Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlueGirl1983 - Sramežljivka
- Na forumu od: 8. 10. 2004
- Kraj: Maribor
Če sva v družbi, si praviva "srce", ko sva sama pa sem jaz miška ali mucka, on pa je ljubček ali mišek. Če se šaliva sem žnoder (grdo, vem), on pa... Ne bom povedala raje.
Imava pa cel kup nekih "internih" fint, zaradi katerih naju ljudje postrani gledajo, če jih slučajno slišijo.

Imava pa cel kup nekih "internih" fint, zaradi katerih naju ljudje postrani gledajo, če jih slučajno slišijo.
- bledolicnica
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Midva sve tudi "srce" drug drugega kličeva, ko sem jezna pa vedno po priimku. Aja, v družbi pa po imenu. Meni se tudi kr bruha, ko gremo ven pa se kaka kolega pa kolegica cel čas vlačita drug po drugem - to delajte doma!
-
Kunigunda - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
- Kraj: SG
js njemu ponavadi kr mali rečem...ko sem ful vesela je mišek,vlkokrat je tut src...pa še kaka stvar bi se najdla...če mi gre pa na živce ga pa kr po priimku pokličem!
on me pa bol kot ne skos kliče piš...skrajšano od piška...

on me pa bol kot ne skos kliče piš...skrajšano od piška...

Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
mene moj kliče s kakšnimi pomanjševalnicami mojga imena al kr standardno: lubika in miška. učash p me poimenuje "moja pikapolonca"
jst njemu največkrat rečm kr mali al pa moj lubi, učash tud srček:). kadar me prime pa ga kličem tud smotko in jackass, ampak tko- čist v fori in on pol reče smotka tud men

jst njemu največkrat rečm kr mali al pa moj lubi, učash tud srček:). kadar me prime pa ga kličem tud smotko in jackass, ampak tko- čist v fori in on pol reče smotka tud men

~*BoRn 2 Be WiLd*~
-
zamišljena - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 1. 2005
- Kraj: dežela nenavadnih ljudi
Ajej - midva mava pa čist svoje:)
OK - Piki je on, ampak zaradi Piki Jakoba, jaz sm pa Filip zaradi miške Filipa:))
Drgač je pa Dami:)) In to je ena od redkih ljubkovalnic, ki jih izrečem v družbi...to pa zato, ker se mi je 1X zareklo, ko je bil pijan...in smo se pol v družbi naslednji dan hecali iz tega (v tistem času sem ga klicala "uhi") in babji jezik valjda: "Ja, včeraj je pa bil uhi bruhi:)))" In ta uhi bruhi se ga je zdaj prijel, pa če ga al' ne cukne. Prijel se pa ni sam njega, ampak tudi vseh drugih, ki ga kdaj preveč cuknejo ha ha ha:)))
Drugače pa še ostravko bradavko, prdulja smrdulja:)))....še je tega, sam se sploh ne spomnem:))
OK - Piki je on, ampak zaradi Piki Jakoba, jaz sm pa Filip zaradi miške Filipa:))
Drgač je pa Dami:)) In to je ena od redkih ljubkovalnic, ki jih izrečem v družbi...to pa zato, ker se mi je 1X zareklo, ko je bil pijan...in smo se pol v družbi naslednji dan hecali iz tega (v tistem času sem ga klicala "uhi") in babji jezik valjda: "Ja, včeraj je pa bil uhi bruhi:)))" In ta uhi bruhi se ga je zdaj prijel, pa če ga al' ne cukne. Prijel se pa ni sam njega, ampak tudi vseh drugih, ki ga kdaj preveč cuknejo ha ha ha:)))
Drugače pa še ostravko bradavko, prdulja smrdulja:)))....še je tega, sam se sploh ne spomnem:))
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]