Me ima res rad ali me samo izkorišča?
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Toya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 4. 2007
js mam eno uprašanje..stara sm 16 let in mam tipa. skup sva že skor pou leta.me pa muč eno uprašanje : a me ma res rad al me ima sam za fizičn odnos. učasih mam ful filing d se mu gre sam za fizičn odnos k bi zmer k se vidva rd kej tko ''počeu''..nikol mu ni sam do pogovora al pa kej..zmer ga morm zadovoljit ..po drugi stran je pa enkrt že joku pred mano k sm mu rekla d mi ni več tok ql z nim, pa me je tut že prepričvou d bi se dala dol sam js nism hotla k še nism pripravlena in je kr dobr sprejeu- ni me silu.. zdj mi pa prosm povejte svoj mnenje k me to res muč k se učasih počutm k da me ma sam za zadovolitev
-
Shannon - Debatorica
- Na forumu od: 15. 11. 2006
Je tud on str 16 al tam okol? Ja, upa, da mu boš dala. Zato te ima. Kaj pa pričakuješ od napol otroka, da bo padel na kolena in ti ponudil prstan? Zakaj pa sploh hodiš z njim, če mu nočeš dat? (to resno sprašujem)
Kam gre ta svet ...
Kam gre ta svet ...
-
Shannon - Debatorica
Torej je z njim zato, da hodita na pijačke in debatirata o smislu življenja? To lahko počne tudi s frendicami. Tipi so za druge stvari (beri: tiste, ki jih ne moreš počet s frendicami). Kok babe to vedno zakomplicirajo. Ni čudno, da tipi o nas mislijo, da smo kure.
- kafrca
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 11. 2006
ja pa daj mal se probita o tem zment... sej če te ma kolkertolk rad kolk ma pač lahk fant u teh letih rad... pol te bo poskušal poslušat... je pa logično d ljubezen v 16tih temelji večinoma na telesni privlačnosti (izjeme so tut)...
enkrat reči d bi rada bla sam z njim pa dobila kakega lupčka od njega ne pa da se greta kake zadovoljitve pa boš dobila svoj odgovor ...
sicer pa nevem zaka ga poskušaš zadovoljit če to ni tut v tvojem interesu ... pol tak nima smisla ... se ti ne zdi?
enkrat reči d bi rada bla sam z njim pa dobila kakega lupčka od njega ne pa da se greta kake zadovoljitve pa boš dobila svoj odgovor ...
sicer pa nevem zaka ga poskušaš zadovoljit če to ni tut v tvojem interesu ... pol tak nima smisla ... se ti ne zdi?
Pravi prijatelj je tisti, ki ve, da si dobro jajce, četudi si malo počen!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Ja najstniki itak mislijo samo na seks, tako da tudi če bi te imel rad, bi vsakič hotel kaj več kot samo pogovora.
Shannon - lepo prosim. Domača naloga, malo razmisli kaj sploh je razmerje. To kar ti govoriš je seks prijateljstvo. Tukaj je ogrooooomna razlika.
Shannon - lepo prosim. Domača naloga, malo razmisli kaj sploh je razmerje. To kar ti govoriš je seks prijateljstvo. Tukaj je ogrooooomna razlika.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Shannon - Debatorica
*hox* napisal/-a:Ja pa dobr no, če še ni pripravljena na sex, pol naj po tvojem nima fanta? Kje pa piše da mu mora dat po pou leta? Če jo ma res rad, pol bo počaku ane? Men se zdijo tele tvoje izjave Shannon čist mim.
Po pol leta?! Baba, ki po pol leta ne da, je frigidna. Ni debate. Itak noben normalen tip ne bo čakal tako dolgo.
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Shannon napisal/-a:*hox* napisal/-a:Ja pa dobr no, če še ni pripravljena na sex, pol naj po tvojem nima fanta? Kje pa piše da mu mora dat po pou leta? Če jo ma res rad, pol bo počaku ane? Men se zdijo tele tvoje izjave Shannon čist mim.
Po pol leta?! Baba, ki po pol leta ne da, je frigidna. Ni debate. Itak noben normalen tip ne bo čakal tako dolgo.
Poznam tipe, ki so čakal tok doug, tko da se mi ne zdi to nič čudnega.
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men tut ni jasno zakaj bi blo narobe, če pač določeni osebi paše počakat. Ni bolš počakat, kot, da gre prehitro pa se potem tolče po glavi?
Po drugi strani bi pa verjetno linčala 16letnico, ki se je dala dol s tipom po 14ih dneh
Jst sicer vrjetno ne bi zdržala pou leta, sploh, če maš res pravega ob sebi... Ampak, če kdo misli drugače, to ne pomeni, da je zmešan.
Po drugi strani bi pa verjetno linčala 16letnico, ki se je dala dol s tipom po 14ih dneh
Jst sicer vrjetno ne bi zdržala pou leta, sploh, če maš res pravega ob sebi... Ampak, če kdo misli drugače, to ne pomeni, da je zmešan.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
g00fy_qa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Shannon napisal/-a:Po pol leta?! Baba, ki po pol leta ne da, je frigidna. Ni debate. Itak noben normalen tip ne bo čakal tako dolgo.
Očitno ti ne poznaš veliko tipov. Če punca ni pripravljena, zaradi česarkoli že, pač ni. Če se imata rada bosta še malo počakala in uživala v zvezi brez seksa (da, tudi to obstaja). In zaradi tega tip ne bo zbežal in punca ni frigidna; halo?
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
-
rEbEcCa - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2005
- Kraj: okolica Celja
Shannon kolk si stara? Mislim halooo? Kako lahk rečeš 16 letni punci, da je frigidna ker še ni prpravljena na seks po pol leta zveze?!? Še sreča da obstajajo dekleta, ki stojijo za svojimi občutki in ne skočijo v spolnost nepripravljene... Če si pa ti dala vsakmu tipu do zdej po enem tednu noge narazn kr bi te drgač kao pustu, maš pa en velik problem pr seb in zelo zelo nizko in slabo samopodobo!
- wantyka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 1. 2007
Shannon, punca je prosila za nasvet. Ma pa 16 let!
Mislim, da bi mogla dlje it z njim ko boš pripravljena, ne pa ko bo on želel takoj... če te ma res rad pa boš vidla s časom.... težko je ocenjevat sploh...še ti ne veš.... če te ma rad bo počakal:)
Mislim, da bi mogla dlje it z njim ko boš pripravljena, ne pa ko bo on želel takoj... če te ma res rad pa boš vidla s časom.... težko je ocenjevat sploh...še ti ne veš.... če te ma rad bo počakal:)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov