Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
zamišljena napisal/-a:Ajej - midva mava pa čist svoje:)
OK - Piki je on, ampak zaradi Piki Jakoba, jaz sm pa Filip zaradi miške Filipa:))
Drgač je pa Dami:)) In to je ena od redkih ljubkovalnic, ki jih izrečem v družbi...to pa zato, ker se mi je 1X zareklo, ko je bil pijan...in smo se pol v družbi naslednji dan hecali iz tega (v tistem času sem ga klicala "uhi") in babji jezik valjda: "Ja, včeraj je pa bil uhi bruhi:)))" In ta uhi bruhi se ga je zdaj prijel, pa če ga al' ne cukne. Prijel se pa ni sam njega, ampak tudi vseh drugih, ki ga kdaj preveč cuknejo ha ha ha:)))
Drugače pa še ostravko bradavko, prdulja smrdulja:)))....še je tega, sam se sploh ne spomnem:))
uau, imata dobre...uhi bruhi... tega bom ukradla, imam kolega ko ima vecja usesa, pa se bruha vcasih, do zdaj je bil samo uhi, bom pa dodala se bruhi...
prdulja smrdulja...jao...hahaha
daj spomni se se kaksnega...
-
yahve - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
tamala82 napisal/-a:Da te opomnim, da si očitno tudi ti samski, če te prijateljica tako kliče...
Grrr!
No ja...v zvezi res nisem..je pa res več vrst prijateljstev..in ne bom te poučeval o njih (zato ne sprašuj... )... Pa upam, da te nisem preveč vznemiril..sej veš..u are my favourite one...
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
- Kraj: Ljubljana
mishek, mishy, piki moj, kosmatinko moj, srček,moj moj(to nama pomeni skor isto k če rečem rada te imam)
ko sm pa jezna najn ga pa sploh ne pokličm..
on pa mene kliče: lumpijka, mishka, mishy, pishka, sjček, piki poki, ...itd.
ko sm pa jezna najn ga pa sploh ne pokličm..
on pa mene kliče: lumpijka, mishka, mishy, pishka, sjček, piki poki, ...itd.
Zadnjič spremenil shtrukeljchek, dne 21. Mar. 2005 14:27, skupaj popravljeno 1 krat.
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
-
jokica - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 12. 2004
- Kraj: za 9 gorami
joj jest sm kr zivce zgubila ce me je na zacetku poklical Piki, in nism prenesla... ampak nekak sm se mogla navadt glede na to, da sva bla skoz evc skupi... in pol je tud bil Piki... pa se to kadar sva sama, pa kadar en od druzga kej hocva in sva mal osladna... drugac pa vec ali manj zveze deluje na podlagi najinih imen
Zakaj moški ne vrjamejo ženskam?
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
Kdo bi vrjel človeku, ki krvavi vsak mesec pa ne umre
-
Lil`Tina - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 3. 2005
ijej...ka nj kr začnem naštevat...hehe...če pa mi skor vsakič reče neki drugiga......sam če me pa hoče razjezi mi pa reče da sm packa...jst pa njemu lolek...hehe...drgač pa sej vete sami.....lubek..polhek....srček...čokoladica....itd...
*TiNa*
-
BlackCobra - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 2. 2005
men rece da sm satan in zgaga, sam to tko fora, drgac sm pa kokola al pa mala in mi je usec,
on je baraba in lump
on je baraba in lump
How Fucked Up Is You?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]