Ljubosumen
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ni res - za posledice smo si običajno sami krivi, v tvojem primeru je to še kako res.
..in s tem si zelo lepo razjasnil in še enkrat potrdil od kje vse tisto sikanje tvojih bivših - problem je v tebi.
..in s tem si zelo lepo razjasnil in še enkrat potrdil od kje vse tisto sikanje tvojih bivših - problem je v tebi.
- yasemine
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 5. 2010
LOL, marš v kuhinjo zmagovalna... Jaz niti ne sikala, škoda energije... Bi raje šla.
Kot so že ene rekle - mogoče je sikala z razlogom, mogoče je bla ljubosumna ker se njej nisi posvečal dovolj, sploh če sama npr. nima s kom drugim it ven kot s tabo,... Lahko je pa res samo to, da je enostavno tečna (tud take so, kot ste tud moški različni).
Sicer pa veliko užitkov v samskem stanu
Kot so že ene rekle - mogoče je sikala z razlogom, mogoče je bla ljubosumna ker se njej nisi posvečal dovolj, sploh če sama npr. nima s kom drugim it ven kot s tabo,... Lahko je pa res samo to, da je enostavno tečna (tud take so, kot ste tud moški različni).
Sicer pa veliko užitkov v samskem stanu
- Cant_sleep_tonight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 3. 2009
yasemine napisal/-a:LOL, marš v kuhinjo zmagovalna... Jaz niti ne sikala, škoda energije... Bi raje šla.
Kam, v kuhinjo?
-
anuska159487 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
small_star napisal/-a:Jaz sem letos v Poreču videla par srednjih let (tam nekaj čez 30). Imela sta otroški voziček na 3 kolesa, notri pa...... > maltežana! Na plaži se je z njim ukvarjala, kot s 3 leta starim otrokom. Kaj vse ne vidiš...
Ok, kužka prevažat v vozičku je res mau mim.. ampak da sta se na veliko ukvarjala z njim, pa ni nč tazga. Mogoče pa ta par ne more met otrok? si jih žeilta, pa jih ne morta met? Lahko mogoče da sta si zard tega kupla kužija, in pač njemu naklanjata vso svojo pozornost in ljubezen..
-> kar se pa tiče telih papagajev.. kko je lahko nekdo ljubosumen na papagaje? Ni ta tvoj fant ljubosumn na papagaje, vrjetn se mu sam zamau zdi kr si njega in psa postavla na stranski tir. ker se pač cele dneve ubadas s temi ptiči
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
-
anuska159487 - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 3. 2011
nism gledala datume, ampak itak ni važn kdaj so bli teli papagaji aktualni men je biu smešn naslov in prou mogla sm to prebrat
Srečen ni tisti, ki ima, kar želi... Temveč oni, ki si ne želi tistega, česar nima.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov