Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- onegirl111
- Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 12. 2007
em midva se kličeva ljubkovalno samo doma ko sva sama...
no včasih pred njegovi starši sem žena, drugače pa angelček, lepotička, mišek,....samo ko sva sama:)
no včasih pred njegovi starši sem žena, drugače pa angelček, lepotička, mišek,....samo ko sva sama:)
-
_vampirk'ca - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2008
jz njega po imenu al pa bejbi(sam vedno pol reče d ni punca) pa...lubi, dragi, tigr..učas mu rečem najpofukljivejši =) sam to so že zajebancije
on pa mene kliče tut po imenu al pa tamala, draga, lubica,tigrica mi je tut že reku...uglavnem to =)
tko se kličeva pred kolegi...pač te lubi tamala pa to=) kšne une tigr pa tko mava bl zase =)
drgač pa k doma rečem d on pride pa vedno rečem moj fant pride=) ne vem zakaj ampak se mi tolk fajn zdi=) pa čeprov ga poznajo pa vejo kako mu je ime =) navada pač
on pa mene kliče tut po imenu al pa tamala, draga, lubica,tigrica mi je tut že reku...uglavnem to =)
tko se kličeva pred kolegi...pač te lubi tamala pa to=) kšne une tigr pa tko mava bl zase =)
drgač pa k doma rečem d on pride pa vedno rečem moj fant pride=) ne vem zakaj ampak se mi tolk fajn zdi=) pa čeprov ga poznajo pa vejo kako mu je ime =) navada pač
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
kličem ga lubi, dragi, Rokči, bauci ..
on pa mene: pikica, muci, princeska ko se norca dela, draga ..
on pa mene: pikica, muci, princeska ko se norca dela, draga ..
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
^cherry^ napisal/-a:Js njega mali alpa srce, on pa res uporablja svašta: pikica, mala, srce, maca, lepotička, ritikica (ta mi je res najbol glup ), miška.. pa še pa še.
Hahahah, ritkica How funny
Jaz mojega klicem "han" kao skrajsano od "honey", on pa mene "ban" kao skrajsano od "bunny". Po novem mu vcasih recem "HaniBaniSugarSweet Lips" ... ja malce je dolgo, ampak mi je sweet.
You want me to be something I can never ever be.
-
*ka!a* - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 5. 2007
on men reče velikokrat princeska ( , prov lepo se mi sliš ), cmokica, lepotička, rjavookica , js pa njega srčk pa na cajte cukrček moj .... to si seveda govoriva večalmn k sva sama in tud to ne pogost, tko da ma takrat ko je izgovorjen res nek pomen
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov