa se mava najbol, sva že en let pa pou skupi... sam to se je tko iz prijateljstva razvil, se pa bol z nemu razumm k pa z vsakmu tipam, k sm ga mela pa je biu starejši. Moram rečt, da je bl odrasu, k pa dost 5 let starejših tipou..
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 27. Dec. 2006 9:42

Moj je tudi mlajši. Eno leto pa 2 meseca. In mi je popolnoma vseeno... Pravzaprav so bili samo 3je v mojem lajfu starejši, če štejemo vse tipe, s katerimi sem se kakorkoli zapletla. :P
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
blue eye
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a blue eye » 27. Dec. 2006 9:53

Moj je tud mlajši, tri mesce..no sam to nima veze. Lej če se mata rada zakaj pa ne?Sej kdo prav da je starost ovira?Poznam veliko parov k je ful razlike med njima, pa jima nič ne manjka :)
Za dežjem vedno posije sonce!!
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 27. Dec. 2006 13:18

Pr men so bli vedno u igri starejši, edino en je biu par mescou mlajši :D Ampak itak noben od teh ni biu resn, so bli vsi kr tko neki :D

Moj zdajšnji in resni je pa tut starejši :)
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 27. Dec. 2006 13:49

če je to to pol leta niso važna...Pa kaj če je mlajši od tebe če se vidva odlično razumeta? :wink:
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Smreka » 27. Dec. 2006 17:52

Totalno ne bi rekla da je moški karakter odvisen od starosti. Važne so njegove izkušnje, važen je njegov pogled na svet itd...
Sem imela in starejše in mlajše... Nima smisla gledat na starost. Maš tipe ki so samostojni in grejo na svoje pri 20ih in so veliko bolj zreli kot moški, ki živijo do 30ega pri mamici zaviti v vatko...
Res ej, glej na srce, glej na izkušnje, glej na razmišljanje...Ne pa na leta.
Uporabniški avatar
lolita
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a lolita » 27. Dec. 2006 19:30

Jaz sem imela zvezo s fantom, ki je bil leto mlajši od mene, pa sva bila skupaj eno leto in pol. blo je fajn, dokler je pač bilo. Pol sem pa vidla, da ne greva skupaj zaradi različnih vrednot in ciljev v življenju, pa nekak me ni več privlačil. sva pa še vedno kolega in JA! zakaj pa ne bi imela fanta, ki bi bil mlajši?! Če si zaljubljena, pol ni ovir!!! :lol:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 27. Dec. 2006 19:52

jaz sem se zaljubila v dve leti mlajšega :oops:
Uporabniški avatar
FairyAngel
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 10. 2004
Kraj: Svet mojih sanj :)

Neprebrana objavaNapisal/-a FairyAngel » 27. Dec. 2006 19:58

Mi je bil že kak mlajši tudi simpatičen in luškan, resno zaljubljena pa še nisem bila v mlajšega. Sicer pa - 2 ali 3 leta razlike, ali to sploh kaj pomeni?
Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov