Hm.. Poznam tipa, ki ima po mojem mnenju enkraten in meni osebno perfekten karakter.. Pa sploh ne vem, kaj tocno je tisto, kar ga dela taksnega kot je. Vem samo, da bi najbrz rekla 'ja!', ce bi sel jutri na koleno pred mano

Dejansko.
Ce se omejim na doticnega cloveka, mi je pri njemu vsec miljon malenkosti.. Npr. to, da se razume s cisto vsemi: odlicen je z otroci (dela v vrtcu za otroke s posebnimi potrebami, how cute is that?), kolegov med vrstniki mu tako ali drugace ne manjka, na zuru se brez problema do treh zjutraj zadebatira z nekim starim bajkerjem, z babico se vedno hodita na izlete (kjer si privoscita cik in pivo

) itd.. Je spontan, zafrkantski, med kolegi malo otrocji - pa istocasno se nisem srecala cloveka, ki bi imel pri teh letih tako prekleto poslihtano v glavi.

Veliko je ze dal skozi. In ko se ti tak tip nasmehne, imas filing, da nikjer na svetu ni bolj varnega koticka, kot tam.
Enivej, perfekten primer cloveka, ki na prvi pogled ni tipicen tldr-jev ljepotan, a ob katerem me pecejo jajcniki od pozelenja

Ampak ja, seveda je zaseden.
P***a.