Mlajši moški?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Ste imele razmerje z moškim,ki je bil mlajši od vas?

da
123
70%
ne
52
30%
Skupaj glasov : 175

Uporabniški avatar
*Kitten*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 3. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *Kitten* » 09. Apr. 2007 19:48

Jzt mam raj starejše, pa nwm zakaj :nixweiss: mogoč zato k je moj fotr mlajš kt mat. Nwm res nwm, sam sej če se mata rada, zakaj ne? :)
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 29. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Boa » 10. Apr. 2007 6:57

Vedno padala na starejše, vedno bla s starejšimi (tam do 8+), zdaj me je pa obrnu eno leto mlajši. Čist v rožicah :love: . Nekak ni pravila, čeprov pri 19 se 2,3 leta kar dosti poznajo, starejši kot si manj je razlike. Tko da se ne bom branila ne mlajših ne starejših. :D
_ursika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 4. 2007
Kraj: Koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a _ursika_ » 12. Apr. 2007 20:35

Jaz imam fanta, ki je 2 leti mlajši od mene. Je kr vredi, čeprav zna bit občasno zelo otročji, kar pa je značilno za vse moške (tud starejše) :). Boa, mislim, da sma si na istem: vedno s starejši, pa me je tud mlajši obrnu
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 12. Apr. 2007 20:40

Pol leta je moj lubek mlajši do mene...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a -rožca- » 13. Apr. 2007 12:33

jz se zadne cajte neki za mlajšimi obračam-trenutnu je že tretji v igri :lol: do zdj se pr dveh ni nč razvilu,mislm v kako razmerje... mogoče so bo zdj :D ti moji so mlajši letu al pa dve.več še nism probala.se mi pa zdi d bul k je tip mlajši manj je resen,če je pa starejši se pa itak že skulira do določene mere :)
jz pravm d lohk zagrabš... good luck :wink:
Uporabniški avatar
Lane
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2004
Kraj: Rio

Neprebrana objavaNapisal/-a Lane » 13. Apr. 2007 13:42

Jaz sem že mela razmerje z mlajšim od sebe. Kaj pa vem ni se obneslo mogoče zaradi let mogoče ne. Kaj pa vem. Sej leta so tko tko. Ko smo mlajši se to full opazi ne vem jaz jih imam 25 on 20 pa gremo naprej jaz jih imam 30 on 25 je spet mal drugače in tako dalje...

Jaz osebno imam raje starejše od sebe se mi zdi da do + 8 še gre naprej že preveč za moj okus.

Sam ko se zaljubiš v nekoga nekako pozabiš na leta saj jaz no. Tko, da če bo mlajši bo pa maljši in to je to.

Sicer imam pa občutek, da se včasih kar se mlajših tiče obremenjujemo bolj z tem kaj bo rekla okolica, kako bo to zgledalo, kako se bo slišalo kot pa kaj drugega :?:

Če se mata dva rada in sta rada drug z drugim, se spoštujeta, si zaupata leta res niso tako pomembna oz. sploh mogoče niso....
_ursika_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Koroška

Neprebrana objavaNapisal/-a _ursika_ » 13. Apr. 2007 18:46

he he, mojmu je enkrat en frend rekel, da bi mu lahko jaz mama bila
(pa je 2 leti mlajši od mene) :eek:
Uporabniški avatar
marjanss
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 3. 2007
Kraj: MB

Neprebrana objavaNapisal/-a marjanss » 14. Apr. 2007 10:58

Za mlajše pa jaz nisem najbolj, nevem, imam raje starejše in bolj izkušene.....!!! ( do enga leta mlajši še, več pa ne....!)
Uporabniški avatar
Lenna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 12. 2005
Kraj: ..tam nekje...

Neprebrana objavaNapisal/-a Lenna » 16. Avg. 2007 20:04

Hello....

naštevate razlike v letih kot so 3 leta mlajši, 2 leti mlajši.....kaj bi dejale če bi se zaljubile v 12 let mlajšega......res je, da ne izgledam stara 30..tud on ne izgleda star 19....sam :( nevem no.....z njim se počutim noro dobro....tko da.....nevem kako se bo to nadaljevalo...........
Včasih se edino zalotim pri razmišljanju kako bi to izgledalo, ko bom jaz stara 40 on pa 28 :D

ampak pustimo se presenetit...Mar ne??

lp,

Lenna
...u u u moj mali kakadu...
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a all*starka » 16. Avg. 2007 21:44

Lenna napisal/-a:ampak pustimo se presenetit...Mar ne??

zakaj pa ne?! :)
če mene prašaš je lahk 19-letnih slabši kot otrok, lahk pa je že ful dozorel!

še pohvalš se lahk da slediš hollywoodski modi :D :lol:

jst sm bla z 2 leti mlajšim. zgledal je starejši od mene, punce ima tut zmeraj starejše, sam otročji pa ful! se ni obneslo :D
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 16. Avg. 2007 22:01

Lenna, saj pravijo da so mlajši moški dobri za vitalnost :D
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Avg. 2007 22:21

Lenna napisal/-a:Hello....
Včasih se edino zalotim pri razmišljanju kako bi to izgledalo, ko bom jaz stara 40 on pa 28 :D

eh, ko boš pa ti 90, on pa 78, se pa sploh poznalo ne bo :)
Uporabniški avatar
vojakinja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a vojakinja_ » 17. Avg. 2007 7:02

pr men je bil mlajši skor 1leto. katastrofa, ker je bil že drgač ful bol otročji od vrstnikov, tk da to se je kr hitr končalo. sam ko si enkrat star ene 25 al pa več te razlike po moje niso več tok opazne-važno je da se štekata!!!
Uporabniški avatar
*just me*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2007
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a *just me* » 17. Avg. 2007 11:21

Ma ne sekiraj se Lena, to nima veze res ne.
Men ko kdo reče, da se bo začel obračat za mlajšimi ko bom js 40, mi gre na bruhanje. Pa sej to ni tekmovanje za Najlepšo v deželi,,, HALLO!
Kot, da se njihovi ne 50letniki ne bodo obračal za 20letnicami :D
Uporabniški avatar
Lillu
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lillu » 17. Avg. 2007 11:30

Prvi in zadnji mlajši fant, ki sem ga imela je bil en mali ki se je zacopal vame ko sem bila še samska nekaj let nazaj..nič posebnega ni bilo..pač mlajšim se ponavadi vidi da bi radi dobili malo izkušenj z nami starejšimi puncami..no in ta je dobil eno izkušnjo..sem ga dala dol in mu zbila junfer :lol: upam da sem mu dala dobro lekcijo in zdaj uživa in podira okol bejbe :lol:
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov