Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Midva se pa kličeva tamala,lubi,lepotec-ica,največkrat pa po imenu
Res ne maram pa kkšnih živalskih pomanjševalnic,a je še kkšna ki to sovraži?
Res ne maram pa kkšnih živalskih pomanjševalnic,a je še kkšna ki to sovraži?
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
Oo jst sovražim vse ljubkovalnice na tej strani Sploh pa, ko sta 2 1-2 leti skupaj, pa se pred prijatelji (predvsem moški, ki hočejo ispast "kul") kličeta mož/žena. Sorry, Skrat potepuh!
Mene je klical npr.: bubbly, tamala, sexyass,..pa še dosti drugih originalnih, ki jih ne bi odkrivala, da eliminiramo prepoznavnost
Mene je klical npr.: bubbly, tamala, sexyass,..pa še dosti drugih originalnih, ki jih ne bi odkrivala, da eliminiramo prepoznavnost
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
midva po letu in se malo se vedno ne uporabljava ljubkovalnih besed, in dvomim da jih kdaj bova. js nism tak clovek... je pa itak tako, da njega vsi ne klicemo prav po imenu ampak ma ze nekaksen vzdevek - kot pomanjsevalnico imena...in ga pac skos klicem tako, res nikol mu se nisem kaj druga rekla...
on pa mene vcasih, res vcasih klice po kakih zivalskih imenih npr. mis moja, al pa kej takega, med cartlanjem...pa ga js pol nazaj zabavam, da nism zival, in da ce me bo on tako klical, bom js njega JASTREB (pa sploh nevem kako sm prsla na to, enkrat je bla pac prva cudna zival k sem se je spomnla ) in od takrat naprej k on men kaj rece, js njemu nazaj: jastreb - itak pokvarim pol trenutek, sam nemorm iz svoje koze
on pa mene vcasih, res vcasih klice po kakih zivalskih imenih npr. mis moja, al pa kej takega, med cartlanjem...pa ga js pol nazaj zabavam, da nism zival, in da ce me bo on tako klical, bom js njega JASTREB (pa sploh nevem kako sm prsla na to, enkrat je bla pac prva cudna zival k sem se je spomnla ) in od takrat naprej k on men kaj rece, js njemu nazaj: jastreb - itak pokvarim pol trenutek, sam nemorm iz svoje koze
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
uf jaz mojga kr muca moja, al pa tarzan... un pa mene...ja no pač nima lih neki lepih imen ampak on pravi da njemu so všeč....npr bajsi moj al pa knedi(newem kok se je tega spomnu ko niti najman nisem zalita) dobr no pa tud maca me pokliče
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
red_rose napisal/-a:in od takrat naprej k on men kaj rece, js njemu nazaj: jastreb - itak pokvarim pol trenutek, sam nemorm iz svoje koze
Ah kje pa, to so trenutki, ki ti v resnici ostanejo v spominu kot najlepši. Tiste interne fore, ki si jih delita samo dva. Noben hanibani tega ne odtehta
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
Shelve napisal/-a:Oo jst sovražim vse ljubkovalnice na tej strani Sploh pa, ko sta 2 1-2 leti skupaj, pa se pred prijatelji (predvsem moški, ki hočejo ispast "kul") kličeta mož/žena. Sorry, Skrat potepuh!
Hehe, me nč ne boli... Vsakmu svoje. Men bi se obrnil če bi me poklicu sexyass, teb pa pač ne paše d te kliče žena. Moj tega ne dela zato, da bi izpadu kul ampak ker mu paše - uporablja pa le v družbi najinih skupnih prijateljev, katerim se po vseh teh letih res ne rabi dokazovat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Se bom kr tle mal izkšaljala ...
Men je uporaba internih, pocukranih in nemalkrat (za prostali svet) smešnih ljubkovalnih imen u jaunosti milo rečeno - butasta.
Pa dokler so parčki sTaRi 14.3 leeeT & swoJo Laaaaw izkazujejo na take in podobne načine, pogojno oprostim (:P ), ko pa osebki prerastejo dvojni w, trojni a, veliki l, petkiče, desetkiče in LOL-e, pa priznam, mi "izlivanje cukra" z živalsko in tko in drgač zafaninimi nadimki u družbi, na raznih portalih, fejsbukih, ... naježi dlake . Blah.
Men je uporaba internih, pocukranih in nemalkrat (za prostali svet) smešnih ljubkovalnih imen u jaunosti milo rečeno - butasta.
Pa dokler so parčki sTaRi 14.3 leeeT & swoJo Laaaaw izkazujejo na take in podobne načine, pogojno oprostim (:P ), ko pa osebki prerastejo dvojni w, trojni a, veliki l, petkiče, desetkiče in LOL-e, pa priznam, mi "izlivanje cukra" z živalsko in tko in drgač zafaninimi nadimki u družbi, na raznih portalih, fejsbukih, ... naježi dlake . Blah.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
midva se tudi ne poslužujeva kaloričnih vzdevkov.
mava neke svoje interne fore, ki pa so daleč od hanibanijev, srčkov, miškov in cukrčkov.
v vsakdanjem življenju ga naslavljam s skrajšavo njegovega priimka, ki je čisto dovolj simpatična, da ne rabi še dodatnega cukra.
če kda uporabi kako ljubkovalnico je to samo zato, ker želi da ga pisano pogledam.
mava neke svoje interne fore, ki pa so daleč od hanibanijev, srčkov, miškov in cukrčkov.
v vsakdanjem življenju ga naslavljam s skrajšavo njegovega priimka, ki je čisto dovolj simpatična, da ne rabi še dodatnega cukra.
če kda uporabi kako ljubkovalnico je to samo zato, ker želi da ga pisano pogledam.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Tut jaz ne prenašam kaloričnih vzdevkov in životinjskega carstva...
Midva se večinoma kličeva po imenih; jaz ga včasih celo pokličem po priimku ali vzdevku, tko ko ga kličejo prjatli...
On me včasih (izjemoma) pokliče s pomanjševalnico, al pa mi reče tamala, ampak mi je lepo razložu, da to počne zato, ker sem pač v primerjavi z njim majhna...
Pa včasih če se pogovarja s kolegi, reče npr; gre še Moja zdraven... In tut jaz mu rečem kar Moj; če pač komu govorim o njem... (in to je čist tako iz navade; ni nek posebej izbran "vzedevek"...)
Midva se večinoma kličeva po imenih; jaz ga včasih celo pokličem po priimku ali vzdevku, tko ko ga kličejo prjatli...
On me včasih (izjemoma) pokliče s pomanjševalnico, al pa mi reče tamala, ampak mi je lepo razložu, da to počne zato, ker sem pač v primerjavi z njim majhna...
Pa včasih če se pogovarja s kolegi, reče npr; gre še Moja zdraven... In tut jaz mu rečem kar Moj; če pač komu govorim o njem... (in to je čist tako iz navade; ni nek posebej izbran "vzedevek"...)
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
v družbi se vedno kličeva po imenu.
ko sva sama, ga js včasih pokličem po priimku (predvsem, če me kej zafrkava in rečem "priimek, dej mir!"). včasih mu mogoče v kakšnem sms-u napišem "lubi" al pa včasih rečem napol v zajebanciji "z mojim dragim bova dans .......". on me večkrat pokliče pikec, druga pa ne. se mi zdi, da če prepogosto uporabljaš kakršnekoli nadimke, izgubijo svoj čar?
me je pa en fant, ki sploh ni bil moj fant, klicu mačka, miška, lubica, rožica, bejba and so on (v družbi, na samem, po telefonu, v živo...) in sem se res počutla ful neprijetno in sem se ga samo zaradi tega izogibala, ker js imam ime
ko sva sama, ga js včasih pokličem po priimku (predvsem, če me kej zafrkava in rečem "priimek, dej mir!"). včasih mu mogoče v kakšnem sms-u napišem "lubi" al pa včasih rečem napol v zajebanciji "z mojim dragim bova dans .......". on me večkrat pokliče pikec, druga pa ne. se mi zdi, da če prepogosto uporabljaš kakršnekoli nadimke, izgubijo svoj čar?
me je pa en fant, ki sploh ni bil moj fant, klicu mačka, miška, lubica, rožica, bejba and so on (v družbi, na samem, po telefonu, v živo...) in sem se res počutla ful neprijetno in sem se ga samo zaradi tega izogibala, ker js imam ime
Make music, not war
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Jz njemu "srči brči"...on meni "pipika" al pa "ženska". lol. Poleg tega pa še "prda smrda", "pujs/a"...pa še kaj bi se našlo. Se mama fejst rada, al?
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- *inch*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 7. 2007
on mene: piki (ta je najbolj pogosta), princeska, lepotička (??), piškotek (ta mi je ful smešna pa prisrčna), inči...
jaz njega: bubi (najbolj pogosta), piki, srček, lupči, honey bunny... Z začetka pa sem mu rekla tudi drobtinica (ne vem zakaj... ) pol pa mi je reku da ga ful moti, ker se počuti kot kruh hehe pa sem se odvadla
jaz njega: bubi (najbolj pogosta), piki, srček, lupči, honey bunny... Z začetka pa sem mu rekla tudi drobtinica (ne vem zakaj... ) pol pa mi je reku da ga ful moti, ker se počuti kot kruh hehe pa sem se odvadla
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
^^ Ta s kruhom je svetovna!
Sploh si ne predstavljam, da bi tipa klicala drobtinica. Ej, drobtinica moja, a prideš dons kej k men?
Če se pa pr tem "ljubkovalnem imenu" tip ne počut ponižanga oz. ko ena mala punčka, pol pa tut ne bi blo vse v redu z njim!
Sploh si ne predstavljam, da bi tipa klicala drobtinica. Ej, drobtinica moja, a prideš dons kej k men?
Če se pa pr tem "ljubkovalnem imenu" tip ne počut ponižanga oz. ko ena mala punčka, pol pa tut ne bi blo vse v redu z njim!
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov