Mlajši moški?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Zdej pr men je pomembn, če je že mlajši, da ne zgleda kot en mladič in da vsaj zrelo razmišlja ne pa da ma kr ene otroške fore...
Jst sem se spet zaljubila v mlajšega slabo leto od mene ampak mi je všeč ker bl tk zrelo deluje...
Jst sem se spet zaljubila v mlajšega slabo leto od mene ampak mi je všeč ker bl tk zrelo deluje...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
moj lubi je tri leta mlajši od mene,sva se spoznala polet na morju... on 16 jst 19 let... mava se ful lepo in use nama laufa... razumeva se ful.Čeprov se usi obregnejo u to kaj maš najstnike,sam na konc usi rečejo,sej niso važna leta...Ker res niso!!!!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Res niso pomembna sam ponavadi se taki hočjo potem čez čas "zgont"...sam spet odvisno od osebe...jaz sem mela tako izkušnjo
Nočm te pa strašit
Nočm te pa strašit
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
lili01 - Sramežljivka
- Na forumu od: 5. 2. 2006
on je dal srednjo šolo že skozi,je 19 star. tko da je maturanc že mimo. za božič smo bili skupaj, pa je bil res pijan. cel večer me je neki objemal in lubčkal. zdej se pa sprašujem, ali se mogoče nič ne spomni? spili smo vsi isto količino alkohola, sam njega je fajn bolj prijela ko mene in ostale. sem mu že mislila omenit, jaz itak vse na foro obrnem-bojim se negativne reakcije, sploh nevem če bi se lahko resno pogovarjala o tem.
- tjask
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
- Kraj: Domžale
ja dej mu probi tko sam mal namignt, v tem smislu, da je blo za božič fajn pa gor pa dol, pa da ti je blo kul k sta se tko 'zaštekala'... pol boš pa že vidla če se bo začel izogibat al se bo lepo pogovarju naprej. ti kr pretipi mal teren, pa bo prec jasn kaj bo zdej iz tega
good luck
good luck
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 13:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
LoLLypoop=)) - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 12. 2006
- Kraj: =)) kr tuky
starejši fantje so mi bolj všeč ker tudi zaradi izkušenj razmišlajo drugače (no ja,spet kakor kateri...), sm pa imela avanturco že z mlajšimi ampak
"površinsko" avanturo...=))
"površinsko" avanturo...=))
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov