Ljubkovalna imena
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
tinca987 - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 11. 2007
- Kraj: celje-šentjur
uh teh je velik...mala,muci,pupa,beibi,swetika...
ma še enih par takih čudnih...pošast(kr me vedno pošastno pogreša ),krava(ona milkina vijolčna ko je tak dobra pa sladka), lisica(baje sm ful prebrisana ), intelektualka (ker sm blont pa še pametna po vrhu kao )..ja mama take čudne momente..
ma še enih par takih čudnih...pošast(kr me vedno pošastno pogreša ),krava(ona milkina vijolčna ko je tak dobra pa sladka), lisica(baje sm ful prebrisana ), intelektualka (ker sm blont pa še pametna po vrhu kao )..ja mama take čudne momente..
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
Jaz njega lubi, pikec, baucek, dragi, Janč(kar ga sicer razjezi ampak ga rada malo jezim)...pač kar mi pade na pamet, ko sem jezna pa kr Sebastjan! ko ga po imenu pokličem kr ve kolk je ura.
On mene pa lubica, mala, miška, Saška...
On mene pa lubica, mala, miška, Saška...
- Black Kitty
On mene: mišek, miška, lubika, biba, draga...
Js njega: dragi, lubi, lubek, mišek, miško, buba,...
Js njega: dragi, lubi, lubek, mišek, miško, buba,...
-
Vojcha - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 11. 2007
js njega lubi in pa če kej izsiljujem pa pikiiiii:-), če ga zafrkavam ga kličem Mihi, kar mu gre strašno na jetra, če pa me razjezi pa kr s priimkom
on pa mene tud lubi, tamala, če me zafrkava sem žena, če je pa jezn pa kr z imenom al pa priimkom
on pa mene tud lubi, tamala, če me zafrkava sem žena, če je pa jezn pa kr z imenom al pa priimkom
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Raznorazni. Od unih zajebantskih, internih do tistih mal bl usakdanjih.
Js sm piko, mac, pussy cat, ... on je birdy, hani ban, sarmagedon, huba buba, ob raznih priložnostih nastajajo nove izpeljanke.
Za razliko od večine, nobenga nism nikol klicala lubi.
Js sm piko, mac, pussy cat, ... on je birdy, hani ban, sarmagedon, huba buba, ob raznih priložnostih nastajajo nove izpeljanke.
Za razliko od večine, nobenga nism nikol klicala lubi.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
diamond girl - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 9. 2007
- Kraj: lj
jaz njega:lubi,piki,lubi bubi
on mene:lubika,lubika bubika,pikica,pupika
pa še ful se jih najde,itak sem skor vsak dan neki nozga sam te so bolj stalne
on mene:lubika,lubika bubika,pikica,pupika
pa še ful se jih najde,itak sem skor vsak dan neki nozga sam te so bolj stalne
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov