Med spanjem govori
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
-
Čokolada** - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 7. 2008
Ojoj, jaz cepam od smeha.
Jst ko sm bila majhna,sem vedno kričala na nekoga; naj pusti moje barbike pri miru.
Je pa meu moj sošol zanimivo izkušnjo.Je šeu zvečer normalno spat, oblečen v pižamo.Ko se je zjutri zbudil pa so ble vse obleke iz njegove omare na razmetane po vrtu, on je biu pa gol v postelji.Je mogu met zanimivo noč za sabo.
Jst ko sm bila majhna,sem vedno kričala na nekoga; naj pusti moje barbike pri miru.
Je pa meu moj sošol zanimivo izkušnjo.Je šeu zvečer normalno spat, oblečen v pižamo.Ko se je zjutri zbudil pa so ble vse obleke iz njegove omare na razmetane po vrtu, on je biu pa gol v postelji.Je mogu met zanimivo noč za sabo.
-
KristinĆk - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 9. 2007
- Kraj: somewhere over the rainbow
joj js sm dons tko govorila ponoč, da sm samo sebe slišala.. pa tko slišm da nekdo govori še, pa se dvignem iz postle pa mi cimra reče: jaooo pa kake debate maš ti to.. no zjutraj mi je povedala da sm nek o pladnjih govorila.. posledice gostinskega dela
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
js v spanju bolj momljam, kot da bi dejansko kejpametnega povedala, ampak momljam in pritožujem in spuščam raznorazne glasove, pa skozi.
bivši ni nič kej povedal, je pa zato cimra cela čakulona. včasih tako zavzeto nekaj razlaga, da ti res ni jasno, al ženska spi al je budna al kaj za božjo voljo?
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Summer055 napisal/-a: špageti. Špageti. Tisti na vrvici. Špageti z daljincem
http://sleeptalkinman.blogspot.com/
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
purple_rain napisal/-a:http://sleeptalkinman.blogspot.com/
Lool. Kšne ma res hude
Men ni še nikol noben omenu, da bi kej konkretnega razlagala v spanju. Enkrat, ko sem bla mala, sem edino, ko smo se sred noči odpravljal na morje in me je fotr hotu nest v avto, baje zajamrala, da bom šla sama in dejansko tut sama odkorakala v avto. Mi je pa čudno, da glede na bizarke od sanj, ki jih kdaj sanjam, ne padejo zraven tut kake podobno bizarne glasne izjave, medtem ko spim.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
v otroštvu sm mela velikrat fore glede govorjenja in početja debilnih stvari med spanjem kot npr to da sm si v spanju postrigla lase. zdej na srečo ne počnem ne enega ne drugega.
fant velikrat govori v spanju in zanimiv je to, da so stvari ki jih pove zelo smiselne in se nanašajo na kako stvar o kteri sva se tist dan pogovarjala al pa kej v tem stilu.
za razliko od mojga brata, ki se mu sanja, da mu je mama rekla naj gre po krompir in potem ob petih zjutrej hodi s posodo za krompir po stanovanju
fant velikrat govori v spanju in zanimiv je to, da so stvari ki jih pove zelo smiselne in se nanašajo na kako stvar o kteri sva se tist dan pogovarjala al pa kej v tem stilu.
za razliko od mojga brata, ki se mu sanja, da mu je mama rekla naj gre po krompir in potem ob petih zjutrej hodi s posodo za krompir po stanovanju
-
eclipse. - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2010
Pri nas noben ne govori v spanju. Imamo pa sosedo, ki jo nosi luna. Ponavadi se na vseh štirih dere na moža, da je prasec in ga obklada z vsemi možnimi žaljivkami Enkrat je kouter zložila in ga pospravila na vrh omare. Potem jo je zeblo in se je celo noč zibala na postli.
-
Mrs. Wonka - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 7. 2010
- Kraj: Ljubljana
Moja mama je expert v govorjenju med spanjem. enkrat, bili smo nekje na dopustu in smo spali v enem apartmaju, jaz sem imela posteljo ob njej in ona se kar naenkrat usede in zakriči: DENARNICO SEM ZGUBILA!!! in bum pa se uleže nazaj. čez 20 minut me je začela nadirat da kaj to iščem, naj pustim in grem spat, če ni pač ni!! jst samo uno: čez pol ure pa spet: ZAKAJ JE KOZICA PRIVEZANA? potem pa je bilo končno konec njenega govorjenja in sem v miru zaspala.
Drugače pa tudi jst občasno kaj povem v spanju. zadnjič sem prespala pri prijateljici in mi je zjutraj povedala da sem govorila: TOO! PRVA BOM!! OBVLAAADAM! in se čist odkrila in ko me je pokrila nazaj sem ji rekla naj pusti radirko.
Drugače pa tudi jst občasno kaj povem v spanju. zadnjič sem prespala pri prijateljici in mi je zjutraj povedala da sem govorila: TOO! PRVA BOM!! OBVLAAADAM! in se čist odkrila in ko me je pokrila nazaj sem ji rekla naj pusti radirko.
~beauty is not in the face; beauty is a light in the heart~
Prvi neprebran prispevek • 159 prispevkov
• Stran 9 od 11
•
Prejšnja
1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov