Med spanjem govori
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Fay - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 2. 2010
monique* napisal/-a:Se je kateri že zgodil da je tip v spanju seksal?
Najprej sem mislila da je buden, ampak sem na koncu ugotovila da tudi njemu ni bilo čisto jasno, nevem kdaj se je zbudil ampak mislim da nekje med akcijo
Moj je sexal v sanjah z eno njegovo najbljšo kolegico iz otroštva. Ubistvu so si bili kot bratje in sestre. In mu je na koncu celo prišlo. Takrat se je tudi zbudil in mu ni bilo nič jasno. POtem pa ko se je spomnil, kaj je sanjal, mu je bilo fuul bed...
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
ena moja prijateljica je ful pogosto govorila v spanju. najhuje je bilo, da je pogosto spala tudi čez dan in se javljala na telefon. majkemi nikoli nisi bil ziher al spi al ne. problem je bil valda, ko se ni spomnila kaj se je zmenila med spanjem. "spiš?" "ne ne." "ziher? jutri ob pol osmih?" "ok, se vidima!". ura pol osem. jo kličem. pa kje si ti? kaj kje? ah ja, spet je spala prejšnji dan... vsak teden vsaj dvakrat. vedno je zamujala. ker pač ni vedla.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
jst tud kdaj sanjam, da sexam. ponavad z neznanci. tudi squirtala sm že v sanjah.
a vi nikol ne sanjate, da sexate?
sm pa tud pred kratkim sanjala, da sm spet sexala z bivšim in je blo bedno kot vedno.
a vi nikol ne sanjate, da sexate?
sm pa tud pred kratkim sanjala, da sm spet sexala z bivšim in je blo bedno kot vedno.
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
Če squirtaš pol je še en razlog več, da se splača zadevo posnet...
-
the big red machine - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 3. 2007
- Kraj: gozd
ja ne, pred sanjami
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov