Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
ma midva sva itak malo čudna pa naj bodo še ljubkovalna imena .sej se itak drgač v živo sliši kot pa ko se prebere
ma kej češ....sta frend pa frendica se nazačetku zveze klicala gnoj pa umetn gnoj in to sta še danes en za drugega ostala.
ma malo smeha mora bit.
ma kej češ....sta frend pa frendica se nazačetku zveze klicala gnoj pa umetn gnoj in to sta še danes en za drugega ostala.
ma malo smeha mora bit.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Midva na trenutke še kr ohranjava najina ljubkovalna imena, čeprou nisva več skupi. In mi je res lepo slišat, kr mi dajejo občutek posebnosti najinga prijateljskega odnosa, za kerga se zarad takih in podobnih "malenkosti" zdi, da je usen neki več, no matter what.
Mi je pa ratal blazno neprijetno, ko je začeu uporablat določeno pomanjševalnico mojga imena, česar u letu pa pou ni počeu nikol.
Ta je bla sprva u domeni prvega fanta, boh ne dej, da si me je kasnej kšn drug (pa nej bo tip al pa kolega) drznu tko poklicat (sm mogla kr mal prepovedat) ...
Izpeljanke so se čez leta začele posluževat določene kolegice, pa tut kolegi, biušga sm prebolela, tko da je blo ime spet nekak "dovoljeno" ... Ampak iz njegovih ust mi deluje tko zlo neprijetno, pa sploh ne vem zakaj, kr je drgač čist luštno in domače, ampak mene usakič posebi stisne .
Mi je pa ratal blazno neprijetno, ko je začeu uporablat določeno pomanjševalnico mojga imena, česar u letu pa pou ni počeu nikol.
Ta je bla sprva u domeni prvega fanta, boh ne dej, da si me je kasnej kšn drug (pa nej bo tip al pa kolega) drznu tko poklicat (sm mogla kr mal prepovedat) ...
Izpeljanke so se čez leta začele posluževat določene kolegice, pa tut kolegi, biušga sm prebolela, tko da je blo ime spet nekak "dovoljeno" ... Ampak iz njegovih ust mi deluje tko zlo neprijetno, pa sploh ne vem zakaj, kr je drgač čist luštno in domače, ampak mene usakič posebi stisne .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 16. Jan. 2010 22:32, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
cebelica_Kaja* - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 7. 2008
- ponavadi on mene kliče Honey & js njega kličem Honey tko sma se navadla
- js njega pokličem še z: bejbi, vlki, piky, šabi
- kadar sm jezna : po priimku
- on mene kliče še: šabika, pupi
- kadar je jezn: Kajaaaaaaaaaaaaa
- js njega pokličem še z: bejbi, vlki, piky, šabi
- kadar sm jezna : po priimku
- on mene kliče še: šabika, pupi
- kadar je jezn: Kajaaaaaaaaaaaaa
- Nadine
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 7. 2005
joj men grejo ta osladna imena takoo na živce(lubi, pikec, srčk itd. - pol me pa moj sam da me živcira še zanalašč pokliče z enim takim debilnim vzdevkom da me ja spravlja ob živce ), ne razumem pa tud zakaj se eni kličete po imenu samo ko ste jezni.. krneki, men je njegovo ime lepo in ga rada kličem po imenu (čeprav ga najbolj pogosto po skrajšani verziji imena)
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ja, midva tudi nisva vajena ljubkovalnih imen. kličeva se po imenu. samo za spešl trenutke se najde kaj lepega in pocukranega.
-
Skrat potepuh - Debatorica
- Na forumu od: 15. 1. 2009
- Kraj: Gorenjska
...
Zadnjič spremenil Skrat potepuh, dne 18. Jan. 2012 11:17, skupaj popravljeno 1 krat.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
-
**medyka** - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 12. 2008
On mene kliče; miška, mucka, draga, lubi, srči, medvedka, tud žena kdaj pa kdaj Jaz pa njega; dragi, lubi, srči, mož
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov