Mamin sinko
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Ja, moj je pač tak, da počne tako kot reče mami večino stvari, da doma ne dela kaj veliko, ker večinoma vse postori ona tudi namesto njega.
Drugače pa potrebuje kar veliko pozornosti in vsi so ga razvajali že od mail nog, ker je pač edinec in mu poskušali vse ustreči.
NJegove lastnosti...ja, moj je drugače bolj miren, velika družba mu ne odgovarja raje je sam, zelo rad je doma, ...ampak je pa ljubezniv pa pozoren do mene
Drugače pa potrebuje kar veliko pozornosti in vsi so ga razvajali že od mail nog, ker je pač edinec in mu poskušali vse ustreči.
NJegove lastnosti...ja, moj je drugače bolj miren, velika družba mu ne odgovarja raje je sam, zelo rad je doma, ...ampak je pa ljubezniv pa pozoren do mene
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
*lilica* napisal/-a:Živjo!
Imam en problemček glede mojega dragega.
Super se razumeva skupaj, lepo nama je, res se ujameva kot je treba, dokler vmes za kakšno malenkost ne poseže njegova mama ali stara mama - takrat mi včasih po domače rečeno "vse pade dol".
Namreč, doma so zelo povezani in si povejo skoraj vse in nekako vsi od mojega pričakujejo, da dela, kot mu rečejo. To me zelo jezi.
Namreč midva misliva resno in si želiva skupnega življenja, vendar mene malenkosti, ki jih slišim in zvem, včasih popolnoma odvrnejo.
Zadnjič se je zgodilo, da pridem v njegovo sobo in je imel postlano posteljo tako malo drugače in rečem, da kako to, če je ni sam postlal in je odgovoril, da ne, da jo je mama, ker jo je on malce čudno. Kar kocine so mi šle pokoncu. Pa kaj je važno, kako ima 26 letni fant postlano posteljo. Hvala bogu, da jo postelje, ne pa, da ni dobro postlana
Naslenja stvar je bla, da se je vrnil izpod tuša, malce "zaraščen" se pravi neobrit in mama mu je rekla, naj se gre obrit. Ker je rekel, da je tako čisto ok, mu je še nekajkrat rekla, naj se gre obrit, ker je ona tako rekla in je njegova mama.. Še ena taka stvar....to je tako, kot bi meni doma rekli, naj se počešem tako, da bo preča na levi, ne na desni strani.
No, skratka, take stvari me zelo ujezijo, vendar včasih kaj rečem, včasih pa ostanem tiho, ker se resnično bojim, da bom rekla kaj preveč.
Ko mojega vprašam, zakaj ne dela po svoje, reče, da bi rad mir.
Hm...on bi rad mir, zato še pri 26. letih dela tako kot reče mama.
Jest bi rada, da bi postal malce bolj samostojen, in da ga ne bi bilo strah reči kaj nazaj. Pa kaj če se zaneti majhen prepirček, vendar fant pri 26. bi moral biti vsaj toliko samostojen, da bi sam skrbel za izgled in za svoje stvari.
Kaj si mislite o vsem tem? Je vse res malce čudno ali samo jaz pričakujem preveč?
Hvala za vaše odgovore
Lep dan.
Hm je malce cudno ja..k sm brala tvoj post... sem se takoj spomnala na mojega bivsega, ki je enako kot ta tvoj tip, glede vse stvari poslusal mamo...kar je ona rekla, je bilo sveto... drugace zelo miren fant, za kolege zlo vredu...ampak js se zal z njemu nisem mogla pogovorit o nobeni stvari..za vsako stvar mi je reku, sama se odloc, naredi tk k mislis..pa halo?! js rabim ob sebi moskega, ne pa "copato"..mogoce se bo marsikateri zazdelo, kaj mi je sploh manjkalo pri takem tipu, oz.marsikateri zenski bi bilo to vsec, da bi lahko ona odlocala o vseh stvareh..men pa ni bilo prijetno..da ne govorim o kaksnih uradnih zadevah, itd..skratka pri svojih 26ih letih je bil tako nesamostojen clovek, in to zaradi svoje "mamice", ki jo je vedno "prevec" uposteval... in takrat k se je ona odlocla, da jo kam pelje, jo je peljal..in ko je sla najina zveza ze h koncu, mi je naredil nekaj, cesar si o njemu ne bi mislila, da bi mi uspel naredit kaj takega.. js sm mela pregled v bolnici, lezala sem tak vec ur,oz. hodila od enega oddelka do drugega..dogovorila sva se, da naj ostane nekje v blizini,da bo potem lahko prisel k meni v sobo... in ko so mi koncno dodelili sobo(samo za 1 dan-, pocakat sem mogla, da mi cela infuzija stece, potem pa lahko odidem... )sem ga poklicala, da sedaj pa lahko pride..in on men, da pride cez kaksno urc, da ne more takoj..zakaj pa ne?! zato, ker je mogu"mamin" sincek domov na kosilo, ki mu ga je mami pripravila, da ga ne bo stran metala... sicer nisem zelo obcutljiva oseba, ampak takrat so mi oci zalile solze, prekinila sem..in ne rabim posebej poudarjat, da sem zelo spremenila mnenje o njem..kako mu je eno kosilo bolj pomembno od mene...sicer so bile potem se vmes ostale stvari, za konec zveze..ampak to je ena izmed najbolj bednih trenutkov v najini zvezi... ze tk sm bla cela na tleh, v dvomih, upala, da bodo slike vredu, potem pa oseba, ki ti pomeni najvec, pripravi dodatno bolecino..
*lilica*..morda je tvoj tip..drugace popolnoma nasprotje, kar se karakterja tice...ampak hocem ti povedat le, da so mene osebno take stvari zelo motile... in da ce hoces furat neko zvezo malo bolj resno, da nekak to potem tak ne more laufat... sej vse lepo in prav, da ima rad mami, da jo obozuje, ter ona njega, ampak vse do neke meje...
-
*LooBika* napisal/-a:
za vsako stvar mi je reku, sama se odloc, naredi tk k mislis..pa halo?!
Ja, to tudi men reče moj. Ko rečem, če kam greva, največkrat reče, ja lahko ti povej, ali pa reče, ti se zmeni, pa ti pokliči pa itd. Celo za morje je rekel najprej, da naj se kar sama odločim kam greva pa bova šla rezervirat. No, potem sem mu povedala, da če greva na morje skupaj, je prav, da se tudi skupaj odločiva kam. No, to nama je na koncu uspelo in bilo je super
sej vse lepo in prav, da ima rad mami, da jo obozuje, ter ona njega, ampak vse do neke meje...
Se strinjam. Jaz nimam nič proti njegovi mami in proti njegovim domačim, ampak vseeno mora biti neka meja, kjer je vmešavanje mame odveč.
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Mislim, da ti delaš problem, ki ga ni. Pa kaj, če mu mama pokaže kako se postelje posteljo, če je pa še pri 26ih ne zna postlati.
In tudi to, da mu reče naj se obrije se meni zdi prav. To je tudi od mojega bivšega mama počela in jaz sem ji vedno dala prav, ker mi ni všeč, da je tip zaraščen.
In tudi to, da mu reče naj se obrije se meni zdi prav. To je tudi od mojega bivšega mama počela in jaz sem ji vedno dala prav, ker mi ni všeč, da je tip zaraščen.
-
Ja, nimam nič proti temu, če mu pokaže kako postlati, če ne zna. Ampak on zna postiljati, samo njej včasih ni všeč tako kot postelje on in potem ona postelje tako kot je njej všeč.
Glede tega, da se brije...ok, naj mu reče, ampak vseen želi,da na koncu stori on tako kot hoče...se obrije ali pa ne. Ampak pri njih je tako, da če se ne obrije, se skoraj skregajo, ker ona mu reče, da se more obrit, ker je njegova mama in jo more ubogat. Tudi katere čevlje naj da gor mu pove itd, kar se meni ne zdi normalno za fanta starega 26. let. Celo frizerki pove kako približno naj ga utriže. Seveda potem on sam pove, kaj bi rad.
Glede tega, da se brije...ok, naj mu reče, ampak vseen želi,da na koncu stori on tako kot hoče...se obrije ali pa ne. Ampak pri njih je tako, da če se ne obrije, se skoraj skregajo, ker ona mu reče, da se more obrit, ker je njegova mama in jo more ubogat. Tudi katere čevlje naj da gor mu pove itd, kar se meni ne zdi normalno za fanta starega 26. let. Celo frizerki pove kako približno naj ga utriže. Seveda potem on sam pove, kaj bi rad.
-
*LooBika* - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 5. 2008
ana27 napisal/-a:Mislim, da ti delaš problem, ki ga ni. Pa kaj, če mu mama pokaže kako se postelje posteljo, če je pa še pri 26ih ne zna postlati.
Sej ne gre tle za to, da ti ni vsec ce je tip zarascen..mislim, tip pri 26-ih bi pa lahka vedu, kdaj se naj obrije..ali kako...ali mu more mama vedno povedat, cuj sinko, dej se obrij... in potem k gre zivet s tabo, ga bs ti opominjala, kdaj se naj obrije... mislim, da mora clovek slej k prej sprejet kaksno odgovornost, ter pri dolocenih letih, postat dovolj samostojen ....
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
ana27 napisal/-a:Mislim, da ti delaš problem, ki ga ni. Pa kaj, če mu mama pokaže kako se postelje posteljo, če je pa še pri 26ih ne zna postlati.
Hm. Če ti ni všeč, da je tip zaraščen, si izbereš takega tipa, ki se redno brije. Razen če ti je všeč tak tip, ki nima lastne volje in stori, kar mu ti rečeš (ali pa mama ... saj je vseeno)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
*LooBika* napisal/-a:ana27 napisal/-a:Mislim, da ti delaš problem, ki ga ni. Pa kaj, če mu mama pokaže kako se postelje posteljo, če je pa še pri 26ih ne zna postlati.
Sej ne gre tle za to, da ti ni vsec ce je tip zarascen..mislim, tip pri 26-ih bi pa lahka vedu, kdaj se naj obrije..ali kako...ali mu more mama vedno povedat, cuj sinko, dej se obrij... in potem k gre zivet s tabo, ga bs ti opominjala, kdaj se naj obrije... mislim, da mora clovek slej k prej sprejet kaksno odgovornost, ter pri dolocenih letih, postat dovolj samostojen ....
Ja tudi jaz vidim v tem, da tip ni dovolj samostojen, in da enostavno rabi mamico, ki ga opominja. Pomoje je problem bolj v njem kot v mamici.
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
Ah dajte no, a vam se res zdi najbolj konstruktivna rešitev menjat tipa? Halooo, z mojim se odlično ujameva v interesih, seksu, debatah ... zakaj bi šla iskat drugega, če pa ga mam rada in nočem drugega?!
Ampak ker noben tip na tem svetu nima samih dobrih lastnosti, je treba sprejet ali spremenit njegove slabe lastvosti. Jaz nekako načeloma nimam želje na silo spreminjat ljudi, ampak v tem primeru pa mi gre na živce in bi rada, da sam ugotovi, da bo treba malo spremenit odnos s svojo mamo. Tip se zna oblečt čist ok, ampak če mu mama reče da tako pa že ni v redu oblečen, se bo moral navadit da ji reče: tako je meni pač všeč. Enkrat se bo tudi moral navadit, da bo moral za sebe sam poskrbeti in da ga mama ne bo stregla od spredi in od zadi, ker če bo nekoč živel z mano, mu jaz niti slučajno ne bom pakirala za na morje, pazila da ne zmanjka njegovega deodoranta in ga 100x spomnila, da mora it plačat mobitel ... pač nisem tajnica.
Ampak ker noben tip na tem svetu nima samih dobrih lastnosti, je treba sprejet ali spremenit njegove slabe lastvosti. Jaz nekako načeloma nimam želje na silo spreminjat ljudi, ampak v tem primeru pa mi gre na živce in bi rada, da sam ugotovi, da bo treba malo spremenit odnos s svojo mamo. Tip se zna oblečt čist ok, ampak če mu mama reče da tako pa že ni v redu oblečen, se bo moral navadit da ji reče: tako je meni pač všeč. Enkrat se bo tudi moral navadit, da bo moral za sebe sam poskrbeti in da ga mama ne bo stregla od spredi in od zadi, ker če bo nekoč živel z mano, mu jaz niti slučajno ne bom pakirala za na morje, pazila da ne zmanjka njegovega deodoranta in ga 100x spomnila, da mora it plačat mobitel ... pač nisem tajnica.
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
AniMaLisTik - Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2009
Peterca18 napisal/-a:Ah dajte no, a vam se res zdi najbolj konstruktivna rešitev menjat tipa? Halooo, z mojim se odlično ujameva v interesih, seksu, debatah ... zakaj bi šla iskat drugega, če pa ga mam rada in nočem drugega?!
Zlo dobro razmišlanje , dosti punc želi spremenit tipa ker jim nekaj ne paše , ampak to je navadn bulšit, jaz se ne spreminjam za nobenga takšen kot sem takšnega me imajo ljudje radi , če to tebi ne paše pol je to tvoj problem.
Se pa strinjam da pri takih zadevah je pa res mal čudno da mu reče mama da ni lepo oblečen pa se preobleče , razn seveda če je lolek pa si obleče majco narobe pa ga matka opomni pol bi še šlo
____AniMaLisTik____
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov