Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst pa kr Markc, al pa lubi (sam to kadar sva sama, ker se mi zdi preveč pocukran ga v javnosti tko klicat), al pa sm pa tja kadar je tečn mu rečem drekc-pekc .
On pa mene tamala, muci(ca), srči, največkat pa bejbi...pa še miljon druzga .
On pa mene tamala, muci(ca), srči, največkat pa bejbi...pa še miljon druzga .
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
on mene mis, sreco, draga... js pa njega po imenu...
-
klorči - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ufff, velik se je nabral tega =)
On mene: miška, sonček, lubica, ljubezen moja, boo boo, piščanc, klorči, tamala
Jst njega: lubi, srček, dragi moj, ljubezen moja, boo boo, boo, ježek, hani, hubby (enkrat sem dobila flash =))
Pa še kej sm pozabla verjetn.. če sva sama, se tko kličeva, ko sva pa v družbi pa odvisno s kom sva =)
On mene: miška, sonček, lubica, ljubezen moja, boo boo, piščanc, klorči, tamala
Jst njega: lubi, srček, dragi moj, ljubezen moja, boo boo, boo, ježek, hani, hubby (enkrat sem dobila flash =))
Pa še kej sm pozabla verjetn.. če sva sama, se tko kličeva, ko sva pa v družbi pa odvisno s kom sva =)
It started over coffee, we started out as friends.. It's funny how from simple things the best things begin <3
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Haha, no, nek moj bivši skoraj fant si je izmislil najprej "ljubkovalno" ime zame: srnica. Ker nisem palila in ga je jezilo, sem sčasoma postala košuta, preden sva (seveda prijateljsko in v hecu) prekinila nekaj med prijateljstvom in zvezo, pa sem postala gašerca.
Kaj češ, tudi specifična ljubkovalna imena obstajajo. In zelo inovativni ljudje, ki si jih izmislijo. Ta dečko me še vedno kdaj za hec pokliče "gašerca" (=martinček). Potem jo seveda dobi z vedrom po glavi. No ja, saj ni res to z vedrom.
Kaj češ, tudi specifična ljubkovalna imena obstajajo. In zelo inovativni ljudje, ki si jih izmislijo. Ta dečko me še vedno kdaj za hec pokliče "gašerca" (=martinček). Potem jo seveda dobi z vedrom po glavi. No ja, saj ni res to z vedrom.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov