Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
...
Zadnjič spremenil vseenomiska23, dne 27. Nov. 2009 11:08, skupaj popravljeno 1 krat.
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Naslov teme je Ljubkovalna imena, torej lahko že po tem sklepaš, kaj boš noter prebrala. Ne boš namreč dobila ljubkovalnih imen, kot so krava, kur*a, debelajsa, kreten,..., ampak besede, ki so tukaj napisane. Če se pa bojiš za svoje zdravje, pa tega ne beri...
- >chRno_laSka<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: !lJublJana!
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:08, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
-
choco.cat - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 14. 9. 2006
^^Sam pomojem to prerasteš. Si ne predstavljam, da bi se moja starša klicala bubi, lubi, muci ipd.
Pa zdi se mi bedno uporabljanje teh imen v javnosti, in na živce mi gre da nekdo govori o svojem partnerju in reče moja draga/moja žena/mož in podobno. Wtf, sej ma ime
Pa zdi se mi bedno uporabljanje teh imen v javnosti, in na živce mi gre da nekdo govori o svojem partnerju in reče moja draga/moja žena/mož in podobno. Wtf, sej ma ime
I laugh at gilded butterflies.
- >chRno_laSka<
- Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 6. 2009
- Kraj: !lJublJana!
...
Zadnjič spremenil >chRno_laSka<, dne 19. Nov. 2011 18:07, skupaj popravljeno 1 krat.
->>>>>I loVe rAinbOw<<<<<-
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Tale ni moja iznajdba al pa od mojga (neobstoječga) tipa, ampak sm jo tko enkrat ujela in mi je res zabavna, čeprou ubistvu nč special - en tipo bejbi prav miš.
Ne miška, lubi, mala, ampak simply miš. Sweet.
Ne miška, lubi, mala, ampak simply miš. Sweet.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
choco.cat napisal/-a:^^Sam pomojem to prerasteš. Si ne predstavljam, da bi se moja starša klicala bubi, lubi, muci ipd.
Jaz nisem pristaš tortic, kolačkov in životinskega carstva, ampak sem se spomlna nečesa kar mi je blo res kjut... Se spomnm ko je fotr kej zaj*** (npr dal prat črno majco poleg belih brisač da so vse ratale sive, ali pustu mamine copate zunaj da jih je zgrizu sosedov cucek), in ga je mami mal grdo pogledala, je reku kej v stilu; ja L'bezen, kak naj jaz vem kak ta stroj dela itd... Res mi je blo simpatično... Pa včas kadar je matka naročila kako stvar, in smo potem otroci rekli; ok mami; pa je še on vedno; jaaa "mami"
pogrešam njune tovrstne "izpade"...
Drugače pa klicanje po imenih zame zmaga...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov