Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi123 - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 6. 2009
- Kraj: *somewhere over the rainbow*
MsN napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:miikena napisal/-a:Tale ni moja iznajdba al pa od mojga (neobstoječga) tipa, ampak sm jo tko enkrat ujela in mi je res zabavna, čeprou ubistvu nč special - en tipo bejbi prav miš.
Ne miška, lubi, mala, ampak simply miš. Sweet.
men moj skoz govori mišpa mi je res cute
hehehe
In verjetno si edina, ki jo fant tako kliče![]()
Meni so vsa tipična ljubkovalna imena brezvezna. Najbolj plehka: mala, pikica, hanibani, l(j)ubi.
V hecu sprejemljivo 'lubica' in 'lupček', vse ostalo pa je zelo zelo fino, če se ustvari spontano, znotraj para in je samo njunoIzvirnost!
pravzaprav nism edina, preglej malo kaj so ostale punce pisale

-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
Midva sva pa po novem polž (jaz) in močerad (on).
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
večinoma srč
od bratranca punca včasih pokliče mojega bratranca driska - obup in to pred vsemi, da mu je le grozn.
od bratranca punca včasih pokliče mojega bratranca driska - obup in to pred vsemi, da mu je le grozn.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*mala* napisal/-a:večinoma srč
lool driskica

-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pa tud mot ga, da ga tako kliče, ona pa zanalašč. Gosh...annoying!!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
jaz mojega ponavadi kličem po imenu..če pa me že prime, da bi uporabila kaj drugega, pa je mac
on pa meni reče ponavadi mačka al pa moj običajni vzdevek 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
- whoami
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 6. 2009
- Kraj: maribor
Mimi123 napisal/-a:MsN napisal/-a:Mimi123 napisal/-a:miikena napisal/-a:Tale ni moja iznajdba al pa od mojga (neobstoječga) tipa, ampak sm jo tko enkrat ujela in mi je res zabavna, čeprou ubistvu nč special - en tipo bejbi prav miš.
Ne miška, lubi, mala, ampak simply miš. Sweet.
men moj skoz govori mišpa mi je res cute
hehehe
In verjetno si edina, ki jo fant tako kliče![]()
Meni so vsa tipična ljubkovalna imena brezvezna. Najbolj plehka: mala, pikica, hanibani, l(j)ubi.
V hecu sprejemljivo 'lubica' in 'lupček', vse ostalo pa je zelo zelo fino, če se ustvari spontano, znotraj para in je samo njunoIzvirnost!
pravzaprav nism edina, preglej malo kaj so ostale punce pisale
v bistvu ni edina

Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov