Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- barbika_444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 2. 2006
JSt njega---------sonček, lubi
On mene-------- ljubavi, lubica, miška...
Sam to zadne čase bl redko, zdej sva se navadla na oči pa mami (probavava čim manjkrat, sam kr zleti iz ust)
On mene-------- ljubavi, lubica, miška...
Sam to zadne čase bl redko, zdej sva se navadla na oči pa mami (probavava čim manjkrat, sam kr zleti iz ust)
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
no angel napisal/-a:Ljubkovalna imena so mi neumna. Js vsakga kličem kr z "ej".
Js nisem navajena sploh nobenega klicat s takim "imenom". Nevem, nekako se mi to zdi žaljivo... Oseba ima namreč ime in že če rečem mami "ej", se užali, na fantu pa raje ne bi probala...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
fun napisal/-a:Nimava osladnih "imen", ker nisva tak tip človeka, da bi se nama dalo.
Blaaah, +1 na tole. Pa niti ne gre toliko, da se ne bi kateremu od nama dalo, ampak ker - vsaj jaz - skoraj fašem diabetes ko slišim kaj takega. Nikoli nisem marala nekih pomanjševalnic in ljubkovalnih imen, niti ko sem bila še najstnica.
Ko gledam ene kolegice, ki se ob tipu obnašajo kot da bi bile stare 8 let, mi kar malo dvigne vsebino v želodcu. Še posebej ker prit tipu potem v očeh vidih reakcijo, da mu gre ful na živce ali pa reče nazaj nekaj osladnega, pa se vidi da je to rekel iz navade, da ne užali punce.
Če bi mi pa kateri tip kdaj rekel kaj podobnega kot ''srčece, lubika, bonbonček, sladkorna pena moja, glikogenček v jetrcih'' ali karkoli približno sladkega, bi mu v glavo zalučila osebno izkaznico pa naj se napifla, kako mi je ime
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
ok, nama tudi ni do takih imen. imava pa enega za "posebne momente". ne pa, da bi to ves čas uporabljala. sploh mi gre na živce v družbi. recimo ena moja prijateljica med pijačo, ane srči, srči to, srči un. on pa nazaj. pa tudi tako ful omenja v pogovoru, da jima je navadno, da si recimo veliko pišeta npr. srči, rtm cmok cmok. to je zame že preveč osladno
-
merisima - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
muca,merši,muša,pikica,okana...
jaz njega pa:bejbek( ),mali,pišče,lubek,mucan...
ma ne vem...tulk teh ljubkovalnih nadimkov mava.
sam najnovejša sta drek mali(to sm jaz),velik kakec
sva že ful smehov požela zarad tega...
jaz njega pa:bejbek( ),mali,pišče,lubek,mucan...
ma ne vem...tulk teh ljubkovalnih nadimkov mava.
sam najnovejša sta drek mali(to sm jaz),velik kakec
sva že ful smehov požela zarad tega...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.